![]() |
Helyezés: ***
Érték: **** Sziasztok! Tamagocsi szövi egy írógépet lízingelne néhány hónapra. Bérezés: napi 3-4.000 teki. Amit kérünk: minimum 100 könyvtár. Jo a megfogalmazas. |
Gyors csoportból szövikeresés:
"Elvárások 2 -3 körre legyél; legyél hétköznap is." |
2007-10-14 **:**:**
Helyezés: **** Érték: 22913 Hello all szövetségeseket keresek már meglévő szövibe az a lényeg h ha van katonáid tök mindegy mienek és min 2k legyen 1 fajta 1ségből ha érdekel pls írj rám XD akkor beveszünk a szövibe (és a szeméjiségem: VEZÉR) 2K egység kb 4-500 hekin :D Nem válogat, hogy kiknek lesz a VEZÉR-e :D :D |
Quote:
És ünnepnapokon is jó lenne,ha lennél:D |
Quote:
|
Üdv.
varist keresek a szőviben . elvárások : - óriás vagy ember . - szemilyiség túdos , varis , vándor - megfelelő sereg elit meg nyilas , de ha csak elitje van az a legjóbb . a szővinkbe 3 hadis van . ha tőbb kérdése van a jelentkezőnek írjon. az nem baj ha kezdő vagy majd mi segitünk a gyors fejlődésben. frilo Az ember varit mindenképp furának tartom, mivel a tükürvari pont azt az előnyt adná, h kevés varázsló kell...... Az helyesírásba is belekötök, mert miért ne:D:D |
Az alábbiakban közlésre kerülő iromány témáját tekintve diplomácia ugyan, de személyes jellegénél fogva zöldben kaptam. A szövetség ugyan létrejött anno, de már feloszlott, úgyhogy szerintem senki személyiségi jogait nem sérti, ha megosztom veletek. :)
Íme: Rozál, komolyak terveim, Rád vettetem a szemeim. Földet hoztak elitjeim, Utolérlek szépségem ím'. Veled szövizni vágyom Rajtad áll csak ez álmom, csak itt ülök azt' várom Ne kelljen már rinyálnom. De nem így megy a lánykérés, Bármily erős ez az érzés. Tehát csak az lesz a végén, A hős Fransisco a térdén. Megkéri hát kacsódat, Hallgasd meg sóhajomat, Teljesítsd óhajomat, Csatold fel rám szárnyomat! Ketten nem leszünk elegen, Meghívjuk a Hunt melegen. Van tán orija a környéken, Pont elfér a szövetségben. De őt most el nem érjük Pont aluszik, reméljük. A határon átmentjük, Bár így csak hárman leszünk. Most felülök a vonatra, Mi elvisz engem távolra. Van időd gondolatokra, És jól megfontolt riposztra. Elmegyek rokonokhoz, De pofátlanul folyton Majd a hódra pislogok, Válaszra áhítozok. :);) |
(#)
2007-10-18 21:02:37 Helyezés: 130 Érték: 78738 Üdv Mindenkinek! Szövit alapítanék. Olyanok jelentkezését várom, akik el tudják fogadni, hogy egy nő a szövetség vezére. *név* |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:48. |