![]() |
Quote:
|
aki bemásolja az név szerint teszi, szóval kétlem.
|
Quote:
Nyilvános a diplomácia menüpont csak nem mindegyik csopiét látja mindenki. Ez olyan,mintha én megveszek egy újságot te meg egy másikat és a te újságodban levő cikkek szerzőinek a nevét én nem tudhatnám mert nem vettem meg az újságot. |
Nekem csak az furcsa, hogy kicsillagozzátok sokszor a nevet és a pontszámot... miért nem törlitek ki egyszerűen átírás helyett? Amúgy szerintem a pontérték sokszor fontos tartozéka az idézetnek, nem kellene kitörölni.
Az A dipóból: "Érték: 85430 Sziasztok! Tömören leírva... ELF-t keresünk! Te is és én is tudom hogy miért, semmi cécó melléduma! Üdv mindeknik és sikeres hódítást... : DDDDDD" |
111111 (#xxxyyy)
2007....... Helyezés: wwwww Érték: bbbbbb csumi kaaaaa itt van 3 hely ki adóóóóóóóóóóó faly nem számit csak közel legyél és erősssss siess mielőbbi lyelentkezőket várok |
Azt hiszem nem kell kommentáni!
|
xxx (#yyyyyy)
2007-09-27 20:56:20 Helyezés: 517 Érték: 12994 Még 1 embert várok a szövimbe. Feltéte:Azért valamit konyítson a játékhoz. Ha lehet azért legyen 2-3 körön belül. És hallgasson a tapasztaltabbakra, vagy olvassa el a Helytartot. Várok minden érdeklödöt. :) Amikor nem érzem magam elég tapasztaltnak, én is mindig elolvasom a helytartót:) |
Érték: 79898
- - Én, Ramaltano conSier, Abrado ex Hercege, jelenleg a tolvajok fejedelme, összehívom országom Nagytanácsát, hogy határozzunk arról, miképpen legyen a jövőben országunk sorsa. Mint tudjátok, földjeinket valaha elfek lakták, békésen éltek, erős hadsereggel óvták birodalmunk határait, tolvajaink csakis a védelmet és a visszavágást szolgálták, mágusaink nem ártottak senkinek, csak védelmeztek és elrejtettek minket. Így, békében jutottunk el a legnagyobb birodalmak közé, ahol azok az országok, akik csakis másoktól rabolva tudtak megélni sérelmezték, hogy nem vágóhídra hajtott barmok módjára tűrjük földjeink elrablását, javaink elbitorlását. Addig sírtak-ríttak, nyavalyogtak az Istenekhez, míg az elfek csendes népét korcsokká alázták. Azt gondolják, most már biztonságban vannak, elérték céljukat, rettegésben tarthatják azokat, akik más úton szeretnének feljutni a legnagyobbak közé. Mit szól a Tanács, tűrjük ezt? - - Gaddal Herf vagyok, a seregek vezére. Nagyuram, seregeink számosak, nem rettennek semmitől, biztosan állnak íjászaink tornyaikban, vigyázva a távolt. Számosan törtek már ránk, eddig sikertelenül, ám ha netán sikerrel is törnek át határainkon, nem csüggedünk, állunk tovább a vártán, soha nem adjuk fel! - - Ozir Sharim vagyok, a Mágustorony Őre. Biztosíthatlak, Vezérem, mágusaink a végsőkig kitartanak, meg nem hátrálnak soha, sújtsa bár őket orgyilkos tőr, pusztító mágia, vagy vad hadak mészárlása. Amíg csak erejükből futja, visszavágnak! - - Surion Sul-Lah vagyok, a tolvajok Céhmestere. Tolvajaink bárkinél jobbak, addig gyújtogatnak, lopnak, amíg csak parancsolod! Kitartunk testvéreink mellett, méltó emléket állítunk az elfeknek! - Nos, akkor kihirdetem a határozatot! Halljátok uralkodók! Nem hátrálunk előletek, bár harcunk kilátástalan és hiábavaló, de hiszünk benne, hogy mások is csatlakoznak hozzánk előbb-utóbb. Lángoljon hát birodalma mindazoknak, akik fegyverüket ellenünk emelik, hulljanak embereik, pusztuljon országuk! Célpontunk lesz minden ország, aki orkokat rejteget, valaha ellenünk fegyvert emelt, vagy arra készül! Békével leszünk mindazok felé, akik nem zaklattak minket, vagy kinyilvánítják békés szándékukat. Legyen bármi a sorsunk, küzdünk mindhalálig! Szólottam én, Ramaltano con Sier, Abrado ex Hercege, a Tolvajok fejedelme! Ez eddig a legjobb MNT párti írás :) (kíváncsian várom mi lesz a sorsa -az A csoportban van...) |
Quote:
Ja és hozzátenném a rákövetkező üzenetet a diplomáciában: " 2007-09-30 09:51:23 Helyezés: 230 Érték: 146745 menj orvoshoz de sürgőssen:-))) hadis kersetetik.... " |
Orinév(#rettentő friss sorszám)
2007-10-01 11:12:12 Helyezés: 185 Érték: 11093 Keresek szövit mert tele van a hócipőm hogy amit termelek mindíg ellopják! Együtt rugjuk szét a seggüket! :D U-s gyöngyszem :D |
All times are GMT +1. The time now is 01:12. |