![]() |
Jó lesz az, csak legyen már vele valami!
Már nagyon ráfért változás a hullára! |
Quote:
Sőt még többet is,mert ugye ő a templom és a kocsma helyeket is megspórolja és még vérszomja is van. Emellett kisebb hadis klánokban ideális ország, mert nem eszik, így nincsenek nagy költségei annak,ha hosszútávon élezett marad. illetve egy hullánál ez nem is élezés:) Mondjuk igaz ami igaz ez A-ban van.Lentebb tök mind1 mennyi hadi bónuszt kap, a lopások miatt és amiatt,hogy legyújthatják seperc alatt, nem használnák sokan akkor sem ha 2x ekkorát ütne... |
Quote:
én csak megjegyeztem hogy a sokak által falra festett "zombi terminátor" azért elmaradt... A-ban lehet hogy használható lesz így, bár nem gondolom hogy hirtelen hullák fognak körülvenni...(bár nekem tetszene, szanaszét lopkodnám magam unalmamban...). Lejjebb mag segít valamit ugyan, de még mindig béna faj maradt. De ez csak magánvélemény, és sokkal jobb lesz mint volt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de azért lassan csak egyetértünk majd:D |
Ha ilyen lesz a hulla már lilulok is gnómról.... :-D vééégre lehet vele játszani majd :-D
|
Quote:
Egy 10k hekin lévő 70% barakkos orknak klánban kb. 4 millió a támadópontja. Egy 10k hekin lévő élőhalottnak 75% barakkal ugyanennyi. Pedig neki kevesebb ház kell, nincs tolija és varija, nem kell kaja, így sem tanya, sem raktár. Egy 10k hekin lévő 30% toronyíjas elfnek a védőereje klánban 5,3 millió. Ugyanennyi hekin 38% toronyíjjal ugyanennyit véd az élőhalott. Pedig neki kevesebb ház kell, nincs tolija és varija, nem kell kaja, így sem tanya, sem raktár. Azt hiszem kb. ilyen értékekkel mozognak az orkok és az elfek, de élőhalottal simán lehet ennél élezettebbet is csinálni, de így nagyjából védve van a gyújtogatás ellen is (25% ház, mikor elég neki a fele is) Egyéniben persze nem veszi fel a versenyt egy tudós-tábornok orkkal, és a védelem vari hiánya miatt gyengébb az elfnél, és azt sem viseli túl jól, ha egy klán 5-6 tagja odafokoz és legyújtja, de klánban igencsak erős lesz, szóval egy jó klánban aduként működhet. |
Arra gondoltam jó lenne, ha az élőhalottak láthatnák egymást a pontlistában, azaz tudnák, h ki hulla még a környéken. Az opció neve pedig lehetne hullaszag.:D
|
pro és kontra
Üdv!
Szerintem alapvető dolgok nincsenek még eldöntve a hullával kapcsolatban amit tisztázni kellene. Milyen szerepe van, legyen a Hódító világában? Alapvetően egy harcos faj legyen amit MF-ként is lehet használni, de szövetségben is megállhatja a helyét, nem?. Ezen megy a huzavona, hogy ki mivel erősíteni fel erre a méltó pozícióra. Szerintem azok akik MF-ként használnák, semmilyen erősítéssel nem lennének megelégedve hosszútávon, akik pedig szövetségben tervezik hasznosítani erejét, csak dörzsölik a tenyerüket, és támogatnak minden jellegű változást. Az alapvető probléma az, hogy mindegyik fajnak játszhatónak kellene lennie, MF-ként is, és ha ez megvalósult ,utána el lehet elgondolkodni azon, hogy hátrányai ellenére, hogyan lehet belőle egy kiváló harcos az ork mellett. Addig is, a mai játékmenet mellett maximálisan azt javaslom, hogy legyen a legerősebb harcos, az ára viszont az legyen, hogy folyamatosan támadni kelljen neki. Pl. a leglassabb csoporthoz viszonyítva 8 körönként egyszer. Ha nem teszi, elkezd hullani a seregének egy része, és katonai morál mínusz. Cserébe viszont legyen Ő a legerősebb támadó. |
All times are GMT +1. The time now is 22:42. |