Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Remedy 12-17-2012 23:00

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 301907)
mégsem reagálok nincs értelme

Hat a hulyeseget kar is vedeni.... :)

vityu 12-17-2012 23:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301909)
Hat a hulyeseget kar is vedeni.... :)

És ezt itt mindenki magára veheti nyugodtan :)

Wolfi 12-18-2012 08:11

2012-12-17 10:00:51 Ezüst Árnyak (#580211) elfoglalt 1092 hektárt ALJAS (#306903) országától.

Újra egy 360 fokos fordulat:)

grat Hex, így legalább mégsem jutsz az én mindig 0 hekis ütéseim sorsára (ez nem erre a csatára vonatkozik, hanem általánosságban)

Tsobi 12-18-2012 19:01

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 301893)
Még mindig nem értem miért baj az nektek ha nem kell a föld amit szerzek és leadom a császárnak. Ez is egy lehetőség, bárki megteheti...

Erre azt tudnám mondani, hogy taktikailag megengedett, viszont rettentő unfair. Miért? Mert nem arra megy ki a játék, hogy minél magasabbra törjetek s topklán legyetek, hanem hogy kivéreztessétek őket és a pénzügyi fölényeteket kegyetlenül kamatoztassátok.

Elismerem, hihetetlenül eredményes taktika és elnézést a Dragonosoktól, hogy ezt mondom, de a Gunosok győzelme immáron nem kétséges.

A következő topra törő generációknak ez egy nagyon figyelemreméltó és tanulságos háború. Kívülálló szemmel élvezet nézni. :)

Merengő 12-18-2012 20:12

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 301929)
Erre azt tudnám mondani, hogy taktikailag megengedett, viszont rettentő unfair. Miért? Mert nem arra megy ki a játék, hogy minél magasabbra törjetek s topklán legyetek, hanem hogy kivéreztessétek őket és a pénzügyi fölényeteket kegyetlenül kamatoztassátok.

Elismerem, hihetetlenül eredményes taktika és elnézést a Dragonosoktól, hogy ezt mondom, de a Gunosok győzelme immáron nem kétséges.

A következő topra törő generációknak ez egy nagyon figyelemreméltó és tanulságos háború. Kívülálló szemmel élvezet nézni. :)

szerintem ez a háború elején sem volt kétséges.. tudom, hogy hülyén hangzik de mi csak a becsületért küzdünk. 120k-s fokozások ellen egyszerűen nem lehet mit tenni. ( az első támadások kb ennyi pontról jöttek ).

nem hinném, hogy sokáig kell várni a következő top harcra, nem fogjuk hagyni, hogy a tüzes klán nyugisan ücsörögjön az első helyen. van és volt annyi eszünk, hogy ne menjünk bele fokozóversenyekbe szóval...:)

Hex 12-18-2012 21:19

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 301929)
Kívülálló szemmel élvezet nézni. :)

Akkor már megérte :) a két klántól ezt kaptad karácsonyra :)))

Remedy 12-19-2012 03:28

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301934)
szerintem ez a háború elején sem volt kétséges.. tudom, hogy hülyén hangzik de mi csak a becsületért küzdünk. 120k-s fokozások ellen egyszerűen nem lehet mit tenni. ( az első támadások kb ennyi pntról jöttek ).

Ugyanezt csinaltatok Killerrel es terveztetek a tobbiekkel is. Igyekszunk megmutatni, hogy ez mennyire kellemetlen tud lenni a masik oldalrol.

Kicsit megmosolyogtato, hogy epp te beszelsz becsuletrol, ezt most Te is, es vityu is erti, de nem hoznam ki a kulsore, hogy "vadasz"atot rendezzek bizonyos soksereges tamadasokra...

(Azt a Tsobi-fele gyozelem dolgot nem ertem, hiszen meg sem tudnam fogalmazni, mi szamit gyozelemnek, mikor mondhato, hogy gyozott barmelyik csapat is...)

Amugy nekem nem cel elsonek lenni, csak szeretnem tudatositani, hogy kar volt belenkkotni.

papp2 12-19-2012 04:23

Miert kik vagytok ti, hogy nem lehet beletek kotni :))

J.Ati 12-19-2012 05:53

Quote:

Originally Posted by papp2 (Post 301940)
Miert kik vagytok ti, hogy nem lehet beletek kotni :))

Ne akard megtudni… ;):cool:

papp2 12-19-2012 06:11

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 301941)
Ne akard megtudni… ;):cool:

Ez jo :eek:

All times are GMT +1. The time now is 09:22.