![]() |
Látom szegény Hexet, aki nem is játszik, meg kellett kérni egy kis önfényezésre, ha már napokig senki sem írta be az ütést.... :D (vityu gyors válasza és Hex belső fórumra benézése csak megerősíti eme "összeesküvés-elméletem")
(Ne válaszoljatok, úgyis ez marad a véleményem, ha meg szidni akartok, azt majd elképzelem :D) |
Quote:
(Egyébként ha megkértem volna, akkor arra is megkérem, hogy a tegnapi legnagyobb ütést is rakja be, ami én voltam.) |
Quote:
|
Quote:
Egyébként akkor önfényezés: Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten: 2013-05-20 12:00:46 BorzalmakVárosa (#199867) elfoglalt 516 hektárt ~~KISSMYY~~ (#333666) országától. 2013-05-21 02:00:44 War Of The Damned (#222111) elfoglalt 755 hektárt Csontváz (#625891) országától. |
Quote:
no léptem itt nem változott semmi |
Quote:
|
Vagy egyutt keltetek :D remedy te meg ne irigykedj ;)
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2013-05-21 02:00:44 War Of The Damned (#222111) elfoglalt 755 hektárt Csontváz (#625891) országától. grat Isty :) hetek óta az első nagy ütés :) |
Ha direkt odaírom, hogy ne válaszoljatok, minek magyarázkodtok? Valamint a sértegetés is nyugodtan lemaradhatott volna, Hex...
Belegondolva, a Ti oldalatokról nézve, ha ez nem így van, mosolygok egyet a másikon, és vállat vonok, nem pedig ezt reagálom, amit most Ti levágtatok. :P Téma részemről zárva, nem fogok reagálni erről. Ráadásul tényleg apróság ahhoz, hogy ennyire komolyan vegyétek. Amit viszont sajnálok, hogy a nagyobb klánütések utáni beszámolók elmaradnak mindkét oldalról. Kivéve persze, ha nem abból áll, hogy "odafokoztunk bazinagyot, távoloztunk, oszt kiment egy sereg" illetve "aludtunk". Mert az nem érdekes. :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:22. |