Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Redback 01-11-2011 23:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 275718)
Nem eleg egy ovobacsi a forumra? Szerintem a szanalmas szavad mondjuk sokkal erosebb volt mint a masik 3 apro kotozkodes egyben...

Ezért nem is nyomtam egy tetsziket, de ez már tényleg nem más, mint kötekedés :)

Pool 01-11-2011 23:23

Kár, hogy semmit nem értek...:mad:

BimmBimm 01-11-2011 23:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 275718)
Nem eleg egy ovobacsi a forumra? Szerintem a szanalmas szavad mondjuk sokkal erosebb volt mint a masik 3 apro kotozkodes egyben...

Én nem osztogatok pontokat és nem szankcionálok. Eddig csendben olvasgattam, engedtessék már meg hogy véleményt formáljak.
Mindhárom hozzászólásnak csak a kötözködés volt a célja, semmi más, és ha most először olvastam volna ezt akár Orsitól akár Dragitól akkor nem is érdekelt volna, de mások mellett Ők ketten ebből rendszert csináltak, és meggyőzésem hogy viccesnek tartják, különben nem csinálnák. És én erre írtam hogy szánalmas.

J.Ati 01-11-2011 23:24

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 275723)
Kár, hogy semmit nem értek...:mad:

Az baj :rolleyes:

Merengő 01-11-2011 23:27

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 275724)
Én nem osztogatok pontokat és nem szankcionálok. Eddig csendben olvasgattam, engedtessék már meg hogy véleményt formáljak.
Mindhárom hozzászólásnak csak a kötözködés volt a célja, semmi más, és ha most először olvastam volna ezt akár Orsitól akár Dragitól akkor nem is érdekelt volna, de mások mellett Ők ketten ebből rendszert csináltak, és meggyőzésem hogy viccesnek tartják, különben nem csinálnák. És én erre írtam hogy szánalmas.

neked erre nincs szükséged, lehet másnak meg arra nincs, hogy szánalmasnak nevezd akár hogyan is értetted a szánalmast.

BimmBimm 01-11-2011 23:32

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 275728)
neked erre nincs szükséged, lehet másnak meg arra nincs, hogy szánalmasnak nevezd akár hogyan is értetted a szánalmast.

"neked erre nincs szükséged" Ezt nem teljesen értem mire modnod.
Ha Neked ez rosszul esett, akkor végül is elértem a célom, hogy kicsit belegondolj mire volt az a hozzászólásod jó, és miért kaptad ezt a jelzőt.
Aztán ha szerinted ez így jó, az ellen nem tudok mit tenni, de nem is tisztem.

Merengő 01-11-2011 23:35

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 275730)
"neked erre nincs szükséged" Ezt nem teljesen értem mire modnod.
Ha Neked ez rosszul esett, akkor végül is elértem a célom, hogy kicsit belegondolj mire volt az a hozzászólásod jó, és miért kaptad ezt a jelzőt.
Aztán ha szerinted ez így jó, az ellen nem tudok mit tenni, de nem is tisztem.

hmm szóval a jelzőt ránk értetted? akkor erre csak azt tudom mondani bort iszik, vizet prédikál..

Merengő 01-11-2011 23:39

amúgy ismered a szánalmas szó jelentését? hamár ilyen bőszen használod..

BimmBimm 01-11-2011 23:39

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 275732)
hmm szóval a jelzőt ránk értetted? akkor erre csak azt tudom mondani bort iszik, vizet prédikál..

Inkább sört részesítem előnyben.
És valóban rosszul fogalmaztam, a megszólalás volt a szánalmas szerintem és nem ti magatok.
De legalább kiderült hogy szerinted én az vagyok, sebaj, bárcsak én lennék a legrosszindulatúbb a fórumon, talán akkor az előző hsz-em meg sem született volna.

vityu 01-12-2011 00:42

Ts, mikor jön el a névátírás? Te vagy ebben a tudók tudója. :)

All times are GMT +1. The time now is 23:50.