![]() |
marc-i lista :
The rite egesz jo, bar nem szeretem az ordoguzeses filmeket Rango jo Unknown jo Hall pass nagyon jo! A turtle`s tale: Sammy`s adventures elmegy Battle: Los Angeles baromsag... You will meet a tall dark stranger jo Anuvahood angol baromsag Norwegian wood japan, semmitmondo, unalmas film, meg csak beszelni se beszelnek benne sokat... Submarine kozepes Chalet girl jo Mars needs moms jo Limitless jo, bar van benne egy resz, mikor az egesz mozi elkezdett rohogni... a vegefele, de nem lovom le a poent annak, aki meg akarja nezni :) Sucker punch baromsag Hop jo DVD-k: Dinner for Schmucks eleg gyenge Shutter Island nekem nagyon tetszett Bonded by blood jo Disappearance of Alice Creed elmegy Lake Placid 3. baromsag Coco & Igor jo |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Amúgy a téma nyilván baromság, nem mintha valakinek lehetne autentikus tippje, de elég valószínű, hogy akármilyen lény ellen aki fényévekről ide tud utazni, semmi esélyünk se lenne védekezni, szóval "realitás" szempontból nem nagyon érdemes az ilyen filmeket vizsgálni. |
Magamtol nem szeretem az ilyen filmeket, de itt volt egy baratom, es megneztuk.
En foleg Sir Anthony Hopkins miatt. :) Erdekes film, nem mondanam rossznak, de meg sem fogott tulzottan. Eredeti nyelven nezzetek (angol/ kicsi olasz), mert van benne 3 magyar szo is. Allitolag igaz torteneten alapul, az ordoguzesrol szol. A rítus. (hosszuval irtam, nehogy vmi csajra gondoljatok) :D http://www.imdb.com/title/tt1161864/ |
Talan volt mar itt szo errol a filmrol.
Sajnos ez is a "hogy a fenebe kapott ennyi pontot" kategoriaba illik. 2006-os film, a Faun labirintusa. Sem a haborus torteneti szal nem jo, sem a fantasy. (az egyenesen pocsek szerintem). Maximum 4-5 pontot adnek ra, nemhogy 8.4!!!)-et. Ha barkinek tetszett, irja mar meg, hogy miert. :D http://www.imdb.com/title/tt0457430/ |
Quote:
|
aprilis
rio
jo tomorrow, when the war began jo source code elmegy the eagle jo winnie the pooh jo scream 4. baromsag beastly jo fast & furious 5. jo red riding hood elmegy arthur nagyon jo, dvd-n is megveszem majd your highness jo cedar rapids jo dvd: splice baromsag chaos jo in the name of the king baromsag |
Quote:
|
Csak egy kerdesem lenne: komolyan gondolod, hogy egy szo barmit is elmond egy filmrol, esetleg kedvet csinal hozza?
Szerintem teljesen feleslegesek ezek az omlesztett semmik ide. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:15. |