![]() |
Quote:
Hát úgy döntöttünk, hogy a legnagyobb foglalás úgysem lesz a tiétek. :) Már csak azért se, mert 80-120k pontokról indítottatok sereget felénk. Ha te sokáig hagyod ezt, akkor büszke vagyok rád... Csak ugye 50-60k-ról 3 támadás után elszabizott a klánotok. Aztán Csempét 1,28milla pontról földleadásokkal 1,06millára vittétek le, bezzeg a legtöbb ütés elől elfokoztatok. Hagyj engem békén, nem véletlenül nem szólok én hozzád. |
Quote:
|
Quote:
Szerintem igenis fair volt, ahogy aki belénkötött, azt a lehető legjobban szét akartuk ütni, ezen kár filozofálnod. Tökéletes terv volt, működött. |
Quote:
Mi legalább odaálltunk, harcoltunk, ti szabi, klántörlés, fagyi, új orik, alulról emberkedés, 90-120k pontokról fokozgatás, utána meg elfokozgatás. Tőletek is mindenki többet várt volna szerintem. Ennyi. |
Üdv mindenkinek!
Rég nem olvastam a fórumot, de látom sokáig ismét nem is fogom :) Még mindig ugyanaz a lemez, majd benézek pár hét múlva. |
Quote:
|
Quote:
Azért remélem a játékban legalább ugyanannyi barátot szereztek, mint ellenséget... Nálunk a Dragon feketelistán van, ugye, viszont az "ellenségem ellensége a barátom" effektus sem jön be valahogy... |
Quote:
Remyvel nem értettem egyet leírtam, de ettől még ugyan úgy kedvelem, mint eddig. Az, hogy nem értünk egyet, attól még nem fogok más hogy gondolni pár emberre. |
Quote:
|
Quote:
ui: üdv Lalának |
All times are GMT +1. The time now is 21:28. |