Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Szesy 05-27-2010 15:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254023)
Ez alsó szinteken is megoldható. Ha egy szövetség tagját kitiltják, attól a szövetségesei (mind a 3) tud neki segítséget küldeni, és ki tud védeni minden, a kitiltás alatt ellene induló támadást.

3 a 4 ellen nem nevezném egyenragú szövi csatának.
Pláne ha kitiltás mértéke nem 5-10 kör hanem 168 kör.
úgyanakkor ha a támadás sikeres a kitiltott ország ellen semmivel sem veszit kevesebbet mintha nem lenne kitiltva.
A-ban ha kitiltják és szk-ra kerül akkor elég durva is lehet a különbség

Tsobi 05-27-2010 15:12

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 254028)
Pláne ha kitiltás mértéke nem 5-10 kör hanem 168 kör.

Ha valaki 168 körre tiltatja ki magát, az meg is érdemli ezt a fajta retorziót. Felelőtlenül veszélybe sodorta az okosságával nem csak magát, de a szövetségeseit.

Szesy 05-27-2010 15:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254026)
Nincs kiskapu, hiszen sem A-ban, sem lent nem tudsz belépni egy kitiltott országba. Pont ugyanúgy működik mindenhol a kitiltás.

Ne ragadj le a kitiltásnál.

Ati 05-27-2010 15:13

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 254030)
Ne ragadj le a kitiltásnál.

Én csak ahhoz szólok most hozzá, semmi máshoz.

Szesy 05-27-2010 15:14

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 254029)
Ha valaki 168 körre tiltatja ki magát, az meg is érdemli ezt a fajta retorziót. Felelőtlenül veszélybe sodorta az okosságával nem csak magát, de a szövetségeseit.

Egyet értek!

Szesy 05-27-2010 15:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254031)

A téma másik fele is "minden ami 1/A" topic-hoz is tartozik.
Abban a témában esetleg holnap hozzá szólsz majd?

vityu 05-27-2010 15:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254031)

Sajnálom, hogy ennyire nem látsz a szemellenződtől... Biztosan mi vagyunk a hibásak, hogy szeretnénk úgy játszani, hogy nem azt kell várni egy támadás közben, hogy na vajon kidobálják-e a tagokat? Vajon el megy-e szk-ra?

vityu 05-27-2010 15:21

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 254036)
Sajnálom, hogy ennyire nem látsz a szemellenződtől... Biztosan mi vagyunk a hibásak, hogy szeretnénk úgy játszani, hogy nem azt kell várni egy támadás közben, hogy na vajon kidobálják-e a tagokat? Vajon el megy-e szk-ra?

Jajj, jut eszembe, ez már megint nem kitiltás... a sok off-ért még a végén ban-t kapok...

Ati 05-27-2010 15:22

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 254035)
Abban a témában esetleg holnap hozzá szólsz majd?

Nem szólok hozzá holnap se, hiszen stratégiai kérdésekre nem válaszolok.

Egy érvelési hibára hívtam fel a figyelmet, hiszen felmerült, hogy rossz a kitiltás az A-ban, MERT... Ezt követően eljutottunk oda, hogy ennek az égvilágon semmi köze a kitilktáshoz, tehát nincs probléma a kitiltással. Ezzel elmondtam mindent, amit a témával kapcsolatban el szerettem volna mondani.

Ha más témával kapcsolatban javaslatod van, akkor azt vesd fel nyugodtan, mint új javaslat.

Szesy 05-27-2010 15:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254038)
Nem szólok hozzá holnap se, hiszen stratégiai kérdésekre nem válaszolok.

Egy érvelési hibára hívtam fel a figyelmet, hiszen felmerült, hogy rossz a kitiltás az A-ban, MERT... Ezt követően eljutottunk oda, hogy ennek az égvilágon semmi köze a kitilktáshoz, tehát nincs probléma a kitiltással. Ezzel elmondtam mindent, amit a témával kapcsolatban el szerettem volna mondani.

Ha más témával kapcsolatban javaslatod van, akkor azt vesd fel nyugodtan, mint új javaslat.

Egyenlőre beszélgetünk A-s dolgokról. Erről szól a topic, nem?

Amint úgy látom, hogy van értelme a témában javaslatott tenni, akkor megteszem a megfelelő helyen. Vagy más, aki egyet ért a felmerült problémákról.
Persze, ha úgyérzed a téma már nem ide való akkor jelezd légyszi mert nem szeretnék semmilyen büntetést begyüjteni:)

All times are GMT +1. The time now is 00:09.