Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

vityu 02-04-2013 19:48

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 302391)
Engem nem is erdekel, de ha a nagy arc megvolt a harc soran folyamatosan, itt is talan tobbet vart volna a kozonseg egy laza lelepesnel...

(Bar a valaszod meglehetosen vityus volt, ezt hozza kell tenni...)

Miben másabb a mi lelépésünk, mint a tiétek volt? Nem értem. Nálunk nagy arc, nálatok meg menő stratégiai megfontolás.

Hát úgy döntöttünk, hogy a legnagyobb foglalás úgysem lesz a tiétek. :) Már csak azért se, mert 80-120k pontokról indítottatok sereget felénk. Ha te sokáig hagyod ezt, akkor büszke vagyok rád... Csak ugye 50-60k-ról 3 támadás után elszabizott a klánotok. Aztán Csempét 1,28milla pontról földleadásokkal 1,06millára vittétek le, bezzeg a legtöbb ütés elől elfokoztatok.

Hagyj engem békén, nem véletlenül nem szólok én hozzád.

vityu 02-04-2013 19:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 302391)
Engem nem is erdekel, de ha a nagy arc megvolt a harc soran folyamatosan, itt is talan tobbet vart volna a kozonseg egy laza lelepesnel...

(Bar a valaszod meglehetosen vityus volt, ezt hozza kell tenni...)

Odaálltunk, és harcoltunk, nem 1-2 napon keresztül. Ti még egy átkozott sereget sem küldtetek ki, úgy léptetek le. Papolj annak, aki szerint ez így volt fair. Beszélgess Lalával, ne velem. :)

Remedy 02-04-2013 20:00

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 302392)
Hát úgy döntöttünk, hogy a legnagyobb foglalás úgysem lesz a tiétek. :)

Ó, bocsi. Menő stratégiára és klánszintű gondolkodásra vall ez az érv. :D

Szerintem igenis fair volt, ahogy aki belénkötött, azt a lehető legjobban szét akartuk ütni, ezen kár filozofálnod. Tökéletes terv volt, működött.

Hex 02-04-2013 21:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 302394)

Szerintem igenis fair volt, ahogy aki belénkötött, azt a lehető legjobban szét akartuk ütni, ezen kár filozofálnod. Tökéletes terv volt, működött.

tökéletesen sikerült egy feloszlatni a klánt. A ti döntésetek stratégia, a miénk meg lelépés :D Kicsit sántít ez a gondolkodás szerintem, bár engem nem érint, mivel lassan szk lesz ebből.

Mi legalább odaálltunk, harcoltunk, ti szabi, klántörlés, fagyi, új orik, alulról emberkedés, 90-120k pontokról fokozgatás, utána meg elfokozgatás. Tőletek is mindenki többet várt volna szerintem.

Ennyi.

ergar 02-05-2013 09:33

Üdv mindenkinek!
Rég nem olvastam a fórumot, de látom sokáig ismét nem is fogom :)

Még mindig ugyanaz a lemez, majd benézek pár hét múlva.

vityu 02-05-2013 11:51

Quote:

Originally Posted by ergar (Post 302401)
Üdv mindenkinek!
Rég nem olvastam a fórumot, de látom sokáig ismét nem is fogom :)

Még mindig ugyanaz a lemez, majd benézek pár hét múlva.

Hát ez a belépés elég balul sült el. Egy hónapja már biztos nem volt szájkarate, tegnap is csak egy kicsi, mert Remy minden áron beszélgetni akar. (Nem is csodálom, jó arc vagyok. :D)

ergar 02-05-2013 12:54

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 302402)
Hát ez a belépés elég balul sült el. Egy hónapja már biztos nem volt szájkarate, tegnap is csak egy kicsi, mert Remy minden áron beszélgetni akar. (Nem is csodálom, jó arc vagyok. :D)

Hát, lehet, hogy tényleg rossz időben voltam rossz helyen....

Azért remélem a játékban legalább ugyanannyi barátot szereztek, mint ellenséget...

Nálunk a Dragon feketelistán van, ugye, viszont az "ellenségem ellensége a barátom" effektus sem jön be valahogy...

Hex 02-05-2013 14:50

Quote:

Originally Posted by ergar (Post 302403)
Hát, lehet, hogy tényleg rossz időben voltam rossz helyen....

Azért remélem a játékban legalább ugyanannyi barátot szereztek, mint ellenséget...

Nálunk a Dragon feketelistán van, ugye, viszont az "ellenségem ellensége a barátom" effektus sem jön be valahogy...

hát ha játékban neked ellenséged van, akkor sajnos tudlak sajnálni. Mert itt max. szerintem ellenfelek lehetnek, lehetnének.

Remyvel nem értettem egyet leírtam, de ettől még ugyan úgy kedvelem, mint eddig. Az, hogy nem értünk egyet, attól még nem fogok más hogy gondolni pár emberre.

vityu 02-05-2013 16:49

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 302404)
Remyvel nem értettem egyet leírtam, de ettől még ugyan úgy kedvelem, mint eddig.

Én is pont ugyanúgy kedvelem, mint eddig. :D:D:D

Wolfi 02-08-2013 05:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 302394)

a tökéletes tervedre tökéletes reakció! harcoltunk amíg azt hittük fair módon lehet de egy ilyen tökéletes stratéga ellen... bár valami hiba csúszott a gépezetbe mert pl tőlem egy hekit se vitt senki:) lehet mert én vagyok a legtökéletesebb!

ui: üdv Lalának

All times are GMT +1. The time now is 21:28.