Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Alba 08-24-2007 08:53

Jo lenne. De azt hiszem nem tartani 1-2 napnál tovabb... :)

Dragi 08-24-2007 09:09

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 120336)
okok;)
majd arwen után
+mivel te az L-ben vagy ezért még Dragék is elötted vannak a listán;)

Arwen ? valamiről lemaradtam volna ?:)

Andrew 08-24-2007 09:30

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 120317)
Én is mondtam nem L-zek csak Dragonért
Ugyhogy X vagy szaladj el de döntsd el előre...Vagy nehéz???
X vagy menekülés
DÖNTS!!!!!!

Csinálsz amit akarsz, az tudom, hogy én most nyaralok egy jót, és teszek magasról a hódra :)
kezdessz unalmas lenni

Harcosok 08-24-2007 10:07

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 120356)
Arwen ? valamiről lemaradtam volna ?:)

Sorry Andrew;)
sorry
Ja és akkor én ott leszek ;)nyaralás után gondolom te is

tdomo 08-24-2007 10:07

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 120326)
én sem hiszem h bármit látok majd 1300-on, de ne mond azt, h nem lehet felmenni 600ról 1300ra 2 hét alatt szabályosan(nem számoltam pontosan mennyi), az egész csak a tartalékok kérdése:mad:

Ez igaz, csak tartalékok kérdése. Már abban az esetben persze, ha a piac nem üres. Máskép két hét alatt az életben nem megy odáig. Még sosem voltam az X-ben, úgyhogy erről tényleg nem tudok érdemben nyilatkozni. Azt viszont nem hiszem, hogy a fellépési határ felett (ebben az esetben jóval felette) bárki is szívesen adná a földjét.

Harcosok 08-24-2007 10:14

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 120376)
Ez igaz, csak tartalékok kérdése. Már abban az esetben persze, ha a piac nem üres. Máskép két hét alatt az életben nem megy odáig. Még sosem voltam az X-ben, úgyhogy erről tényleg nem tudok érdemben nyilatkozni. Azt viszont nem hiszem, hogy a fellépési határ felett (ebben az esetben jóval felette) bárki is szívesen adná a földjét.

Nem lesz földleadás;)

Ja és Alba te melyik szinten vagy X vagy L?;)

Cassandra 08-24-2007 10:19

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 119839)
Te legalább helyet kaptál a nagy Harcosok naptárjában, nemhogy örülnél neki!?!:o
No sebaj... akkor maradok szabin.:)

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 120342)
És én mikor kerülök sorra?:)
Én szöviset akarok ... De várólistára vegyél fel jó?:)

Sorrakerülésről jut eszembe... a helyemre be lehet írni Albáékat... én ugyanis nem X-ben vagyok, hanem W-ben... csak már olyan rég játszottam ott, hogy egyszerüen elfelejtettem.:D

-Ede- 08-24-2007 11:37

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 120376)

oké most kezdem nem érteni h ki hol hova mikor megy
nem L-ben mennek 1300hektárra? én így értettem(ott tudom h van piac:))

Harcosok 08-24-2007 11:39

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 120398)
oké most kezdem nem érteni h ki hol hova mikor megy
nem L-ben mennek 1300hektárra? én így értettem(ott tudom h van piac:))

Nem:)
Vae Vicits az X-ben van kb 1300hektáron

Harcosok 08-25-2007 04:37

Fent vagy Dragon???
Mert én itt unom már magam egy idelye;)

Burning 08-25-2007 09:32

egy szövis lehet nekem is tetszene:)
na Alba?:D

Harcosok 08-27-2007 05:31

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 119844)
Két hét alatt odaérek ha kell:)

Te ezt 600-ra írtad tudom:)
Hogy haladsz az 1200 köré?;)vagy nem jut fel senki?:)
sőt ahogy látom andrew se lesz még ott:D:D

Pool grat a zászlóhoz ;)

Alba 08-27-2007 10:25

Harsosok se L be se X be nem vagyunk.
GYere a G be :D

Harcosok 08-27-2007 10:49

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 120825)
Harsosok se L be se X be nem vagyunk.
GYere a G be :D

