![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hát én más érzésekkel álltam fel előle a végén... Csak azért ültem ott, hogy hátha mégse az lesz a vége... Ez volt életem legelpocsékoltabb másfél órája. |
Quote:
|
Thor
Hát bevallom az előzetesből nem picit többet vártam a filmtől. Értem én hogy képregény adaptáció, meg a buta amerikaiaknak ez kell,de a sztori lagymatag, meg úgy amblokk az egész nevetséges... Ha már gyenge a sztori akkor legyen tényleg izgalmas és látványos akció benne, nah de az se volt igazán. olyan semmilyen volt számomra a film, látható hogy Shakespeare müvekkel elhíresült Kenneth Branagh a rendező, csak ott legalább volt egy erős alap és jó párbeszédek. De itt egyszerüen, se az akció jelenetek, se a sztori, se a párbeszédek nem ütöttek:( Az idei év filmje nálam még mindig a Sucker Punch, ott sincs valami hatalmas sztori (bár még mindig kevésbé kiszámitható mint ez), de ott legalább ütött a látvány és a baromi jól eltalált zene. Ha egy filmen kiakarok kapcsolni, akkor az tökéletes. benne van minden ami ehez kell: Jó csajok, szamurájok, sárkány, gőznácik, repülők, harc, és jó csajok. a végén még az apró pont az i-re,hogy nincs happy end :) |
"Amit mi magyar lelményességnek hívunk, azt a külföldiek egyszerűen csak geciségnek." Kőhalmi Zoltán Egyébként pöpec kis film. Tényleg. Nekem nagyon tetszett. |
A pap - Háború a vámpírok ellen. Eredeti cím: Priest
nekem nem jött be. a látvány sem nyűgözött le a történet nem rossz de az első 10 perc alapján többet vártam a filmtől. tipikus egyszer megnézhető film. |
A Sas
Nekem bejött. Ne várjatok nagy színészi alakításokat, de kalandfilmnek nem rossz. Tegnap néztem meg a Forráskód-ot, sztem az utóbbi évek egyik legjobb filmje. Igaz a végét picit elszúrták sztem. Mind a két filmet ajánlom megnézésre. |
Quote:
|
A Föld inváziója - Csata: Los Angeles
Nálam ez 10/10 Nagyon bejött :$ jó story izgalmas elejétől a végéig és huhhh, félelmetes! |
All times are GMT +1. The time now is 06:29. |