![]() |
Quote:
|
Quote:
Remélem tudod, hogy névváltoztatásra még 2,5 évig nincs lehetőség. :p |
nekem valamiért szimpatikusabb a 4800 hektár 2x fordulással és ennek a duplája az egyszer fordulással. lehet azért mert a 4800 a B max földjének 2szerese és 4000 hektárt nem nagy kunszt elérni. lentebbi csoportokból 400 kedvezményes összeszedhető, igy szinte ingyen fel lehet menni 3400 hektárra, ekkor nem egész két teljes fedezéssel már fordulhatna is bárki félszemért? szerintem kevés.
|
Quote:
|
Quote:
szóval 2400 a maximum, amivel fel lehet lépni A-ba, innen 3 fedezéssel 3300környékére lehet jutni nagyon olcsón. majd elhasználható a kedvezményes, amivel 3500-3700ig fel lehet menni. már csak egy rendesáras fedezés és megvan a 4ezer hektár, ahonnan lehet fordulni fél szemért. szerintem ez igy nagyon kevés. teljesértékű fordulás pedig lehetne a duplája a félszemesnek, tehát ha a félszemes 4800, akkor 9600 a teljesértékű. |
Quote:
Ha sokkal könnyebb összeszedni a rendes forduláshoz szükséges mennyiséget, mint 2x a nem rendeshez valót, akkor értelmetlenné válik a dupla fordulás. Ezért szimpatikus számomra a 4000 és 9000 hektár. Az első viszonylag könnyen elérhető, a másodikhoz viszont kell azért egy kicsit aktívan játszani (vagy sokat passzívan). |
Quote:
|
Írok mégegy példát, hogy tiszat legyen, hogy mire gondolok:
Kétszer 200 hektárról 4000-re szerintem nehezebb feljutni, mint egyszer 200 hektárról 9000 hektárra, AKTÍV JÁTÉKKAL. Nem aktív játékkal pedig a második a nehezebb. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:02. |