Majd ha dragon felér L-be 600-ra;)
Addig még L-be sem megyek:D

Harcosok 08-28-2007 17:41

Na sajnos a gépem használhatatlanná vált:S
De pénteken lesz új
ja és én ott leszek még így is ;)
Most nem ottholról netezek

Tudom most az jön,hogy egyszer a gépem szar egyszer a netem
De a netemért pl már 3hónapja 1 forintot nem kell fizetni mert nem sugároznak olyan netet amilyenért mi alapból fizetnénk:D:D:D

De így is ott leszek;)

Dragi 08-28-2007 18:06

vajon mennyi idő mire újra befullad a topic ? és mennyi idő múlva kerül megint elő ?:p :)

Ditke 08-28-2007 18:16

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 121078)
vajon mennyi idő mire újra befullad a topic ? és mennyi idő múlva kerül megint elő ?:p :)

:)
annyira soha nem fog befulladni, hogy soha többé ne kerüljön elő... :D:D:D

Synkel 08-28-2007 19:34

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 121079)
:)
annyira soha nem fog befulladni, hogy soha többé ne kerüljön elő... :D:D:D

Én eddig már vagy 3x hittem azt, hogy végleg vége neki, és ugyanennyiszer döbbentem rá, hogy még lehet életet verni bele:)

Ati 08-28-2007 19:40

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 121081)
Én eddig már vagy 3x hittem azt, hogy végleg vége neki, és ugyanennyiszer döbbentem rá, hogy még lehet életet verni bele:)

Szegény Harcosok......... :D

-Ede- 08-28-2007 20:01

Quote:

na de mégis, ki merne Harcosok életére törni:confused::D

másrészt így hogy akarjátok elérni a bűvös 10000beírást? kicsit több aktivitást:D

Ditke 08-28-2007 20:08

Quote:

:eek:Verni? Egyesek milyen agresszívak... :p

Ati 08-28-2007 20:24

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 121083)
na de mégis, ki merne Harcosok életére törni:confused::D

másrészt így hogy akarjátok elérni a bűvös 10000beírást? kicsit több aktivitást:D

Most már ilyen nagyratörő tervek vannak, hogy 10ezer beírás? :D

J.Ati 08-29-2007 00:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 121085)
Most már ilyen nagyratörő tervek vannak, hogy 10ezer beírás? :D

Szerintem ez csak Harcosoktól függ.
Bízzunk benne,hogy jó lesz a gépe és a nettel se lesz semmi gondja ja és persze látogassa rendszeresen a témát és írja meg mindenkinek,hogy mi a pálya:)
10k beírás,ha Harcosokon múlik akkor biztos megéljük;):D

Synkel 08-29-2007 04:27

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 121100)
Szerintem ez csak Harcosoktól függ.
Bízzunk benne,hogy jó lesz a gépe és a nettel se lesz semmi gondja ja és persze látogassa rendszeresen a témát és írja meg mindenkinek,hogy mi a pálya:)
10k beírás,ha Harcosokon múlik akkor biztos megéljük;):D

Tegyük hozzá esetleg, hogy jó lenne, ha nem csak kihívást intézne midenkihez, hanem megnevezné magát, hogy ki ellen is kéne harcolni...

J.Ati 08-29-2007 05:23

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 121104)
Tegyük hozzá esetleg, hogy jó lenne, ha nem csak kihívást intézne midenkihez, hanem megnevezné magát, hogy ki ellen is kéne harcolni...

Gondolj bele ,ha megnevezi magát akkor nekiugranak jó páran és akkor sok ori ellen sok esélye nem lenne szerintem.
Amikor eljön az ideje biztos elárúlja az oriját amit még én se ismerek:D:cool:

Synkel 08-29-2007 13:18

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 121106)
Gondolj bele ,ha megnevezi magát akkor nekiugranak jó páran és akkor sok ori ellen sok esélye nem lenne szerintem.
Amikor eljön az ideje biztos elárúlja az oriját amit még én se ismerek:D:cool:

Belegondoltam.
Ha zavarja, hogy sokan nekiugranak, akkor miért keménykedik egyszerre mindenkivel, meg miért szervezi a háborúkat? Most majd előbb-utóbb kiderül, hogy én nem mertem kiállni ellene, mert nem regiztem X-be egy orit, és nem mentem fel vele 1300 hekire ahol azt se tudom, kivel kéne harcoljak.

