Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

Tsobi 08-29-2010 16:48

Egy ötlet a 2x forduláshoz: mi lenne, ha a második körben az illetőnek már a két személyiséghez szükséges követelményeket (top22%) kellene minden szinten teljesítenie? Csak hogy azért mégse a top aljáról lépegetős elf bunkereléssel legyen + személyisége valakinek, szinte ingyen.

Szesy 08-29-2010 16:49

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 261995)
Soha nem lesz elérhetetlen :) És aki feltudja magát ütni 6-7k hekire az ne mondja nekem azt hogy addigra nem szerez elég tapasztalatot ahhoz hogy elérje a top30%-ot. Hülyének azért ne nézzük egymást :)

Nem nézek hülyének senkit.
Csak azt mondom, hogy ez nem csak tapasztalat kérdése.
Nem mindenki ül a gép elött órákat, nem lehet mindenkit akármikor gép elé rángatni, és nem mindenki adja át a belépőjét szövitagoknak, hogy segitsenek be ha baj van.
Márpedig szerintem ez a topic pont az ilyen embereknek szól, miattuk vezetnének be könnyitett fordulást A-ból!

Vagy rosszul látom?

Szesy 08-29-2010 16:54

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 262000)
őhmmm lehet hogy nem a játékban volt a hiba :) 2 év alatt akár katona termelésből összejön annyi pénz amiből vidáman felütöm magam egyedül egyszemélyes klánban klánütésekkel pl.

Nem is irtam, hogy a játékban van.....
Ezek emberi tényezők!
Viszont ha nem találunk megoldást akkor még rosszabb lesz a helyzet ami a fordulást illeti.
Igen lehet te megtermeled, felhozod magaddal és felütöd magaddal, de nem mindenki ilyen ügyes, idő miliomos és tapasztalt
mindenféle személyeskedés nélkül:)

Dragi 08-29-2010 16:55

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 262003)
Nem nézek hülyének senkit.
Csak azt mondom, hogy ez nem csak tapasztalat kérdése.
Nem mindenki ül a gép elött órákat, nem lehet mindenkit akármikor gép elé rángatni, és nem mindenki adja át a belépőjét szövitagoknak, hogy segitsenek be ha baj van.
Márpedig szerintem ez a topic pont az ilyen embereknek szól, miattuk vezetnének be könnyitett fordulást A-ból!

Vagy rosszul látom?

Napi 3 órát kell kb. rászánni egy támadásra. Védésre ha meg kell akkor 10 percet ?

Tsobi 08-29-2010 16:56

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 262004)
Ezek emberi tényezők!
Viszont ha nem találunk megoldást akkor még rosszabb lesz a helyzet ami a fordulást illeti.
Igen lehet te megtermeled, felhozod magaddal és felütöd magaddal, de nem mindenki ilyen ügyes, idő miliomos és tapasztalt

Akkor felteszem a költői kérdést: A játéktudással nem rendelkezők megérdemlik a kék számot?

Szesy 08-29-2010 16:56

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 262002)
Egy ötlet a 2x forduláshoz: mi lenne, ha a második körben az illetőnek már a két személyiséghez szükséges követelményeket (top22%) kellene teljesítenie? Csak hogy azért mégse a top aljáról lépegetős elf bunkereléssel legyen + személyisége valakinek, szinte ingyen.

1/A-ból való fordulás könnyitése a topic címe!
Ez inkább nehezités!

Dragi 08-29-2010 16:56

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 262004)
Ezek emberi tényezők!

nem tartom magam se tapasztaltnak se ügyesnek se időmilliomosnak :)

Tsobi 08-29-2010 16:56

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 262007)
1/A-ból való fordulás könnyitése a topic címe!
Ez inkább nehezités!

Az alsóbb csoportokban, természetesen.

Szesy 08-29-2010 16:58

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 262006)
Akkor felteszem a költői kérdést: A játéktudással nem rendelkezők megérdemlik a kék számot?

játék tudás nélkül szerinted fel lehet jutni 7k hekire?

Tsobi 08-29-2010 16:59

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 262010)
játék tudás nélkül szerinted fel lehet jutni 7k hekire?

Minden nap fedezve egy keveset, sok kicsit sokra megy alapon?

All times are GMT +1. The time now is 20:18.