![]() |
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
:mad:Megbuktam tegnap számvitelbő:mad:l ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Nagyon másnapos is vagyok:mad::( És a szövijeim is felbosszantottak: miért nem lehet hallgatni a másikra???:(:mad: Így hirtelen ennyi:( |
Quote:
UV-é miat nem szabad felhúzni magad. Ha jól emlékszem ilyenkor még bőven van idő javítani. Tudom ilyenkor sokan nyúlnak az italhoz, de remélem te nem ezért vagy másnapos:D. Az ilyen helyzetet jobb tiszta fejjel végig gondolni. |
Quote:
A számvitel meg valszeg sikerült, mert szokatlanul könnyűnek tűnt, csak az elsőbe beleszámítanak a zh-k, na az egyik nagyon nem lett jó és ezért lett bukta.... |
Quote:
|
Eldöntöttem. Végérvényesen GYŰLÖLÖM a normál csoportot....
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Vagy ,mert anarchban jobb arcokat ismer:) |
Quote:
Ha meg átverekedem amgam az egészen, akkor meg B-ben kapok észbe, hogy egy fillérem nincs, mert a védekezésben meg ellentámadásokba meg mittudoménmibe föléltem a lóvémat. És mivel nem fogol kealacsonyodni ahhoz, hgoy elkezdjek multizni normálban, nincs kilátásom arra, hogy gazdag és erős országgal söpörjek végig a csoportokon. Innentől kezdve nincs értelme számomra normál csoportoknak. És sajnos ez nem biztos hogy az én játékomat minősíti... :( De nekem elegem van. Az biztos. |
Én 3 orival játszok és elvagyok velük,haladok:)
|
Van szövid?
|
All times are GMT +1. The time now is 04:48. |