Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

djibron 05-27-2010 17:40

A büntetéses dologhoz szólnék hozzá.
Én mindenféleképpen támogatnék olyat bevezetni, hogy a büntetés ne teljen SZK alatt.

Ati 05-27-2010 17:44

Quote:

Originally Posted by djibron (Post 254069)
A büntetéses dologhoz szólnék hozzá.
Én mindenféleképpen támogatnék olyat bevezetni, hogy a büntetés ne teljen SZK alatt.

Nincs tervben a büntetés szigorítása.

djibron 05-27-2010 17:58

Ez miért lenne szigorítás?
Az SZK egy olyan ország ami nem él.
Ami meg nem él annak a büntetés nem büntetés.
Nem is értem, hogy ez eddig hogyan működhetet így?

Ati 05-27-2010 18:02

Quote:

Originally Posted by djibron (Post 254071)
Ez miért lenne szigorítás?
Az SZK egy olyan ország ami nem él.
Ami meg nem él annak a büntetés nem büntetés.
Nem is értem, hogy ez eddig hogyan működhetet így?

A büntetés lényege, hogy adott körig nem tud az illető belépni. Ez így működik. Semmi nem indokolja, hogy ez az idő tovább tartson, szerencsére nincsenek olyan jellegű kiugró szentségelések, hogy erre bármi szükség lenne.

Kutyuleee 05-27-2010 18:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254074)
A büntetés lényege, hogy adott körig nem tud az illető belépni. Ez így működik. Semmi nem indokolja, hogy ez az idő tovább tartson, szerencsére nincsenek olyan jellegű kiugró szentségelések, hogy erre bármi szükség lenne.

Mondjuk így tényleg félreérthető, mert ugye Szk-n nem telnek a körök:)

Ati 05-27-2010 18:09

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 254075)
Mondjuk így tényleg félreérthető, mert ugye Szk-n nem telnek a körök:)

Attól az országot irányító ember még használja az országot, így a belépési tilalom ebben megakadályozza, és érvényesül, mint büntetés.

Iron 05-27-2010 18:29

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 253973)
mindegy megint tanultunk valamit:)
utoljára asszem a pool-monro levelezéskor kitiltott monro bukott sokat. szegény nem volt olyan tájékozott a témában mint iron.
iron! ti tudtátok, hogy egyszemélyes klánként üt be vityu? vagy tudtátok, hogy lepörögnek a tiltós körök? vagy csak kísérleteztetek?

Nem tudtunk semmit, csak nem akartam ugy járni mint Monró járt, hogy 20 sereget kap. Amúgy én el is könyveltem, hogy levernek 300k-ra, mikor Morti mondta, hogy nyugi :)

Amúgy meg én hamarabb el tudom képzelni, hogy mégis lefele ütöttél, mert miért számítana egy személyes klánnak mikor szk-n vagyok azonnal, az meg nem klán.

Merengő 05-27-2010 18:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254077)
Attól az országot irányító ember még használja az országot, így a belépési tilalom ebben megakadályozza, és érvényesül, mint büntetés.

ha jól tudom szabin nem telik le a büntetés :) és mikor szk-n szabira akarsz menni, nem enged a rendszer, mert azt írja olyan az szk mintha szabin lennél. szerintem sem logikus.

csabi 05-27-2010 18:31

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 254085)
Nem tudtunk semmit, csak nem akartam ugy járni mint Monró járt, hogy 20 sereget kap. Amúgy én el is könyveltem, hogy levernek 300k-ra, mikor Morti mondta, hogy nyugi :)

Amúgy meg én hamarabb el tudom képzelni, hogy mégis lefele ütöttél, mert miért számítana egy személyes klánnak mikor szk-n vagyok azonnal, az meg nem klán.

lefelé is minimum 300 hekit kellett volna hoznia. de bőven alattad volt vagy 5-6k ponttal. :)

Iron 05-27-2010 18:32

Amúgy meg a kitiltással kapcsolatban, Vélt vagy valós szabályszegés megtárgyalása nem fórumtéma...valami ilyesmi volt.

Ati: Hol akartam én tárgyalni bármit is??? Csak megirtam szegény srácnak, hogy hiába jelenti fel őket, mikor én jelentettem se történt semmi pedig vagy 10 levelet küldtem és nagyon nagyon egyértelmű volt, az hogy összejátszottak ellenem. Akkor szerencsétlen kezdő srác hiába jelentene bárkit is fel, ebből kifolyólag akkor se történne semmi...ezért kapok 5 kört, mert igazam van és akkor jobb ha lecsititjuk és kap 5 kört, mint belátjuk igaza van és legközelebb tenni ellene ha valaki hasonlót lép valami mf ori ellen?

Hát...biztosan megérdemeltem a kitiltást. Igazából nem foglalkoztat...azt tudom segítő szándékom volt a kezdő ori felé, dehát meg is lett érte a "köszönöm"

Ez van...

All times are GMT +1. The time now is 00:11.