Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

lacqa 05-11-2007 11:54

jura és Pax kedvéért megismétlem az egyszer összeszedett javaslatokat. ha jól értettem őket, Pax javaslata az 5. konkretizálása, jurától pedig a 7-est olvashattuk, illetve azt a nem egészen erre adott javaslatot, miszerint tegyük kötelezővé az A-ból való fordulást (remélem nem értettem félre).

1. álljunk vissza a 20%-ra maluszok nélkül
2. álljunk át 25%-ra maluszok nélkül
3. álljunk vissza a 30%-ra maluszok nélkül
4. jó ahogy most van
5. csökkentsük a maluszokat
6. legyen ahogy most van, de adjunk időt
7. legyen ahogy most van, de lehessen fajt váltani
8. legyen ahogy most van, de ha megtámadnak, a támadóval szemben éljenek a régi elf gyengébb maluszai
9. a maluszok mértéke függjön a bebetonozottság mértékétől

ezeknek a javaslatoknak egy része (8., 9., 5.) már kifejtésre került, illetve vita alatt van, tessék visszaolvasni...

Pax Hungaricum 05-11-2007 11:56

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 95282)
Mert egyesek nem tudnak rendesen idézni, ehh...

Egyébként Jura hangoztatta, hogy nem olvas vissza és a többi is neki szólt lényegében, bár így kicsit megkavarodtam, hogy abban a hozzászólásban mi kinek a véleménye.:confused: :rolleyes:

A piros sor volt az enyém... :D
Mindegy.

Off:
Cassy, ment ződ! (Itt.:D)
On:

Kubbi 05-11-2007 12:03

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 95296)
jura és Pax kedvéért megismétlem az egyszer összeszedett javaslatokat. ha jól értettem őket, Pax javaslata az 5. konkretizálása, jurától pedig a 7-est olvashattuk, illetve azt a nem egészen erre adott javaslatot, miszerint tegyük kötelezővé az A-ból való fordulást (remélem nem értettem félre).

1. álljunk vissza a 20%-ra maluszok nélkül
2. álljunk át 25%-ra maluszok nélkül
3. álljunk vissza a 30%-ra maluszok nélkül
4. jó ahogy most van
5. csökkentsük a maluszokat
6. legyen ahogy most van, de adjunk időt
7. legyen ahogy most van, de lehessen fajt váltani
8. legyen ahogy most van, de ha megtámadnak, a támadóval szemben éljenek a régi elf gyengébb maluszai
9. a maluszok mértéke függjön a bebetonozottság mértékétől

ezeknek a javaslatoknak egy része (8., 9., 5.) már kifejtésre került, illetve vita alatt van, tessék visszaolvasni...

Nekem tetszene: 1,5,6,7,8,9 :D
Ha az elf új tulajdonságait végképp nem lehet megváltoztatni, akkor
a 6-os verzió.
Pl: amíg valaki teljesíti az adott szintet, addig a régi elf-tulajdonságaival rendelkezik, és amint újra fajt választana, akkor élne csak az elf mostani képessége.
Így adott időn belül, csak olyan elfek lesznek a játékban, akik valóban ezekkel a tulajdonságokkal is elfek akarnak maradni.

Pax Hungaricum 05-11-2007 12:05

Quote:

jura és Pax kedvéért ...
[...]

Köszi, miattam nem kellett volna.... Egyáltalán mit keresek ebben a hozzászólásban? :S
No mindegy. Ha már bele lettem sűrítve...

Az 5. és a 8. pontokkal értek egyet. (SŐT! a kettőt akár kombinálni is lehetne... Az lenne a legjobb. (szerintem)). Bár úgy érzem azért az 5. pont alakulásában megpróbáltam kivenni a részem, indulatok, és anyázás nélkül.

Valezius 05-11-2007 12:05

Hát én nem éreztem semmi bántót Jura hozzászólásaiban, lehet, hogy nem olvastam mindet. :rolleyes:

De az nem igaz, hogy mindenkinek a kék szám gyűjtés a célja, van aki első akar lenni A-ban. Tehát a kötelező fordulás szerintem nagyon rossz ötlet.

Viszont Synkelnek szerintem nem volt igaza azzal az elf klános dologgal:
mivel minek tartana az elf annyi kocsmát, ha a torony jobban védi. A változtatástól szerintem még nehezebb lesz beütni az elfeket. Az orkok meg jönnek majd sírni a beüthetetlen elfek miatt. Szóval szerintem a mostani megoldás mindenkinek rossz.
Ezért sem tetszik a "támadás esetén álljon vissza" javaslat.

Kubbi 05-11-2007 12:09

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 95309)
Viszont Synkelnek szerintem nem volt igaza azzal az elf klános dologgal:
mivel minek tartana az elf annyi kocsmát, ha a torony jobban védi. A változtatástól szerintem még nehezebb lesz beütni az elfeket. Az orkok meg jönnek majd sírni a beüthetetlen elfek miatt. Szóval szerintem a mostani megoldás mindenkinek rossz.
Ezért sem tetszik a "támadás esetén álljon vissza" javaslat.

Tehát az 1-es javaslattal értes leginkább egyet? Mint Cassy?

Valezius 05-11-2007 12:11

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 95310)
Tehát az 1-es javaslattal értes leginkább egyet? Mint Cassy?

Nem, leginkább az őrtornyok számától függő védelemmel. De ezt már elmondtam legalább háromszor :rolleyes:

Viszont elmondtam azt is, hogy semmi hasonló nincs jelenleg a játékban (amellett, hogy bonyolult a számolás, és az arányokkal is vitatkoznék még), tehát nem tudom, hogy Ati mennyire hajlana bármi ilyesmire. :o

Egy visszalépést nem támagotnék: 1-3, esetleg a maluszok csökkentése jön még nálam szóba.

Stev 05-11-2007 12:11

Épp csak ennyit:;)

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 95308)
Köszi, miattam nem kellett volna.... Egyáltalán mit keresek ebben a hozzászólásban? :S

Quote:

...ha jól értettem őket, Pax javaslata az 5. konkretizálása...

lacqa 05-11-2007 12:13

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 95308)
.... Egyáltalán mit keresek ebben a hozzászólásban? ...

mintha írtál volna olyasmit hogy a te javaslatoddal senki nem foglalkozott, de sebaj

Pax Hungaricum 05-11-2007 12:15

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 95309)
...
Az orkok meg jönnek majd sírni a beüthetetlen elfek miatt. ...

Most is jönnek. Abból van a gond. :D

Mellesleg van ork orim is meg elf is.
Úgyhogy most sírjak, vagy nevessek? :D

All times are GMT +1. The time now is 23:38.