![]() |
Quote:
Baromis sokan foglalkoztak/foglalkoznak az "5." ponttal, aminek (reményeim szerint) szerves része voltam/vagyok. Én azt arra értettem, hogy anyázás nélkül, kisebb utánaszámolgatásokkal, megpróbáltam észérveket felsorakoztatni... Ezzel szemben nyomdafestéket (monitor-pixelt) nem tűrő szösszeneteket kaptam az arcomba minden elf-gyűlölőtől, akik eddig is sírtak, és még mindig sírnak, pedig nagyjából ki lett törölve a játékból az elf. (akinek nem inge, ne vegye magára) Számos konkrét példa (játékon belüli valós teszt) igazolja, hogy SEMMIT nem ér az elf. nagyjából mindegy, hogy -80%, vagy tök elveszik. 350 hektáron 3 gyújtott ház egy 0 tolis (nem hulla) országon... 2500 varázslóból 3 halt meg... Ez még rosszabb, mintha semmit sem csinálhattál volna, mert még a készültséged is eltűnt a nagy büdös semmire... |
Quote:
Az nem egyenlő az egyessel.:) |
Quote:
az 1-9 mind jó megoldás lehet. nekem inkább a 7 , de nem is tudok dönteni Ezt már egyszerűen csak szavazásra kellene bocsájtani, hogy a többségnek mi a szimpatikus megoldás. egyébként : Igen jól értetted az 1/A felvetésemet Igazatok van ! Nem kívánhatom, hogy valaki ne maradhasson az 1/A-ban sokáig és ne fordulgasson a 2. szintről, hisz bizonyított, megérdemli (bár évekkel ezelőtt a kevesebb ori miatt nyilván könnyebb volt feljutni, mint most) ! de valami megoldás csak kellene, arra, hogy manapság MÁR TÚL SOK olyan ori van az 1/A-ban, aki nem akar innen fordulni és ez torlódást okoz, beáll a játék és lassan lefelé is kihat. Lehetne azt javasolni, hogy a Top30 feltétel módosuljon pl. Top50-re, vagy rugalmasan oylan %-ra ,ami a fordulni nem akarók arányától függne? Sokszor olyan az egész, mint tamagocsik állóháborúja. Nem lenne jó, ha érdektelenség lenne a játék iránt a távolabbi jövőben. |
Quote:
Más: azért jó lenne tudni, hogy van értelme annak, hogy itt agyalunk, vagy úgyis mindegy? Mert nem a Megbeszélésekben vagyunk, az ottani próbálkozást Ati lelőtte, és nem tudom, hogy amik itt elhangzanak, mennyire számítanak. |
Quote:
Köszi a türelmedet balgaságaim miatt! Te nem akartál helyből félreérteni. A többiekre nem haragszom, nyilván a halandzsáim félreérthetők voltak, meg persze néhol rossz ötletek, de talán nem érdemes ezért a fejemet venni, lehet ész érvekkel is válszolni. Már tényleg kaptam eleget a fejemre, próbálok én is a témával foglalkozni higgadtan és nem a személyekkel. Lehetne, hogy most már nem ártóztok rám ??? JOGOS, hogy nem lehet egyszerűen kényszeríteni valakit a fordulásra, hiszen a harc az elsőségért is megy. És aki már hónapok óta annyira első, hogy a következő évszázadik nem lehet beérni ? a többit meg előzöekben leírtam |
Quote:
Ti, a mag ! , akik rengeteget gondolkodtok ezen és ezért minden tiszteletem ! Érjetek el Atinál szavazási lehetőséget az 1-9 pontokra, de úgy hogy az őt nem kötelezné semmire, csak lássa a játékosok véleményét. A szavazás alapján azonban ő saját hatáskörben a vélemények alapján tehetne valamilyen engedményt a mostani szigorításra, nyilván szeretné, hogy a többség elégedett legyen (a lehetőségekhez képest) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nameg jelen esetben letojja az egészet amíg nem az észérvekről van szó. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:05. |