![]() |
Quote:
Ahogy Cassy mondta. Annyit tud ártani, mint egy óriás... :) (Ja és boccs, de ez a legnagyobb elf orim, máshol, más heki aránnyal nem tudtam kipróbálni:() |
NEM 'szórakoznának' nagyon az elfek az unalomból való ártózgatással...
már megint ez a konklúzió az Elfről ? --- nem. Csak egyesek megemlítették, hgoy ezért utálják az elfeket, mert hogy "A bunkerből kiártóznak...". Én aktív elf voltam. És sose ártóztam poénból. Csak ha szükségem volt rá. Most hadis vagyok. :P (Többnyire... márahol...:D) |
Nem akartam reagálni a hozzászólaásaidra, de most nem tudom kihagyni, bocsi mindenkitől, remélem több ilyet ebben a topikban nem kell leírnom.:o
Quote:
Quote:
Atinak a jelenlegi állapot jelentette a kompromisszumot. Ez a fórom nem arról szólna, hogy 10-15ember kölcsönösen kiabálja le egymást ezt nagyon rosszul látod, hanem arról, hogy észérvekkel alátámasztva javaslatokat tárgyaljunk ki az eseleges enyhítésekre. Quote:
Ezzel a módosítással valóigaz, hogy ez meg lett akadályozva, viszont sok visszavágási lehetőségétől is megfosztották a normálisan JÁTSZÓ elfet. Olvas légyszives vissza, mert nekem végig a hozzászólásaidból az jött le, hogy fogalmad sincs, hogy az elmúlt napokban, hetekben mi miért történt. Voltak felvetések, szerintem inkább azzal foglalkozz/foglalkozzunk, mint felesleges személyeskedéssel és anyázással. |
Quote:
|
"Sajnos az tény, hogy volt olyan, aki bunkerből ártánykodott. De ez erős általánosítás és én sem szeretem (Pláne, hogy sose játszottam bebunkerezve.).
Ezzel a módosítással valóigaz, hogy ez meg lett akadályozva, viszont sok visszavágási lehetőségétől is megfosztották a normálisan JÁTSZÓ elfet. Olvas légyszives vissza, mert nekem végig a hozzászólásaidból az jött le, hogy fogalmad sincs, hogy az elmúlt napokban, hetekben mi miért történt. Voltak felvetések, szerintem inkább azzal foglalkozz/foglalkozzunk, mint felesleges személyeskedéssel és anyázással." Ha az alsó 2 bekezdést nekem szántad: -- nem anyáztam senkit. Nem én személyeskedtem. Nem olvasok vissza, mert végigolvastam már sokszor, nem ma léptem be a topicba... -- én is épp azért küzdök, hogy az elf malusok gyengüljenek. Viszont igenis, maradjon annyi malus, hogy a bunkerből kiártózgatástól menyjen el a kedvük azoknak, akik ezt csinálják. -- az "erős általánosítást" nem én kezdtem, sőt, nem is folytattam. Csupán megemlítettem, hogy olt olyan hozzászólás, ami pont egy olyan véleményt foglalt magában, mitha egy "bunkerből ártózgató" elf szájából származna... -- ha az alsó 2 bekezdés nem nekem jött, akkor a mostaniakat tekitnsd tárgytalannak. :D:D:D:D:D OFF: Nem buzdítok senkit JKSZ-re. Azért is mondtam, hogy ANARCH-ban próbáltam ki, saját magamon. (Meg pár napja máson is... :D) Egyébként nem hiszem, hogy ki tudod saját magadon próbálni ott, ahol vagy. ;) Tekintettel, hogy 1 országod van... Mármint ott... :D ON: Konklúzió: Az elfnek kell a malus, csak kevesebb. Kitartok emellett. :P |
Quote:
Nem?:) Akkor ne vedd már magadra.:D A JKSZ-es dolgot meg poénnak szántam.:) |
Quote:
A JKSZ-es beszólásodat nem vettem komolyan. Azért van tele ilyenekkel: :D. :D OFF: Örülök, hgoy valaki emberi hangon szólt hozzám, miközben az elfek mellé álltam. (Ezúton kérek elnézést az összes óriás, ember, ork, és félelf fajtársaimtól a fajárulásért... :D) Asszem ilyen orijaim vannak... Ja nem. Van gnómom is valahol... A fene tudja. Törölni kéne pár orit, sok ez a 12. :D Bár abból 3 elf... :D Szóval csak részben árultam el fajt. (Fajokat.:D) Éljenek az elfek! ..meg minden más is... :D ON: |
Quote:
Egyébként Jura hangoztatta, hogy nem olvas vissza és a többi is neki szólt lényegében, bár így kicsit megkavarodtam, hogy abban a hozzászólásban mi kinek a véleménye.:confused: :rolleyes: |
[quote=Cassandra;95272][color="Navy"]Nem akartam reagálni a hozzászólaásaidra, de most nem tudom kihagyni, bocsi mindenkitől, remélem több ilyet ebben a topikban nem kell leírnom.:o
Nemértelek. Idejössz, anyázol egy kört.... ?????????????? szép volt ... ! kilépek a fórumból nyugi ! Jó veszekedést nélkülem ! |
[quote=jura;95283]
Quote:
Foglalkozz egy kicsit a felvetésekkel gondold át melyiknek milyen előnye, illetve hátránya van és inkább arról írd le a véleményedet.;) |
All times are GMT +1. The time now is 15:00. |