Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

vityu 04-24-2013 17:45

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 303214)
2013-04-24 04:00:48 Black Dragon (#3270) támadást indított **A Gonosz Varju ujra csííííp** (#4373) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 9180 hektár földet.
2013-04-24 04:00:47 **A Gonosz Varju ujra csííííp** (#4373) támadást indított Black Dragon (#3270) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 4108 hektár földet.

Először is gratulálok a Dragonnak!
Másodszor, mivel többek is kérdezték tőlem mi volt, írok pár sort.
Egy ideje túl közel volt hozzánk a Dragon (10-12 körre) feltételeztük előbb utóbb úgy is jönni fognak :)
Gondoltuk essünk túl rajta :D Úgy gondoltuk, hogy nem bontsuk szét az országainkat mivel egyre drágább lett a nyers és ha esetleg kimarad egy távol nem is kell, ha meg nem marad ki, tudtuk előjön a szabis tag is és mivel anyagilag 100 hogy jobban áll a dragon mint mi, így nem megyünk bele bontóversenybe :)
A sereget az otthon lévő férőhellyel védeni tudtuk volna, de sajnos a saját íjászaink nem értük el, a piaci árak meg tették lehetővé, hogy fullra íjazzunk.
Részünkről kb röviden ennyi a történet.

Megkérném a "kedves barátaim", hogy a rosszindulatú és személyeskedésből álló kommentjeikkel kíméljenek, köszönöm :)

Köszi!

Szerintem megtervezetlen és meggondolatlan volt az egész támadás. Lehet, hogy a nyers 3k-ba kerül, de 5k hektár akkor is 5k hektár. Nem hittem volna, hogy két ilyen kaliberű játékos (te és Von) arra fog alapozni, hogy kimarad egy távol, és majd lesz valami... Egyébként a félelem nem volt alaptalan, én szóba hoztam, hogy esetleg megnézhetnénk, hogy mit tudtok.

Fordult a kocka? Most már lehet azt mondani, hogy az anyagiak fontosak? :D

Remedy 04-24-2013 17:50

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 303215)
Egyébként a félelem nem volt alaptalan

Hol látsz amúgy a beírásban félelmet? Lala nem az a félős fajta. :P

Pumi 04-24-2013 17:58

Quote:

Köszi!

Szerintem megtervezetlen és meggondolatlan volt az egész támadás. Lehet, hogy a nyers 3k-ba kerül, de 5k hektár akkor is 5k hektár. Nem hittem volna, hogy két ilyen kaliberű játékos (te és Von) arra fog alapozni, hogy kimarad egy távol, és majd lesz valami... Egyébként a félelem nem volt alaptalan, én szóba hoztam, hogy esetleg megnézhetnénk, hogy mit tudtok.

Leírtam, hogy simán védés lett volna, de az árak felszöktek így több ment el mint számoltuk. Nem alapoztunk a kimaradt távolra... szövegértelmezés! csupán leírtam 1-2 lehetséges kimenetelt.

A kocka nem fordult, ez is tévedés! Én sose mondtam olyat, hogy nem számít, csupán azt, hogy a Big és a Dragon közt figyelmen kívül hagyható! Mivel ott egyik fél sem éli/élte fel az összeset, vagyis mindegy mi a vég, senki nem fogy el :)

A másik része pedig, ebben a klánban amiben most vagyok, senkit nem érdekel némi föld, nálunk nincs katonás rend, nem vesszük véresen komolyan, stb. Pontosan ezért vagyok itt. Játszunk és senki se mérgelődik, van kihívás, van játékélmény, stb. (ha őszinte akarok lenni, a Tisztítótűzben túl könnyű volt)

és még annyit, hogy félelem???? :D írtam volna ilyet? :D az életbe se volt még részem benne, nem hogy a játékban.

kissmyy 04-24-2013 21:22

Quote:

Köszi!

hamár ijen butaságokat irsz azt én is tudok,D,nem a földetek kellet volna csak a hirnévért mentünk,D

vityu 04-24-2013 22:39

Quote:

Originally Posted by kissmyy (Post 303218)
hamár ilyen butaságokat írsz azt én is tudok,D,nem a földetek kellet volna csak a hírnévért mentünk,D

Grat, sikerült. Igazi büszkeséggel tölt el, remélem, hogy az egykor top 1 klán ilyen hírnevével gyarapítottátok magatokat.

Hex 04-24-2013 22:39

Quote:

Köszi!

sok ilyet még :) gratula :)

vityu 04-24-2013 22:41

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 303220)
sok ilyet még :) gratula :)

Köszi, Hex! :)

Dave 04-25-2013 20:07

szép nagy :)

2013-04-25 18:00:49 Csak egy maradhat ... (#2643) támadást indított IMMORTAL (#3543) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 14826 hektár földet.

yogibear 04-25-2013 20:13

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 303227)
2013-04-25 18:00:49 Csak egy maradhat ... (#2643) támadást indított IMMORTAL (#3543) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 14826 hektár földet.

Grat. srácok, és persze Judit :)
szép volt !

ergar 04-25-2013 20:18

Quote:

Originally Posted by yogibear (Post 303228)
Grat. srácok, és persze Judit :)
szép volt !

Köszi a srácok nevében, de a nagy dicséret mindenképp Judité, ezt most ő "gereblyézte" össze :)

All times are GMT +1. The time now is 08:17.