![]() |
Quote:
E-ben szintén mf vagyok és egy árva lélek nem aszogat! J-ben egy nagyon brutál szövivel vagyok ,szóval aki szórakozik szétszedjük apró darabokra! A-ban is szövibe vagyok és punnyadunk:D Az mf orikkal nem ajánlatos nagyon arcoskodni,mert szerintem egy mf orival nem is lehet igazán játszani. |
Arcoskodik a franc... De azért valahogy cask a top-ba kell jutni... De azért az is túlzás, hogy beverek valakit hekire és utána napokig .sszák az agyamat 5-en 6-an... Azért a pofátlanságnak is van teteje valahol szerintem.
Vagy izé? Ne varizzak, ne üssek, ne lopjak... Akkor mi? Termelgessem meg a katonákat 10-esével, és fedezgessek végig 3-4 csoportot úgy, hgyo közben mindenkinek könyörgök, hogy ne verjen le? .... No comment, inkább teszek a normálra. |
Jó igazad van,mert van pár durva banda ez tuti:(
|
Quote:
Nekem volt akire naon haragudtam, de két nap után már én untam hogy rengessem:) Pedig a majdnem barátomnak még az arca is akkora volt:confused: Bevert hekire, megrengettem kétszer, és simán befenyített, hogy meg ne próbáljak fellépni a következő szintre, mert rámáldoz egy hetet:cool: |
Quote:
Ha jól összeállított szövid van, akkor nem kell tartanod. Mi B-ben egy idő után mág a kisérésekre sem figyeltünk, mert nem jött ki senki. Ha elég aktívan ütögettek az a krónikában is látszik, és a sok nyuszi nem jön ám ki. :D Egyszer kaptam egy komolyabb rengéssort, de inkább elpucoltunk a környékről. :D De szerintem se lehet mf-ként hadizni. Az a lényeg hogy az ellennek ne érje meg baszogatni téged. Mert ugye ha renged a te varisod minimum vissza tud náluk rengetni. Az meg visszatartó erő. Mf-nél meg ez nincs meg. Ott beföldelnek, főleg ha varisabb vagy és kész. :D |
Nem játszik minden csoportban annyi ismerősöm, hogy megbízható szövim legyen. Vad idegenekkel meg nem szövizek, mert mi a biztosíték arra, hogy jól játszik? És ha kamu hirdetés? Mondjuk kiírják dipibe, hogy "Hadi orit keresünk 2-4 kör távolságból", én meg jelentkezek, hogy hadi vagyok, aztán jól szétlopják az agyamat röhögve....
Szóval ez kizárt, hogy ismeretlenekkel játszak együtt. Hadivari vagyok /voltam/, és nem anynira varira rágyúrva. Azért a gömbök 25-30%-a sikerült kb, de a seregeim összesen 1-etlen egyszer pattantak csak le, azt is azért, mert meggondolatlan voltam. Beférhettem volna, ha nem akarok nagyot szakítani, és nem 2 sereggel megyek. Mindegy, az én hibám. Szóval nem érzem, hogy rossz lett volna a mérlegem. Utána meg jön pár kedves szövi, akik úgy érzik, hogy egymást rotációs rendszerben váltogatva kipucolnak. Akármekkora nagy pofám van, enynit nem bírok ki. 3 nap alatt szétdaráltak. Utána meg a hülyének is nevetséges célpont voltam, többszáz üres hekivel, 0 arannyal, tehát se nyerset nem tudtam venni, se sereget pótolni nem tudtam... Így hát most szabad-a-gazda játékot játszok az orimmal. 0-ra lebontottam minden épületet, eladtam mindent. Várom az 500 kört, és újrázok. És garantáltan csak azt fogom ütni, akik ezt csinálták... Hozzáteszem ha nagyon vakargatnám azt a bizonyos dolgot, akkor simán törlésig ütésbe elmegy, mivel a játékomat 100%-osan tönkretették, nem voltam képes tovább haladni, így az országom létezésének ténye értelmét vesztette. Akár törölhettem is volna. /Megfordult a fejemben../ Csak azért nem töröltem, mert egy úrját még ellövök. (Hozzáteszem kb 3 nap alatt jutottam a TOP legtetejére, egy ~470 fős csoportban a legjobb elért helyezésem a 24. hely volt, fedezés nélkül. Tehát inkább hadi voltam, mint vari. Ebből kifolyólag komolyan megfordult a fejemben, hogy azok, akik felettem voltak, és ugye nagyon régen ott tanyáznak, és minden szövi minden szövivel ugye mnt-ben van -ahogy az a top-ok legtetején szokott...- leverettek maguk alól... De hát ugye a skype meg msn meg ventrilo meg temspeak meg hamachi meg sorolhatnám milyen programokon történő megbeszélés nem minősül semminek, úgyhogy egy dolog maradt hátra, újrázás után szétverni a fejüket egy mégdurvább hadi országgal.) De akkor is gyűlölöm, hogy nekem kell szívni emiatt, mert nem leszek akkora genyó, hogy multizzak, meg jksz-ezzek... Vagy ez kell a normál csopinak? Halál lazán eljátszom, hogy felviszek 6-8 országot arra a szintre, és a lelküket is kipaszírozom belőlük, mint amikor a nyers húst ledarálod kézi darálóval, és ilyen vékony kis csíkok lesznek belőle.... Az a kérdés, hogy megéri-e lealacsonyodni a csalókhoz egy bosszú miatt... Úgy gondolom, hogy nem éri meg. |
szemét mocskos banda, szétvertek 4en egy szövit teljesen szabályosan. Gee, csak egy rövid megjegyzés: a törlésig ütés 200hekin van, meg a kezdőket védi ;) jah és mégegy: igen,. erre való az újrázás, alapvetően nem tekiduplázásra találták ki :)
|
4-en egy szövit? :D Ilyet én biztos nem írtam.... MF vagyok, a szinten egyszer se voltam szöviben... Nem 4 ország verte szét az MF orimat.... Nem tudom ezeket honnan szedted amiket írtál :DDD
200 hekin? Tehát ha 201 hekin valakit úgy szétvernek, hogy az soha többé nem tud talpra állni, akkor az már elfogadott? :DDDDDD Ez vicces lenne. Akkor legyen más játékának széndékos tönkretétele. :D Mindegy. A lényeg, hogy szerintem nem elfogadható, hogy a kelleténél enyhén szólva többen ütnek valakit, egészen addig, amíg már semmi hasznuk nincs belőle, csak hogy annak a másiknak rossz legyen. Erre van az újrázás. Igen. Van 1 újrám. Ha megint szétpüfölnek, ha felmegyek a top tetejére, akkor mi lesz? Akkor nincs több újra. Vagy ne menjek fel? :D Ja akkor ez nem is a hódító.hu, hanem a nemerjtopbanlenni.mertszétvernekarégitoposok.hu? :D:D:D Gyűlölöm a normál csoportot. Ennyi. |
Ha azt modnom, hyog kezdő vagyok, akkor nemgem is véd? :D:D
/kezdő vagyok.:D/ |
Quote:
Egy dipiből is sokminden kideríthető, de ha még ki is kérdezed az illetőt (mielött szöviznél), akkor asszem kizárható hogy böszmékkel szövizz. Ha meg mégis, akkor bontod... A szövi, mindig is erősebb volt mint az mf. Ne csodálkozz, ha mf-ként meg kell húzódni. Ha meg nem teszed, lehet belőle dádá. :D Illetve én sose féltem attól, hogy feladok egy hirdetést, és rögtön szétlopnak meg hasonlók. És még nem is történt meg, szóval erről nem tudok nyilatkozni. :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:51. |