![]() |
Viszont én most megmutattam, hogy úgyis lehet nyerni, ha az elején 3an lelopják a raktáradat.
És tudtam tolni annyi házat a végén, hogy ne legyen gond Viktor + 4 hektár előnye, és persze meg tudtam tölteni. Az elején, hogy egyszerre ütöttük egymást Elfivel, meg mákom volt, hogy ő ütött felülről, én meg alulról. |
Szép jó reggelt mindenkinek! :)
Gratulálok az éjszakai eredményekhez! Így lesz ez izgalmas! :) Összesítés hamarosan. Addig pihenjetek. :) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve.
Szép szoros a mezőny, csak így tovább! Így végig megvan az izgalom, ez a jó. :) Aki le van maradva, az a következő fordulóban szerezzen jó sok pontot, hogy behozza a lemaradást, és az élmezőny pontjai mégközelebb legyenek egymáshoz! Ha elszúrtam a számolást, szóljatok. :) |
A folytatás: a 4. forduló júniusban kezdődik, addig pihenje ki magát mindenki, és készüljetek rá a 4 órás párbajokra.
A hét folyamán berakok majd 1-2 gyakorlópárbajt, hogy a 4 órás taktikákat gyakorolni lehessen, és szokás szerint ezeknek a gyakorlópárbajoknak az eredménye nem fog beszámítani az összesítésbe. |
Ati 1258 után miért az 1260-as párbaj jött? :)
(az 59-es párbaj oldala üres) |
Quote:
|
Már csak egy max pontos van :)
Izgi lesz így! |
Valaki tervezi majd, hogy a 4 órás teszt párbajokon részt vesz?
|
All times are GMT +1. The time now is 01:04. |