![]() |
Quote:
a topicbaalapvetően 1A-s eseményeket másolunk be, nem? én örülök ha történik valami, a legutóbbi esemény ez volt, ennyi. ez engem járat le? :) |
A gyengébb agyi képességekkel rendelkezők kedvéért!
Ide ilyen eseményeket másolunk, ahol az első ország neve a zöld, a másodiké a piros... Egy példa annak, aki még most se nagyon érti: Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten: 2013-05-13 13:00:45 azország (#485399) elfoglalt 469 hektárt War Of The Damned (#222111) országától. Remélem, segíthettem... Szívesen! |
egyetértek Pool!
például: Quote:
Quote:
Quote:
|
Itt a vége, fuss el véle...
Nem hiszem el, hogy felnőtt emberek ilyen szintre süllyednek. A következő személyeskedés vagy provokálás a fórumról való kizárást fogja eredményezni. |
Sajnos nem tudják abba hagyni. Olyanok igy mint a koktél, és a bombanő. Külön külön is jó, de együtt igazán izgalmas és szórakoztató :) Előbb utóbb (remélem előbb) ráunnak erre a "sárdobálásra" mert látják, nem nyerő. Majd Surranót kezelésbe veszem. Sajnos nem fiatal már, de még hátha tanítható a rendes magatartásra. :)
|
Éljen a cenzúra! Éljen a haldokló fórum!
Nem tudom kit zavart a fenti beszélgetés.. engem nosztalgikus hangulat töltött el olvasás közben, emlékeztetett, mikor még én is nyakig benne voltam a fenti izgalmakban. Pontosan ezért nem értem, hogy miért nem lehet csak rendes hangnemű társalgást kérni mindenkitől és hagyni a saját medrében az egészet. Öngólszagú a vezetőségtől az ilyen magatartás. |
Quote:
|
Quote:
Ha unatkozok, vagy csak rossz a kedvem, felütöm ezt a topikot és beleolvasok.. rögtön ojbb lesz a hangulatom :)) sokan vagyunk így ezzel bitzos, nem foszthatsz meg minket ettől |
2013-05-20 07:00:46 Black Dragon (#3270) támadást indított **A Gonosz Varju ujra csííííp** (#4373) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 5323 hektár földet.
Grat srácok, sok ilyet még :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:03. |