![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Üdv!
Folyamatosan nyomon követtem a témát és próbáltam mindent elolvasni és értelmezni,még ha volt 1-2 elvetemült ötlet.:) Előre szeretném leszögezni,hogy ez a saját véleményem és tapasztalatom. Eddig egyszer voltam A-ban,egy 31-31%-os elffel.Ez az ori a 2. orim volt. Olyan nagyon nagy tapasztalattal nem rendelkeztem,de jó "tanáraimnak" köszönhetően,mikor ezzel az orival léptem akkor kb. 15mrd tartalékkal rendelkeztem. Ismerősök és tapasztalat nélkül a fedező versenyt választottam én is. Most meg nem mondom már,hogy ebből a tartalék pénzből meddig is jutottam,de azt tudom,hogy 310knál töröltem ez orimat ,mert nagyon elkeseredtem mikor beütöttek.2500kör alatt jutottam el erre a szintre!Mielőtt még 1-2 jönne,hogy ő megtudta volna csinálni stb....persze mindent meglehet csinálni,akár 1000kör alatt is!!! De azért azt lássuk be,hogy tapasztalat és ismeretség nélkül nem sokra megy egy újonc!! Számomra nagyon unalmas volt a játék és utáltam az A-t.Nem azt mondom,hogy mindig is utálni fogom,de úgy unalmas volt.Mindegy ez nagyon nem is a témába vág... :) Az eddig elhangzottak közül én a 2x fordulást és a fix hektáros fordulást egyszerre alkalmaznám! Először is:a 2x fordulás-Ennek a határát 4000 hekinél húznám meg,mert az könnyen elérhető úgy,hogy tényleg játszik is az ember. A fix hektárt meg 7500 hekinél húznám meg,személyiségtől függetlenül.Ezért már tényleg sokat kell tenni,hogy elérje az ember,de így legalább tényleg bizonyít,hogy megérdemli az azonnal szemet. Jah és én használnám a 2x fordulást... kérdés volt,hogy ki használná,én biztos!:D |
Quote:
(amúgy a 4 k heki 2 év alatt elég karcsú lenne...nem villognék vele a fórumon. :D) Ahogy korábban írtam a 4-5, max 6 k hekit tartom a reálisnak a fixhektáros forduláshoz. A 9-10 k heki a mostani állapot rögzítése lenne, ami nem könnyítés hanem a jelenlegi (változtatni kívánt, tehát nem jó) helyzetet betonozná be. Szerintem nem kell aggódni azért mert valaki a mostani magas topról fordult le és most lejebb megy a fordulási határ. Örül hogy lefordult és kész. Nem fog kitörni a forradalom. |
Quote:
|
Quote:
aki nem akar Aban jeleskedni az fordul 4k-ról(már ha ez lesz a fix érték) és megy még egy kört.. akinek ez nem felel meg és rögtön új szemet akar az meg mutasson valamit.. |
"...ilyen 5-6k heki és társai egy részről durva könnyítés, más részről durva kicseszés azzal, aki játszana is a csoportban.. tehát pont azoknak lenne rosszabb, akiket ténylegessen érdekel az A-s játék, azok miatt, akiket nem..."
Miert lenne kicseszes es miert lenne durva konnyites? Ezelott 2 evvel 4500 hekirol lehetet fordulni + szemert, egybol kaptad, nem 2x kellett !!! Ezelott 1 evvel 7500 hekirol lehetett fordulni + szemert, egybol kaptad, nem 2x kelett !!! Hol itt a durva konnyites? Akiket erdekel az 1A jatekea azok ezutan is felmennek a maxra. Miert lenne rosz nekik? Nem korlatozza oket ez a javaslat, legalabb is en nem latom h miben... Ha arra gondolsz h nem lesz kirol leszedjek a tejfolt a nagy orik akkor ezt megertem, es tenleg valos ez a teny. (aki nem ertette meg akkor leforditom: Egy ido utan annyira elszalnak hekiben a felso reteg az 1x fordulos fix heki hataratol h mar nem tudjak beutni azokat akik elertek vagy magy majdnem elerik az 1x-i fordulas hatarat. Eddigi aratas a topba torekvotol, a nagy orik reszerol, megszunik. Nehezebb lesz nekik felmenni hekiben, ez teny es valos, de ki akadalyozza? Azok akik nem szeretnek h ez veluk megtortenjen? Akik nem mennek feljebb mint a fix heki?) Tenleg szukseges taplalni a legfelso orikat hekivel, azok karara akik esetleg lejebb hozhatnak a top30% hatarat? Az h a top30% hatara 2 ev alatt duplazodott, az nagyban annak tulajdonithato h hoztak fel foldet a nagy orik szamara a feltorekvo orik. Ezt tovabbra is fent kell tartani ezt az allapotott? Ha igen akkor meddig? Addig amikor mar majdnem keptelenseg lesz teljesitteni a top30%-ot? En ott szeretnek jatszani es nem fordulni 1x sem es 2x sem. En B-bol akarom forgatni majd a masodik orimat, de ha ez a tendencia nem all meg es etetjuk tovabba a felso orikat akkor sajnos soha nem fogok odakerulni. |
de inkább keressetek 100 új fellépőt és akkor a top határ kitolódik a ~180.-ik helyig :p
|
Quote:
Most is ez megy, nem? Hiszen így is hívjátok: "elf-mocsár" Feljut a topba lefurdol vagy B-ből forgatja az orikat mégis megkapja a kék számot nem? Akkor milyen játéktudásról beszélünk? Akkor miért ne lehetne ez a határ 7-8k heki? Ismétlem a topic cime A-ból való fordulás könnyitése 9k az nem könnyités csak bebetonozzuk a jelenlegit topot. Ez majd esetleg 1-2 év múlva lenne könnyités mikor is vélhetően 10-11-12k körül lesz a top alja |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:01. |