![]() |
|
Alvin és a Mókusok - Valaki dróton rángat
"Mi folyik itt? Mi ez a szarság? Megőrültek az emberek? Percről percre válnak barátokból ellenfelek Hahó, ébresztő, hiszen lehet mocskos Jobb vagy bal egyformán A lényeg, hogy aki nyer, legyen Józan gondolkodású kormány Elég volt, állj! Ez így már nem mehet tovább Túlléped az idegrendszer tűrésfaktorát Valaki dróton rángat Közben a feszültség elfajul Úgy viselkedsz, mint egy állat Ami a kés láttán megvadul Civilizációban élünk, Gondolkozzál józanul Vagy jobb félelemben élni A sötétben álmatlanul" |
Kormorán: Hajnal (Varga Mikós előadásában)
|
Ne mondd Road állj! látom, hogy félsz, kelj fel és járj, tedd meg, hogy élsz hogyha ez vígasztal, tudom, milyen szar, ezt játszom én is, minden tavasszal. ölnék, vagy ölelnék ahhoz, hogy mások megértsék ki vagyok én és mit akarok, hogy miért élek és miért halok. Fej mellé az ész, kell az is, hogy láss és ne csak nézz. Nem lehetsz mindig hibás, nyisd ki a szád üvöltsd, hogy kapja be a világ ide az kell, ésszel, meg erővel. ne mondd, hogy megint félsz ne mondd, hogy semmit nem érsz ne mondd, hogy feladod ne mondd azt, hogy nem a te harcod Csak szívj! szenvedj, ha élsz, küzdj, hogyha fáj, harcolj, ha félsz. Jól tudod mit ér el, aki letérdel; és imát morzsol a kezével. Ide más kell, ésszel, meg erővel. ne mondd, hogy megint félsz ne mondd, hogy semmit nem érsz ne mondd, hogy feladod ne mondd azt, hogy nem a te harcod A szemed a pályán, most te vagy a tét, minden-minden, csak magadért. Annyi hajtson, ami megőrjít, ha ami nem pusztít el, megerősít. |
|
Cseh Tamás - Fehér babák
"Éltek-e még régi lányok, vagy alusztok már, vagy alusztok már, vizes homokban, sárból ágyon? Sok fehér babáim, fehér babáim, fehér babák" |
|
|
Te is szereted Ts? :)
Sajnos nagyon kevesen ismerik, pedig csodálatos a hangja is, és a zene is :) |
Quote:
|
Ákos - Szívsebész
|
|
Orsi, vedd ki a szóközöket :)
|
|
megoldottam, köszi :)
|
|
|
|
Sikerült!!! :) |
|
|
|
Ákos - Adj hitet
|
|
Ossian - Nézz rám
az egyik legszebb Ossian dal |
Ákos koncert az M1-en :)
|
Szöveg és zene együtt, nagyon szép:) |
|
ha már Ossian:) És a koncertklipen még mi is rajta vagyunk:) Anno FeZen:)
|
|
Ismerős Arcok- Az andocsi Máriához
Koldusboton, törött mankón Jövünk búcsút járni, Szűz Máriás magyaroknak Kopott unokái. Éjfél van a Duna táján. Magyaroknak éjszakáján Nincs más, ki virrasszon. Baráttalan, testvértelen, Hozzád ver a veszedelem, Boldogságos Asszony! Megcsúfolták, megpöködték, Ami bennük szép volt, Kilencfelé hasogatták, Ami rajtunk ép volt; Tépett testünk megtapossák, Ragadozók ragadozzák Édes-kevesünket, Koporsónkat faragdálják. Eléd sírjuk, magyar árvák, A mi keserünket. Idegenek megnevetik Drága magyar szónkat, Idegentől kéregetjük Kenyerünket, sónkat. Magyar kezek szántogatnak, Régi rögön új uraknak, Néped hegye-völgyén. Más arat, hol mi vetettünk: Jövevények, szolgák lettünk Úr-apáink földjén. Boldogasszony, ezer évig Édesanyánk voltál, Eleink, ha hozzád sírtak, Hozzájuk hajoltál: Száz ostorral ostorozzon, Csak ez egyért, Boldogasszony, A jó Krisztust kérd meg: Négy-víz-parton, három-hegyen Mindörökké magyar legyen A máriás ének. |
|
Egy kis alter, aki esetleg szereti a Kispált.
1994-es (azaz lassan 16 éves) felvétel az akkor még Pepsi-Sziget fesztiválról... Nagyon megéri... igazi relikvia szerintem.
|
Jó kis zúzós szám:)
|
|
Quote:
|
Boldog Új Évet Kívánok!
Holnaptól minden más, rajtunk múlik minden, lehet csak ámitás, mégis igy érzem. Holnaptól minden más, megfogadtuk százszor, bennünk a változás az akarat már lángol. Régi rossz szokások, eltemetett álmok. Újra összegyülnek, figyelmet kérnek. Mindent lehet talán újév hajnalán. Egy jobb életre várva új csodákra. |
Az alsó szomszéd ide is 1:1 áthallatszó tuccogását hallgatom épp :D
|
Én meg mindjárt az Ismerős Arcok koncertet az Echo tévén:)
Ha vége jó, minden jó:) :) |
Arctic Monkeys - Brianstorm
|
All times are GMT +1. The time now is 17:29. |