![]() |
Kezdem megszeretni a Linuxot... Fene sem gondolta volna, hogy idejutok :D
|
Ma végre aláírtuk a céggel, akit a bankom meghitelez az első olyan szerződésemet, amit teljesen az elejétől a végéig én csináltam. ügyféltárgyalás, előterjesztés, minősítés, szerződések megírása :) Most boldog vagyok :) 100%-ig az én melóm volt. Már csak a HG Zrt válasza kell és ha minden jól megy, jövőhét pénteken kifolyósítjuk a hitelt :)
|
Juhúúúú:)
Végre sikerült elérnem, hogy a mestint kötelező programban a robotjaim ne támadják a csapattársukat, és hogy 53%-ban megverik az ellenfelet:):) (bár ezt 70% fölé kell még tornázni) De! Végre előrelépés:D |
Pool (9) (#160521)
Grat Pool-nak a 9. személyiséghez!! :) |
Gratula Pool bácsi :)
|
Köszönöm a Pascal nyelvnek, a Geany szerkesztőnek, és a Linux Mint-nek, hogy kiszámolhattam 9223372036854775806ig az összes prímszámot :D Vagyis még számolja, egy ideig a gép :D
betűkkel leírva: Kilenctrillió-kétszázhuszonhárombilliárd-háromszázhetvenkétbillió-harminchatmilliárd-nyolcszázötvennégymillió-hétszázhetvenötezer-nyolcszázhatig :D |
Quote:
igazán nagyon bravó |
Quote:
Milyen módszerrel? |
A sima osztogatós módszerrel, de az nagyon lassú... 1millió 18 ezer valamennyiig jutottam el. MA megkérdezem matektanár, vagy infot, hogy milyen algoritmusok vannak rá :D
|
Az általam ismert legjobb módszer, ha csak a szám gyökéig keresed az osztóit.
PHP Code:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:17. |