![]() |
Csigabiga megy az erdőben és magában mondogatja:
- De jó, hogy ilyen lassú vagyok!... De jó, hogy ilyen lassú vagyok!... Arra jár a nyuszika is, aki meglepődve kérdezi: - Hát ennek meg miért örülsz, te Csigabiga? - Azért, mert rossz irányba megyek... |
Quote:
|
- Julika, ahányszor mosolyogni látom, mindig arra gondolok, szívesen felvinném magamhoz.
- Pista, maga ekkora nőcsábász? - Nem, fogorvos vagyok. A páciens hálákodva rázza az orvos kezét: - Doktor úr, köszönöm! Nem akarom pénzzel megsérteni, de megígérhetem, a végrendeletemben mindent Önre hagyok majd! Erre az orvos: - Ó, nagyon köszönöm! Viszont kérem vissza a receptet, amit adtam. Szeretnék egy kicsit módosítani rajta... - Higgye el, az ökölvívás a világ legjobb sportja. - Maga bokszoló? - Nem, fogorvos vagyok. Egy nő elmegy az orvoshoz. Elpanaszolja fájdalmait, mire a doki egy szert ír fel neki, és közli vele, hogy lehetnek mellékhatásai, ezért pár hét múlva jöjjön vissza. Az asszony így is tesz. - Nos, volt valami mellékhatás? - Igen. Kinőtt a szakállam. - És meddig ér? - A tökömig! |
Négy székely ül körben egy asztalnál. Az asztalon egy flaska áll. Az első megfogja, húz belőle egy nagyot, lerakja az üveget. A második szintén megfogja, húz egy nagyot, lerakja. A harmadik szintén. A negyedik is meghúzza, majd miután lerakja, megszólal:
- Ez petróleum! Az első végigméri és megszólal: - Az. |
Nagyon rossz:
Egy Suzuki és egy Audi megy a sivatagban. Meglátnak egy üveg bort. Megkérdezi a Suzuki: - Te ott egy üveg bor. Megigyuk? - Neee! Az a Volkswagen Bora! |
Quote:
Hudesz@r!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
-Te Gázsi, miért gyorsul olyan jol az autod? -Mer' cédesz! Bocs, utolag is.... :) ps: hogy akkor mar arrol ne is beszeljek, amikor egyszer haverommal reszegen maszkaltunk Pesten, es olyan vicceket kellett kitalalni, hogy hires ember neve legyen a csattano, voltak nagyon elborultak... pl: -Te Jack, melyik is az a kartyalap a franciakartyaban, ami nem jatszik a pokerben? - Angelina! Dzsoli! (Jolie) :) Haverome: Harom amerikai gorog betuket rajzol a homokba. Jack omegat, Joe alfat, es Brad Pí-t. Gondolom a tobbire nem vagytok kivancsiak :D |
TEEE TEEEE ... TE VÁÁ!!!!
Ezzel ölni lehet vazze! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:08. |