![]() |
2013-03-11 02:00:49 Nem bántunk senkit:) (#4343) támadást indított A kabala elit velünk van. :) (#4251) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2210 hektár földet.
2013-03-11 02:00:48 Nem bántunk senkit:) (#4343) támadást indított A kabala elit velünk van. :) (#4251) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2564 hektár földet. 2013-03-11 01:00:55 A kabala elit velünk van. :) (#4251) támadást indított Nem bántunk senkit:) (#4343) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2766 hektár földet. szép ütések, gratula!:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Igen, sikerült pár dolgot elrontanunk, első hiba a ráfokozás elszámolása volt. Kihagytam az ellenőrzéskor egy tételt. A körülmények nem érdekesek, mint ahogy a többi baki sem, mea culpa. (Anno a legelső éles klánütésem ezerszer jobban intéztem.)
A társaimnak pedig köszönet, hogy ennek a klánnak az egyéni rekordját sikerült megütnünk, és azért is, hogy továbbra is megbíznak bennem, szerintük ezt kiérdemeltem, és inkább ennyi hekit bukjunk banális hibák miatt, mint később többet. A hsz hangvétele nem túl barátságos, értetlenül is állok (ülök) előtte, pedig tudtommal a csapatból senki nem bántott még téged, Vityu. Ami biztos, sokat tanultunk ebből az esetből, a jövőben ezt igyekszünk a hasznunkra fordítani, és megyünk tovább előre. :) |
Azt hittem, nekem lett hirtelen mimózalelkem, úgy tűnik, nem. Köszi Remy.
Sajnos normál hsz-t még nem írhatok, ezért engedjétek meg, hogy ezúton gratuláljak a védekező klánnak, jól tették a 2 sereget, én is így cselekedtem volna. |
Quote:
|
Quote:
Egyébként 98%-ban nekem köszönhető a földvesztésünk, dehát ez a játék erről szól, egyszer fent, egyszer lent. A játékosokon kívül többek között ezért is szerettem meg a Hódítót. Legközelebb a más kárán tanulok, vagy többet kérdezek előre. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:48. |