![]() |
Jo lenne. De azt hiszem nem tartani 1-2 napnál tovabb... :)
|
Quote:
|
Quote:
kezdessz unalmas lenni |
Quote:
sorry Ja és akkor én ott leszek ;)nyaralás után gondolom te is |
Quote:
|
Quote:
Ja és Alba te melyik szinten vagy X vagy L?;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
nem L-ben mennek 1300hektárra? én így értettem(ott tudom h van piac:)) |
Quote:
Vae Vicits az X-ben van kb 1300hektáron |
Fent vagy Dragon???
Mert én itt unom már magam egy idelye;) |
egy szövis lehet nekem is tetszene:)
na Alba?:D |
Quote:
Hogy haladsz az 1200 köré?;)vagy nem jut fel senki?:) sőt ahogy látom andrew se lesz még ott:D:D Pool grat a zászlóhoz ;) |
Harsosok se L be se X be nem vagyunk.
GYere a G be :D |
Quote:
Addig még L-be sem megyek:D |
Na sajnos a gépem használhatatlanná vált:S
De pénteken lesz új ja és én ott leszek még így is ;) Most nem ottholról netezek Tudom most az jön,hogy egyszer a gépem szar egyszer a netem De a netemért pl már 3hónapja 1 forintot nem kell fizetni mert nem sugároznak olyan netet amilyenért mi alapból fizetnénk:D:D:D De így is ott leszek;) |
vajon mennyi idő mire újra befullad a topic ? és mennyi idő múlva kerül megint elő ?:p :)
|
Quote:
annyira soha nem fog befulladni, hogy soha többé ne kerüljön elő... :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
másrészt így hogy akarjátok elérni a bűvös 10000beírást? kicsit több aktivitást:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bízzunk benne,hogy jó lesz a gépe és a nettel se lesz semmi gondja ja és persze látogassa rendszeresen a témát és írja meg mindenkinek,hogy mi a pálya:) 10k beírás,ha Harcosokon múlik akkor biztos megéljük;):D |
Quote:
|
Quote:
Amikor eljön az ideje biztos elárúlja az oriját amit még én se ismerek:D:cool: |
Quote:
Belegondoltam. Ha zavarja, hogy sokan nekiugranak, akkor miért keménykedik egyszerre mindenkivel, meg miért szervezi a háborúkat? Most majd előbb-utóbb kiderül, hogy én nem mertem kiállni ellene, mert nem regiztem X-be egy orit, és nem mentem fel vele 1300 hekire ahol azt se tudom, kivel kéne harcoljak. Az valahogy nem smakkol nekem, hogy a szövijével szépen odaállnak AndrewB alá, aztán mikor nekik éppen minden okés, elkezdik a háborút. Mert ugye, ha szabira megy, vagy fellép, akkor Harcosok eldöntötte, hogy gyáva, és elmenekült előlük. |
Quote:
|
Quote:
Az meg,hogy keménykedik és szervezi a háborúkat az meg megszokott tölle:D Biztos nem hátba támadás lesz,de én az ő nevében nem tudok erről nyilatkozni. Ugye a gépe meg egyenlőre bekaksizott szóval várnunk kell amíg felbukkan újra és megmondja a tutit;):D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amikor itt van akkor nem mersz így beszélni most meg milyen bátor lettél:D Országos pajtidról nem illik így beszélni és a szövitek emlékére kicsit tisztelhetnéd jobban is:p |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Várd csak meg amíg előkerűl aztán futhatsz előle:D Quote:
nem hallod még ezt a mondást? Inkább szépen megkérném a helyedben Harcosokat ,hogy fogadjon be a szövijébe és akkor vígan élhetne az orid tovább:D:D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ez most nagyon komoly:) |
Quote:
|
Quote:
Bár ti asszem sokat párbajoztatok ahol Harcosok szépen lenyomott téged! vagy nem?Rosszul emlékszem? Viszont arra készűlj,hogy amikor megjelenik itt Harcosok te nagyon ki fogsz kapni tölle:cool: |
Quote:
normálba is "harcoltunk" ártózta a kitiltott orimat :) és ha kikapok tőle akkor elismerem hogy kikaptam a jobbtól sosem szégyen kikapni bár nem tudom kik az ő szövisei de én bízok az én szöviseimbe és bizony nem lesz egyszerű dolga Harci barátunknak :) |
Quote:
Quote:
Kiderült ,hogy Remy a vezéred szóval tuti jó a szövi ,de ez a te teljesítményedet nem növeli Harcoséhoz képest:D:D remélem nem sértődsz meg!?:D |
All times are GMT +1. The time now is 14:05. |