![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
2. hol van a Fekete lyuk??? 3. osztod az észt ez sem vitás. na jó, az hogy szép vagy, tényleg légből kapott... |
Quote:
2. én ugrasztottam szét a fekete lyukat? :D :D :D :D :D 3. ahol szükség van segítek |
Quote:
|
Gondoltam beírok már mint a vezető. Az észosztás tényleg teljesen felesleges, és a kardélezés is az itt. Igazából ami volt, hogy levertük Damnedet, és mikor visszajött, megkérdeztem Zozo-t, beengedi, visszaüt vagy mi legyen? Mondta fokozzuk el. Ő orija, ő döntése.
A 2 milla egység vasárnap az 3.3 milla volt. Sajnos Zozo letagadta a tartalékait, nem segített a klánnak, majd kiderült az egyik éjjel, hogy volt tartaléka, nem is kevés. Igaz én nem sajnálom ezt a mennyiséget, mert nem klánvagyon volt. Csupán egy ori pénze, amit nem akart a klán előrelépésére fordítani. Igy járt. :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Friss tag, és úgy fest nem is olyan akire én számítottam. Bizalom? Azt vele kapcsolatban nem ismerem :)
|
Iron, évek óta ismerjük egymást, ezért adok egy jó tanácsot, ha elfogadod, ok, ha nem nem. Azért nem priviben írom, mert szeretném, ha az is látná, akire vonatkozik. Ha a klánod olyan, mint Te vagy olyat szeretnél mint régen volt, akkor szabadulj meg Up-tól...
Csak az ellenséget szerzi klánodnak és szerintem nem méltó hozzád/hozzátok egy ilyen gyenge játékos... Persze, a Te döntésed volt bevenni, biztos meg volt rá az okod... Tudod, hogy nem szoktam neked kamuzni, szóval nem beszélek a világba... No, csak ennyit akartam... További sok sikert Neked és klánodnak! |
All times are GMT +1. The time now is 17:50. |