Az valahogy nem smakkol nekem, hogy a szövijével szépen odaállnak AndrewB alá, aztán mikor nekik éppen minden okés, elkezdik a háborút. Mert ugye, ha szabira megy, vagy fellép, akkor Harcosok eldöntötte, hogy gyáva, és elmenekült előlük.

Dragi 08-29-2007 13:25

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 121166)
Belegondoltam.
Ha zavarja, hogy sokan nekiugranak, akkor miért keménykedik egyszerre mindenkivel, meg miért szervezi a háborúkat? Most majd előbb-utóbb kiderül, hogy én nem mertem kiállni ellene, mert nem regiztem X-be egy orit, és nem mentem fel vele 1300 hekire ahol azt se tudom, kivel kéne harcoljak.

Az valahogy nem smakkol nekem, hogy a szövijével szépen odaállnak AndrewB alá, aztán mikor nekik éppen minden okés, elkezdik a háborút. Mert ugye, ha szabira megy, vagy fellép, akkor Harcosok eldöntötte, hogy gyáva, és elmenekült előlük.

szted Harci miért nem akarja elárulni az orija nevét ?:) Nem azért mert fél hogy nekiesnének hanem mert akkor úgy nem tudna ráállni azokra akik ellen harcolni akarnak :)

J.Ati 08-29-2007 13:26

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 121166)
Belegondoltam.

Szerintem ez nem így fog lezajlani:)
Az meg,hogy keménykedik és szervezi a háborúkat az meg megszokott tölle:D
Biztos nem hátba támadás lesz,de én az ő nevében nem tudok erről nyilatkozni.
Ugye a gépe meg egyenlőre bekaksizott szóval várnunk kell amíg felbukkan újra és megmondja a tutit;):D

J.Ati 08-29-2007 13:29

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 121167)
szted Harci miért nem akarja elárulni az orija nevét ?:) Nem azért mert fél hogy nekiesnének hanem mert akkor úgy nem tudna ráállni azokra akik ellen harcolni akarnak :)

Biztos így van te már csak tudod hisz együtt logtok éjjel-nappal:p:D:D

Dragi 08-29-2007 13:39

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 121169)
Biztos így van te már csak tudod hisz együtt logtok éjjel-nappal:p:D:D

simán :D:D:D De lógni csak ő szokott nem is tudom hogy bírja annyi ideig a bitón :);)

Ditke 08-29-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 121171)
simán :D:D:D De lógni csak ő szokott nem is tudom hogy bírja annyi ideig a bitón :);)

:eek:Hol? :rolleyes::p:D:D:D

J.Ati 08-29-2007 13:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 121171)

Bitón?
Amikor itt van akkor nem mersz így beszélni most meg milyen bátor lettél:D
Országos pajtidról nem illik így beszélni és a szövitek emlékére kicsit tisztelhetnéd jobban is:p

Dragi 08-29-2007 13:57

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 121174)
Bitón?
Amikor itt van akkor nem mersz így beszélni most meg milyen bátor lettél:D

Te más topicot olvasol ?

