![]() |
|
Quote:
Nem véletlenül raktam be a második videót is. :) |
Quote:
Sajnálom de nekem olyna mint FankaDeli "nem jön át" hogy úgy mondjam. Szerintem nem egy mókás dolog szítania tüzet meg lázítani a népet ... És én személyszerint ha zenét hallgatok azt azért teszem hogy relaxáljak és emlékezzek nem pedig azért hogy felhúzzam magam .. Egyébként semmi bajom a jól megcsinált igényes rappel |
Szentimentális Bérgyilkos Kowalsky Meg a Vega Hajnal van már lassan indulnom kell, De tudod nem is nagyon bírtam aludni. Szememben ég a fény a felkelő nap, Meg az a tegnap esti füst is edzi. A bárban ahol láttak két hete, Azt mondták tovább mentél keletre. Bár itt már nem tudják a neved Én bármit arra teszek, Hogy az nevet a végén aki melletted nevet. Reggel van már bőven 11 múlt és ez az országút is mint a többi. Mögöttem annyi város, százezer arc Csak épp a Tied nem tudom feledni. Sebzett szívem mint a svéd acél De mégis vérzik és így annyit ér Mint a tűzbe mártott fém Ami olvad mint a krém És így már csak arra emlékszem Amit velem tettél. Követlek mindig bárhova mész Csak halvány emlék már a józan ész. Követ a célkeresztem, amíg egyszer bele nem érsz. Nem rejthet semmi el sehova. Követlek mindig bárhova mész Csak halvány emlék már a józan ész. Követ a célkeresztem, amíg egyszer bele nem érsz. Este van már régen fent van a hold, És persze most sem tudok másra gondolni. Kereslek, üldözöm a nyomod És engem ebből senki nem fog már kihúzni. Szerelmem kissé vad de mégsem árt, Chikaro hozzám képest mennyország. De én még ismerem a neved És bármit arra teszek, Az nevet a végén aki mellettem nevet. Követlek mindig bárhova mész Csak halvány emlék már a józan ész. Követ a célkeresztem, amíg egyszer bele nem érsz. Nem rejthet semmi el sehova. Követlek mindig bárhova mész Csak halvány emlék már a józan ész. Követ a célkeresztem, amíg egyszer bele nem érsz. Nem rejthet semmi el sehova. Követlek mindig bárhova mész Csak halvány emlék már a józan ész. Követ a célkeresztem, amíg egyszer bele nem érsz. Nem rejthet semmi el sehova. Követlek mindig bárhova mész Csak halvány emlék már a józan ész. Követ a célkeresztem, amíg egyszer bele nem érsz. Nem rejthet semmi el sehova. |
Szeretem ezt is :)) |
Amióta a Supernatural (Odaát) című sorozatra rákaptam, azóta folyton rock zenéket hallgatok. Kedvenceim a filmből:
Journey: Wheel in the sky Blue Öyster Cult: The reaper Fire Of Unknown Origin I'm burning for you Black Sabbath: Paranoid Muse: Supermassive black hole Foreigner: Cold as ice De a mostani abszolút kedvenc: Creedence Clearwater Revival: Lodi |
még egy klasszikus :)
|
A Pokolgép Mindhalálig R&R című száma Az utolsó merénylet VHS-ről. Búcsúkoncert. Vendég: Paksi Endre és Rudán Joe. Készült: 1995.09.02. Hungary Budapest Petőfi Csarnok. Kalapács József-ének Paksi Endre-ének Rudán József-ének Nagyfi László-gitár Kukovecz gábor-gitár Pazdera György-basszusgitár Tarcza László-dob |
Ez tényleg egy klasszikus :)
EZZEL A DALLAL TŰNT FEL A POKOLGÉP, AZ 1983-AS KI MIT TUD?-ON. EBBEN A FELÁLLÁSBAN MÉG PAKSI ENDRE, AZ OSSIÁN ÉNEKESE BASSZUSGITÁROZIK! |
A lázadó című számnál észrevehető, hogy az akkori politika beleszólt még a zenébe is. Eredetileg így kellene szólnia: "bezárt szívem legyen szabad" |
|
|
|
Labirintus Kowalsky Meg A Vega Van, hogy a kezedet érzem a vállamon, De mégsem vágom, hogy ez így van vagy álmodom, És hogy a súly, ami húz, az visszatart vagy felemel...? Mindegy! A lényeg a lényeg, hogy bármi jön, ne eressz el... Van, hogy a szemedet érzem a hátamon, Figyelsz, mint őrszem a szétlőtt várfalon De hogy ez a súly, ami húz, az visszatart vagy felemel...? Van, aki képben van és van, aki mindig szív Minden út összefut és Hozzád hív... Ref.: Lehet, erre van, Lehet arra lesz, Lehet balra jobb lenne, talán Lehet jobbra, de még nagyon messze van! Lehet, erre van, Lehet arra lesz, Lehet balra jobb lenne, talán Lehet jobbra, de még nagyon messze vagy! Van, hogy a szívedből elmegy a szánalom Ahogy egy hadsereg áttör a városon, De hogy ez a súly, ami húz, az visszatart vagy felemel...? |
