Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Surranohalal 05-11-2013 17:07

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 303396)
2013-05-09 06:00:47
[-102 kör] War Of The Damned (#222111) elfoglalt 0 hektárt |beggar Of darkness| (#302739) országától.

ezt miért nem másoltad be? nem csak a nyertes csatákat kell. fel kell vállalni a gyávaságot is.

gondoltam nem szégyenítem tovább még1 alapvető taktikai hibával, a 0 az nulla. nulla. érted... :)

Merengő 05-11-2013 17:22

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 303399)
gondoltam nem szégyenítem tovább még1 alapvető taktikai hibával, a 0 az nulla. nulla. érted... :)

az a nulla ha jól láttam összesen kb 2 milla egységetekbe került :D jót nevettünk rajta másnap :) és még nálunk vannak alapvető hibák?? :D azt gondolod érdekel a felső két országunk sorsa? tévedsz. ha érdekelt volna engedtünk volna az mnt-kéréseteknek. nem véletlenül utasítottuk vissza kétszer is :)

Ghosti 05-11-2013 18:12

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 303399)

Bocsi, de miert szegyen az ha valaki vesztett?

Surranohalal 05-11-2013 19:13

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 303403)
Bocsi, de miert szegyen az ha valaki vesztett?

a vesztés nem szégyen
de az alkalmazott stratégia az nagyon gáz volt...

Ghosti 05-11-2013 19:47

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 303404)
a vesztés nem szégyen
de az alkalmazott stratégia az nagyon gáz volt...

Hogy mit alkalmazott vagy mit nem azt en nem tudom...remelem nem arrol van szo hogy nem fokozott utana az ellennek. A 0 foglalas az igaz nulla, de zold nulla. Vagy mirol is van most szo?:confused:

Merengő 05-11-2013 19:53

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 303405)
Hogy mit alkalmazott vagy mit nem azt en nem tudom...remelem nem arrol van szo hogy nem fokozott utana az ellennek. A 0 foglalas az igaz nulla, de zold nulla. Vagy mirol is van most szo?:confused:

elcsesztek minimum 2 milla egységet kb :) 2 körig volt fokozási határon másnap szóval pontosan nem lehet tudni mennyit is.

Ghosti 05-11-2013 20:05

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 303406)
elcsesztek minimum 2 milla egységet kb :) 2 körig volt fokozási határon másnap szóval pontosan nem lehet tudni mennyit is.

Annyira nem erdekel hogy mi volt csak megutotte a szememet hogy szegyen a veszteseg, szerintem egyaltalan nem az, amikor mar olyan kevesen vagyunk az Aba, hogy akik maradtak foleg a sor felso retegeben, mind annyira profik, hogy tenyleg fel kell kotni a gatyamadzagot barki ellen.:)

Merengő 05-11-2013 20:23

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 303407)
Annyira nem erdekel hogy mi volt csak megutotte a szememet hogy szegyen a veszteseg, szerintem egyaltalan nem az, amikor mar olyan kevesen vagyunk az Aba, hogy akik maradtak foleg a sor felso retegeben, mind annyira profik, hogy tenyleg fel kell kotni a gatyamadzagot barki ellen.:)

Quote:

Vagy mirol is van most szo?:confused:

te kérdezted :D

Surranohalal 05-11-2013 20:25

Quote:

1/4 oriját lebontotta, próbált elfokozni, majd ismét bontott 1/4 orit amikor rájött nem megy.
hogy kör közepén támad A-ban az már csak hab a tortán... :)

Ghosti 05-11-2013 20:49

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 303409)
1/4 oriját lebontotta, próbált elfokozni, majd ismét bontott 1/4 orit amikor rájött nem megy.
hogy kör közepén támad A-ban az már csak hab a tortán... :)

es mindezek utan, ti tobben voltatok, plusz foldet is hoztatok tole...az utolsot elfokoztatok elole, igaz megertem van mikor en is mar mennek aludni.:D Vagy epp melozok es nem erek ra...

Ti jatekotok ti dontesetek csak erdekesnek tartom a veget egy sereg kivedese ellen.

All times are GMT +1. The time now is 20:39.