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 121174)
Országos pajtidról nem illik így beszélni és a szövitek emlékére kicsit tisztelhetnéd jobban is:p

soha nem volt szövim

J.Ati 08-29-2007 14:00

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 121175)
Te más topicot olvasol ?

pff te miről beszélsz?:p
Várd csak meg amíg előkerűl aztán futhatsz előle:D

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 121175)
soha nem volt szövim

Soha ne mond ,hogy soha!
nem hallod még ezt a mondást?
Inkább szépen megkérném a helyedben Harcosokat ,hogy fogadjon be a szövijébe és akkor vígan élhetne az orid tovább:D:D

Dragi 08-29-2007 14:02

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 121176)
pff te miről beszélsz?:p
Várd csak meg amíg előkerűl aztán futhatsz előle:D

arra kíáncsi leszek :)
Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 121176)
Soha ne mond ,hogy soha!
nem hallod még ezt a mondást?
Inkább szépen megkérném a helyedben Harcosokat ,hogy fogadjon be a szövijébe és akkor vígan élhetne az orid tovább:D:D

LoooooooooooooooooooooL :) no comment :)

J.Ati 08-29-2007 14:06

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 121177)
arra kíáncsi leszek :)

Aki kiváncsi hamar megörekszik!

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 121177)
LoooooooooooooooooooooL :) no comment :)

Nevetés helyett inkább a menekülést gyakorolnám a helyedben,ha már nem veszed a bátorságot arra,hogy írj Harcosoknak egy üzit amiben szépen megkéred,hogy fogadjon be téged;)
Ez most nagyon komoly:)

Dragi 08-29-2007 14:11

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 121179)

Nevetés helyett inkább a menekülést gyakorolnám a helyedben,ha már nem veszed a bátorságot arra,hogy írj Harcosoknak egy üzit amiben szépen megkéred,hogy fogadjon be téged;)
Ez most nagyon komoly:)

Komolyan mondom hogy ezen nagyokat röhögök :) most ha belegondolok sztem Harcosok egyik mostani vagy akár volt szövisemnek nem érhet a nyomába :) de ha mégjobban belegondolok nem is láttam még olyan nagyképű embert mint Harcosok a Hódító keretein belül:)

J.Ati 08-29-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 121182)
Komolyan mondom hogy ezen nagyokat röhögök :) most ha belegondolok sztem Harcosok egyik mostani vagy akár volt szövisemnek nem érhet a nyomába :) de ha mégjobban belegondolok nem is láttam még olyan nagyképű embert mint Harcosok a Hódító keretein belül:)

Azt,hogy te mi alapján teszel ilyen megállapítást azt nem tudom ,de én senkit nem becsülnék le addig a helyedben ameddig nem volt éles ütközet.
Bár ti asszem sokat párbajoztatok ahol Harcosok szépen lenyomott téged!
vagy nem?Rosszul emlékszem?

Viszont arra készűlj,hogy amikor megjelenik itt Harcosok te nagyon ki fogsz kapni tölle:cool:

Dragi 08-29-2007 14:18

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 121183)
Azt,hogy te mi alapján teszel ilyen megállapítást azt nem tudom ,de én senkit nem becsülnék le addig a helyedben ameddig nem volt éles ütközet.
Bár ti asszem sokat párbajoztatok ahol Harcosok szépen lenyomott téged!
vagy nem?Rosszul emlékszem?

Viszont arra készűlj,hogy amikor megjelenik itt Harcosok te nagyon ki fogsz kapni tölle:cool:

igen párbajoztunk párszor és ?:) Az csak párbaj nem sok köze a normál játékhoz
normálba is "harcoltunk" ártózta a kitiltott orimat :) és ha kikapok tőle akkor elismerem hogy kikaptam a jobbtól sosem szégyen kikapni bár nem tudom kik az ő szövisei de én bízok az én szöviseimbe és bizony nem lesz egyszerű dolga Harci barátunknak :)

J.Ati 08-29-2007 14:24

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 121185)
a jobbtól sosem szégyen kikapni

Legalább beimerted végre ,hogy jobb nálad ami persze egyértelmű volt számomra:)

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 121185)
de én bízok az én szöviseimbe és bizony nem lesz egyszerű dolga Harci barátunknak :)

Valóban jó szövibe kerültél:)
Kiderült ,hogy Remy a vezéred szóval tuti jó a szövi ,de ez a te teljesítményedet nem növeli Harcoséhoz képest:D:D
remélem nem sértődsz meg!?:D

All times are GMT +1. The time now is 14:05.