egy gyönyörű szám a géptől Csak az itt, csak a most. A máskor, a máshol nincsen. Milyen Isten képes rá, Hogy kétszer is elveszítsem? Hagyjon el, hagyjon így Ne büntessen, hogy higgyem, Tegye most, ha gondol rám, De holnap már ne segítsen. Hagyjon el, hagyjon így Ne álltasson, hogy szeret. A kezem rég nem fogja már. Panaszkodnom nincs kinek. Nem érdekel, mit ígér, És nem érdekel a holnap. Csak az itt, csak a most, A harangok másért szólnak. Most kell árts, Vagy most kell érts. Most kell gyülölj, Vagy most kell félts. Figyelj rám itt és most, Hogy el ne késs. Most kell árts, Most kell érts. Most kell gyülölj, Vagy most kell félts. Törödj velem itt és most, Hogy el ne késs.... Most kell árts, Vagy most kell érts. Most kell gyülölj, Vagy most kell félts. Figyelj rám itt és most, Hogy el ne késs. Most kell árts, Vagy most kell érts. Most kell gyülölj, Vagy most kell félts. Törödj velem itt és most, Hogy el ne késs. |
nem kell hozzá különösebb komment :)) |
Madonna - La Isla Bonita/Lela Pala Tute (Sticky & Sweet Tour - Buenos Aires, Argentina)
|
|
érdekes így:D
|
|
Quote:
|
Another Way - Szavak nélkül
Az érzés, mely éveken keresztül táplál Átformál hús-vér emberré Mégis különböző testben élünk De mégis, ez még kevés. Hogy lásd - mi az, amit megmutattál Az érzés, amit nekem adtál Mindaz, ami kettőnké már Mit szavak nélkül ordítanék |
:) |
|
Hexnek ajánlva
|
|
|
Black-Out : Ami érted összetört Kék fal, ez a kép a börtönöm, Rajta vagy, de hiányod megmarad. Négy sor, ami Tõled itt maradt, Benne vagy- nem hallom a hangodat... De a Csend is Te vagy, Ami közben így üvölt! Meg a Szívem is Te vagy, Ami Érted összetört! Mindegy, mivel jössz el Mindegy, hogy csak egyszer Mindegy, de mégsem vérzik ma el (a Szívem) Négy fal, ez a Föld a börtönöm, Rajta vagy, mint álom az ágyamon. Négy sor, ami Tõled itt maradt, Benne vagy, és Én hallom a hangodat. De a Csend is Te vagy, Ami közben így üvölt! Meg a szárny is Te vagy, ami rajtam is kinõtt! Igen, a Csend is Te vagy, ami mindig így üvölt! Meg a Szívem is Te vagy, Ami érted összetört! Ami Érted összetört. |
Ossian : Egyszer még az életben
Egyszer lássuk még,hogy a régi fénynek tényleg égnek és a nevük Dícsőség, értünk szól a győzelmi ének. Egyszer mondjuk még: "lemostuk a gyalázatot", mit reánk mért az Ég, mások és az évszázadok. Miénk ez a tépett Zászló, tízmillió, csendes, fájó szó. Egyszer lássuk még, hogy minket néznek, ünnepelnek Úgy ahogyan rég, ledobva sok súlyos terhet. Miénk ez a tépett Zászló, tízmillió, csendes, fájó szó. Egyszer még az Életben, a sok hétköznap Ünnep legyen Még egyszer Győzelem, Neked és Nekem. Egyszer lássuk még, hogy a viharfelhőt keltők előtt, bezárul az Ég, megérzik a Csendes Erőt. Egyszer halljuk még, ősi nevünk szép csengését úgy, ahogyan rég, érezzük a büszkeségét. Miénk ez a Dicső Zászló, tízmillió hangos, jogos szó. Egyszer még az Életben, a sok hétköznap Ünnep legyen Még egyszer Győzelem, Neked és Nekem. Egyszer még az Életben, a sok hétköznap Ünnep legyen Mondjad ezt, én elhiszem, ennyi jár Nekem... |
|
Spike & Guess Who - Tu
Tu, o sã te duci dracu, Tu bei, tu tragi, tu bagi tu nu le laşi, Tu vii, tu pleci, te-ntorci, Tu nu spuï nu tu, tu, tu... :cool: |
:cool: |
|
2010. május 14. Puskás Ferenc Stadion!!! |
Quote:
|
Quote:
OSSIAN - Emberi dolgok |
Quote:
de az "Emberi dolgokat" szoktam legtöbbet hallgatni:) Ossian Kiáltunk az égre "Retteg és hull minden városra,büntetlen gyilkosok vénája. Állunk csendben kioktatva,tolerancia! Sokáig csak némán tűrtél ,úgy kezdődött hogy vissza ütöttél. A végén minden a te hibád,nincs toleranciád! Megértésre nevelnek,arcunkba nevetnek." |
Gyermekként imádtam ezt a filmet.
Ennio Morricone - Orca (Killer whale) |
|
Muse - Feeling good
|
All times are GMT +1. The time now is 08:39. |