![]() |
Remy, sztem ezt a rágalmazást be lehetne fejezni. Egyrészt nem ide való, másrészt azt mi is tudunk, csak mi úriemberek vagyunk és nem kürtölünk világgá olyanokat, amikben nem vagyunk biztosak.
Ati, máskor ilyen esetekben már minimum fenyegetőzöl. Most miért nem? Hanyadszor fogjuk már végig olvasni ezt, mire teszel is valamit? |
2012-12-18 11:00:48 Numer@ (#252331) elfoglalt 1154 hektárt Az Iszonyat Szeme 3 (#561577) országától.
megint az a fránya 360 fok:)))) |
Quote:
Sami, olvass már vissza a fórumon, utána gondold át ezt az úriember dolgot... egy poénért milyen hsz érkezett a klántársadtól. Nem vagytok különbek lásd be. |
Quote:
|
Quote:
Időnként talán valakinek hiányérzete lehet, mert egyes megírt bejegyzések nem jelennek meg. Ez normális. Aki csak azért jött a fórumra, hogy másokat ócsároljon, annak a beírásait nem fogjátok látni. |
Quote:
Nekem kellemes meglepetés a Dragonos srácok korrektsége mióta elkezdődtek a harcok, de hadd kérjelek meg Vityu, hogy ennek szellemében Lalát is tiszteljétek meg a normális stílussal. Bírom Wolfit, de kicsit túllőtt a célon vele kapcsolatban. |
Quote:
Ellenben lejjebb már tartaniuk kell más országoktól, így kevésbé tudnak termelni, több ideig tart visszakapaszkodniuk és nekünk több időnk marad termelni, amíg újra alánk érnek. Ebben semmi sportszerűtlent nem látok. |
Quote:
Engem hagyj ki a Lalás ügyből, ha kérhetlek. Mióta "összejött" Remyvel, állandóan gyűlölködött felém, én inkább kimaradok ebből, és nem írogatok senkinek semmit. Wolfinak a saját szíve joga, hogy mit gondol és mit ír. Ha valakihez címzel valamit, az ne én legyek. |
Quote:
Nem ragalmazas, csak valoszinu nem lehet bizonyitani. Kerdezd meg vityut, nekem beismerte zoldben, hogy utolag O is latta, mi tortent... Ennyit errol... Ha egy adott igen valoszinutlen esemeny megtorteneserol _elore_ hall az ember, majd fel nap mulva megtortenik ugy, ahogy elore hallotta, akkor az esetet igenis 100% bizonyitottnak tekinti. Akkor is, ha mas(pl a rendorseg) szamara kezzelfoghato bizonyitekokat nem tud felmutatni. Mindenesetre nem vadaskodni akartam, csak elegge ellentetesnek tunt epp Merengo beirasa a becsuletrol ennek a fenyeben. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:22. |