![]() |
Quote:
Most is nagy a szám ha nem vennéd észre :p mint mindig :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem lök valaki holnapra párbajt?
utolsó nyári nap(összel:D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De várj megnézem ha ténleg tudok 4órásat az érdekes lenne bár szerintem 2órás fog csak menni:D hát lehet engedi de nem vaok benne biztos mert nagyából végig engedte:D |
Hihi:D
Nekem volt igazam:D Nem tudok 526vippel 4órás párbajt csinálni 8főt akartam 50 vip nevezéssel és ezt írta ki: Nincs elegendő VIP köröd a párbaj elindításához. Legalább 800 kör szükséges! Mondjuk én elolvastam a párbaj súgot délután na hát lehet én vagyok hülye de az alapján meg nem mondom ,hogy egy 4órás párbajt mennyi megcisnálni:D Ahhoz min 800vip kell amugy... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Javítsunk!
Megprobáltam újra:
Nincs elegendő VIP köröd a párbaj elindításához. Legalább 800 kör szükséges! Megnéztem újra a súgot "A párbaj indításának lépéseiként ki kell választani a résztvevő országok számát, meg kell határozni az országonkénti nevezési díj mértékét (mely szorozva a résztvevő országok számával legalább 400 kört ki kell, hogy adjon, 4 óránál hosszabb párbajok esetén 2 óránként 200 kört), a párbaj hosszát (1 és 24 óra közötti időtartam), valamint a párbaj kezdetét." Legyen akkor ehhez rakva Akkor legyen így Mert most nem így van Legyen olcsobb Az első 2óra az 400-ba kerül most Utána minden órára ad +200-at Nincs jól Tüntetek:D De ezt ne ugy javítsuk,mint az elfet;) |
Tehát a nagy elkapásnak az lett a vége, hogy elfedeztél a rákba?
És annak örülsz, hogy sikerült megelőznöd egy olyan orit, aminek elkopott 200 hektárja? Nem értem... |
Quote:
Ha nem megyek fel oda akkor én lettem volan rossz Csak felbirzs jönni Ott vagy már mióta nehogy már azt mond nem gyüjtöttél már milliárdokat... |
Nekem msot nagyon sok bajom van:D
Arénána helytartó 1kört kihagyott Be van rendesen állítva de most 7ora 55kor nem csinált semmit A drágakövet se adta el... Katit is elfelejt képezni |
Quote:
|
Quote:
amugy meg müködik minden Kör végén mondjuk megcsinálta a dolgokat de ha addig ellopják a drágakövem? miközben védelem alatt vaok?:P |
nem értem... de akkor minek menekül 1200 fölé, hogy ha el akar kapni??
szövije is itt ott darabokban... próbálok jóhiszeműen hozzáállni, de nem sikerül megcáfolnom korábbi állításaimat |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nézd meg pontosabban:P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
az elöbb még nem ez volt itt:P |
Quote:
De Te akartál elkapni, akkor viszont mi a jó nyavalyáért nem bontottad az mnt-t? Én max 2 órája tudtam meg, hogy pontosan melyik is az orid Láthatóan a szád járt össze vissza szokás szerint |
Quote:
|
Quote:
Ez alap,hogy termelésre vagyok berendezkedve legyél ott magadnak full hadisként majd ha átállsz termelőre akkor bontom az mnt-t:D addig meg nevetek itt nagyokat :D |
Mondjuk érdekes harc lehetne:D
majdnem 300hekivel van többem az érték megtévesztő lehet de attól még annyi;) támadjak lefele 6körre?:D kemény:D |
Quote:
|
Quote:
1162hekin voltam amikor az 1200-at beszéltem:D és ott termeltem:D |
Egy utolsó senkiházi gerinctelen mellébeszélő szánalmas alak vagy!
Semmiféle tisztesség nincs benned és kétlem, hogy valaha is lesz Undorító és bárki jöhet védeni, azzal saját szegénységi bizonyítványát írja alá azzal, hogy elfogultan vélekedik róla Mindenkinek szíves elnézését kérem, de ez ép ésszel felfoghatatlan |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tudom szivatás az is amit írtam,hogy állj ott full hadin:D DE még fogsz látni pár érdekes dolgot tölem DE róla ilyet ne írj!!!!Én se mondtam rád egy rossz szót se!!!Sőt nagyon kevés emberre mondok rosz dolgokat:D És szerintem ilyen stilus nem való ide... De elmondom mit gondolok az ilyen szidalmazásokról:) Nem érsz el vele semmit én jót nevetek rajta Talán kapsz 1 kitiltást is Nem leszel előrébb Én is tudnák írni rólad bármit de minek?Attól nem leszek több Sőt... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
- nem szidalmazás amit írok, hanem egyszerű tények ha azt hiszed, hogy az gonoszkodás, amit Te csinálsz, akkor el vagy tájolva :) |
Quote:
Milyen érzés a megvilágosodás?:) |
All times are GMT +1. The time now is 11:44. |