![]() |
Quote:
|
Quote:
Termelek ott nyugodtan magamnak már ez is bűn?:D |
Quote:
Mondjuk én régen tudom, hogy csak a szád nagy, és hazudsz egyfolytában, de lassan mások is rájönnek:) L-ben 1100 hekin várlak:) És én nem titkolózok |
Quote:
Az írtam ,hogy L-be dragékat 600on várom mert hát nehéz is lenne többön lépnem Ha lelsz egy olyan hsz-t ahol én leirtam,hogy X-ben 600hekin vagyok akkor meg lehet kövezni:P Ne nevezz addig hazugnak ha nem lelsz várom a bocsánatkérésed |
addig itt leszel amíg bocsánatot nem kér Synkel ?:D:D:D
|
Quote:
addig ne várjon az L-ben 1100hekin:D |
Quote:
|
Quote:
a tán szót mondjuk én nem ismerem:S |
Quote:
|
Quote:
mondd el mit jelent:) |
Quote:
Nos próbáltam keresgélni, de elfogyott a türelmem:) Ne vedd túl komolyan az ajánlatom, nem várlak 1100 hekin. A franc se kíváncsi rád:) |
Quote:
|
Quote:
de azért megkérnék mindenkit attól még,hogy én vagyok Harcosok nem kellene alaptalan vádakkal itt jönni:P ha nem lelesz olyan hsz-t ahol én azt irtam volna na én X-be 600hekin vagyok és nem is kérsz bocsánatot én onnantól Hazugnak nevezlek remélem nem haragszol... |
Quote:
Nem, nem haragszok:) Annak nevezel aminek akarsz. |
ez nem ide tartozik de van itt informatikus?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
és csoda, hogy nem tudom ép ésszel fölfogni? |
Quote:
Quote:
|
" 30 körröl is leütlek ha kell"
" 6 körre nem fogok támadni" Csak így fejből idézem Harcosokat ha nem pontos akkor elnézést :D:D:D |
Quote:
Megeshet, hogy ilyenekből asszociáltam én arra, hogy 600 hekin van. Szerintem nem vagyok egyedül a problémával:) |
Quote:
talán értelemben (is) használható. Például: "A magyar nyelv tán az egész óvilág nyelveinek gyökere és anyja." --Berzsenyi Dániel -- |
Quote:
|
2007-09-02 10:11:53
Helyezés: 13 Érték: 56572 Mnt-t kötnék a top11 tagjailval a bátorság mintapéldánya :D:D úgy emlékszem szeptember 3-ikára volt megbeszélve a találkozó 1200 hektáron tehát újfent hazudtál -szokásodhoz híven - lévén még másodikán elindítottad az újabb fedezést |
Érdekes hsz.-ek voltak ismét!
Azért a játékbeli határokat húzzuk meg emberek. Kicsit úgy érzem néha,hogy itt elszabadult a pokol és miért? Valaki állít valamit heccből vagy csak úgy,ezért nem hazug.(füllent eseleg) Lehet akár sunyi és gyáva meg miegymás ,de személyiség jegyeket alkotni ilyen bátran lehet nem kéne:) nem ismerjük egymást igazán..(vagy igen?) Bár ti tudjátok csak nem értem miért nem lehet ráhagyni valakire akit nem kedveltek….:) |
Ha találkoznátok Harcosokkal akkor talán tettlegességig fajulna a tali??!
Remélem azért nem ennyire komoly:) Csak azért kérdem ,mert lehet szervezek egy Harcosok talit! Persze testőrök meg minden lesz:D |
Hú de elszabadultak itt az indulatok tegnap. :(
|
Quote:
Teljesen fölösleges dolgok miatt!:( |
Quote:
Hazug2 vagy hát te bamba is vagy :D szeptember 3.-a reggel még ott voltam :P szeptember 3.-a hajnali 4-5óra körül léptem át az 1200hekis határt:D ugyhogy én ott voltam azt nem mondtam,hogy ott is maradok csak az írtam,hogy szeptember 3.-án 1200hekin leszek voltma is annyin ha ezt te nem bírod felfogni komolyan sajnállak attól,hogy te nem bírod felfogni én miket írok nem vagyok hazug és az a burkult akármi is hülyeség:D 1162ről mi felindultunk 1200hekire:Dnagy út nehéz volt megtenni de sikerült;) Hát ,hogy menjek előre???:D Én nyugodtan szeretnék haladni:) Mondjuk még a 11. is messze van de akkor is:P Tudod én nem full hadin állok a max heki fölött:P |
Quote:
Mundjuk lefokoz varit civilnek vagy vesz katit azt fokozza le és működnek a tornyok.Égő hogy semmire nem jössz rá magadtól... |
Quote:
tán |
Quote:
2006 hanyadikáról idéztél?:D |
Quote:
Tényleg remek, amikor valaki be próbál kapcsolódni a beszélgetésbe... :D |
Quote:
Azért vigyázz Harcosokkal tud pár dolgot amit még te se tudsz,de nekem elmondta!:cool: |
Quote:
Nagyon jó:) Ebben benne volt minden Harcosokról:)) Bárha újra 200 hekire érek lehet jólenne pár ezekből a tuti tanácsokból:)) |
Quote:
Szerintem ez már kicsit erős!! Azért csokibácsi viccessel leírta csak nem 1 évvel ezelőtti dolgokat kéne idézni. |
Quote:
Hát hajrá! :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
csak gratulálni tudok neki:D:D:D |
Quote:
1 éves a hsz vagy én láttam rosszul? |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk 2 is van:P 1vippel többet vont le az aréna:P nekem 1 kört nem csinált meg és a másik a párbaj:P 400vipből ténleg nem lehet:P(most ha valaki bevágja,hogy lehet belőle 1 vagy 2órásat akkor összesek) vagy TÁN nem emléxel már?:P |
All times are GMT +1. The time now is 14:03. |