![]() |
Quote:
mondjuk a stílusa nem változott bárhol van a dragonfóbiából nem gyógyul ki:) |
Quote:
Bízva bízunk jövőbeni igazmondásodban, mert már unalmas javítgatni a nyilván nem szándékos, ámde mégis bosszantó mellébeszélést. Ugyanakkor megígérhetem, hogy a jövőben ellenetek személy szerint direkt keresni fogom az olyan helyzeteket, amikben el lehet majd fokozni, sőt, majd néha igyekszem ezt minél értelmetlenebbül megtenni. :D Csak hogy legyen majd végre igazság is a mondatokban, és a földön, sárkányország elfokozó mumusa pedig ragyogjon teljes pompájában. (Sosem fokoztunk 175k pontot, hiszen azt értelmetlennek tartom. De majd igyekszünk fentebbi ígéretünkhöz híven ezt is bevetni, az ötletet köszönettel véve) |
Quote:
4. nap Wolfi kitámadt 20k-ról Remyre, véletlenül földre ment, de nem volt baj, mert Remyt elfokozták 1,3millára 1,125-ről. 2012-12-13 09:00:52 [-67 kör] Karaj mi??? (#305748) elfoglalt 0 hektárt Instant Poison (#210497) országától. |
Gratulálok a szép klánütésekhez, csak így tovább mindenkinek! Akit beütöttek, vonja le a konzekvenciákat, és ne veszítse a csüggedést!
|
Quote:
A megfogalmazásod pedig hűen tükrözi a véleményemet rólad. |
Quote:
Reméljük kiragadott naplórészletét a jövőben nem fogja könyv formájában publikálni, mert akkor be kell perelnünk becsületsértésért is, bár ezt is élvezni fogjuk. :D |
Quote:
én nem akarok a "nagyok" dolgába beleszólni (meg nem is rühellek) de ezek tényadatok! nagyon nincs mit róla vitázni szerintem... |
Quote:
De mint írtam, majd vityu ellen csinálunk még ilyet, ha ennyire zavarja... :D Amúgy igyekeztem teljesen szépen és kultúráltan fogalmazni, de látom felesleges, ő ugyanúgy mérgelődik és csúnyán beszél, ki tudja, miért. |
Quote:
ÉS igen, fokoztam mint állat, akkor is ha sereg se jött mert miért ne :D Kiderült, hogy ha olyannal álltok szembe akiknek szintén van mit a tejbe aprítani, akkor már nem is olyan egyszerű és feladjátok ugye. Majd megint nagy mellényt veszel elő, amikor olyannal akiknek nincs pénzük, ugyan már... Vedd észre, hogy bort iszol és vizet prédikálsz. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:49. |