Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

vityu 09-03-2008 17:11

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 189185)
2008-09-02 03:01:00 Red Dragon (#3425) támadást indított The age of innocence is over (#2932) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 827 hektár földet.
2008-08-31 22:23:32 Másképp (#3425) új neve: Red Dragon
2008-08-30 23:01:09 Másképp (#3425) támadást indított Tanszék (#3418) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 875 hektár földet.
2008-08-30 18:01:10 Másképp (#3425) támadást indított birodalmi sörfőzde (#3218) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 747 hektár földet.
2008-08-29 02:01:04 Másképp (#3425) támadást indított Alpok isteni démonjai (#2146) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 533 hektár földet.
2008-08-28 21:01:07 Másképp (#3425) támadást indított Leones non sunt papilionibus molesti (#2334) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 403 hektár földet.

Megy ez tovább is! :)
2008-09-03 14:01:05 Red Dragon (#3425) támadást indított Hajléktalan Kukás (#3281) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 788 hektár földet.

Stoky(Gárdi) NEXUS 09-03-2008 20:16

2008-09-03 18:01:06 Red Dragon (#3425) támadást indított Csodás álmok jönnek (#2713) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1363 hektár földet.

gratula az ujabb sikeres ütéshez eddig ahogy nézem 100% os teljesítmény!!

vityu 09-03-2008 20:28

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 189403)
2008-09-03 18:01:06 Red Dragon (#3425) támadást indított Csodás álmok jönnek (#2713) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1363 hektár földet.

gratula az ujabb sikeres ütéshez eddig ahogy nézem 100% os teljesítmény!!

Én akartam! :) Grat fiúk!

djibron 09-03-2008 21:59

Azért egy kicsit meghatodtam, hogy ekkora nevek ennyire elismerően szólnak hozzá a történésekhez!
Köszönöm szépen!
De ez az egész nem jöhetett volna létre ha nincs megfelelő ember aki irányít!
Kösz mégegyszer!

Kutyuleee 09-03-2008 22:11

Quote:

Originally Posted by djibron (Post 189438)
Azért egy kicsit meghatodtam, hogy ekkora nevek ennyire elismerően szólnak hozzá a történésekhez!
Köszönöm szépen!
De ez az egész nem jöhetett volna létre ha nincs megfelelő ember aki irányít!
Kösz mégegyszer!

Innen is gracca és nem kell szerénykedni:D

-Fegya- 09-04-2008 07:31

2008-09-04 03:01:047. osztály (#3360) támadást indított Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 5640 hektár földet.
2008-09-04 02:01:01Viharzóna (#3235) támadást indított Hajléktalan Kukás (#3281) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1127 hektár földet.

Gratula!
Sarkvidékiektől nem ilyeneket szoktunk látni...

Steve 09-04-2008 08:50

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 189464)
2008-09-04 03:01:047. osztály (#3360) támadást indított Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 5640 hektár földet.

Atyaég! Respect!

Akár 09-04-2008 08:52

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 189468)

Atyaég! Respect!

Várható volt, hogy ez lesz a vége annak az ámokfutásnak, amit a Lámavadászok egyéniben alkottak...

Bár szerintem továbbra is bőszen viszik majd a földet Gárdiéknak! :P

Ha már máshogy nem tudnak hozzájutni. ;)

vityu 09-04-2008 09:58

Quote:

Grat Gárdiéknak! És részvétem a sarkvidékes fiúknak!

Zacis 09-04-2008 13:36

Én is csak gratulálni tudok a Dragon familiának!

Arwyl szelleme 09-04-2008 14:00

Quote:

Gratula!

Érdeklődj utána kicsit az előzményeknek és Gárdi hazugságainak, és tudni fogod, hogy is történt.

Grabi 09-04-2008 14:28

neeeee máááá, hogy nem nyílvános egyetlen egy zsíros pletyi sem :(

Stoky(Gárdi) NEXUS 09-04-2008 15:00

akkor leirom mi is történt:

elöször Taszi írta forumon h őket nem lehet beverni meg ilyenek én meg poénbol bontottam az mnt t....
erre a szövetség többi tagja ezen felbuzdulva megszavazta az ütésprobát hátha összejön. zöldbe kérdezték h ez poén e vagy nem én elöször azt írtam h az de 3 órára rá küldtem egy levelet h készüljenek a seregre "sztem elég nagy figyelmeztetés h nem vicc!" és rááltunk azt ment a sereg és jött majd 3k heki mert kitetek egy tagot.

erre az egyik szövim csunyán leverték ezért ment mégegy sereg ésakkor nemtetek ki senkit!

ennyi a történet , több dolgot nemfüzök hozzá. ha tetszik ha nem ez vn!

Steve 09-04-2008 15:17

Gárdi, ha TE nekem azt írod hogy vicc és maradunk pacsipajtások, és utána 3 órával hogy megy a sereg én nemis távoloznék, tutira venném hogy beittál és hülyülsz ;)

Kutyuleee 09-04-2008 15:18

Ugyan már eltünt az üzenet, de nyugi nem kezdünk sárdobálásba.
szép volt az esti ütés gratula és ennyi. Hibázni nekünk is szabad.

Killer 09-04-2008 15:23

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 189482)

elöször Taszi írta forumon h őket nem lehet beverni meg ilyenek én meg poénbol bontottam az mnt t....
erre a szövetség többi tagja ezen felbuzdulva megszavazta az ütésprobát hátha összejön. zöldbe kérdezték h ez poén e vagy nem én elöször azt írtam h az de 3 órára rá küldtem egy levelet h készüljenek a seregre "sztem elég nagy figyelmeztetés h nem vicc!" és rááltunk azt ment a sereg és jött majd 3k heki mert kitetek egy tagot.

erre az egyik szövim csunyán leverték ezért ment mégegy sereg ésakkor nemtetek ki senkit!

én nem hoztam külsőre semmit,de ez itt kissé kamuszagú gárdi:p

Killer 09-04-2008 15:25

Quote:

2008-09-04 02:01:01Viharzóna (#3235) támadást indított Hajléktalan Kukás (#3281) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1127 hektár földet.

Gratula!

ehez viszont gratula.ez most a mi sarunk volt.az északás testrészeit megtekinthetitek a 4 legnyagyobb vár fokán:D

Killer 09-04-2008 15:27

Quote:

Originally Posted by Akár (Post 189469)
Várható volt, hogy ez lesz a vége annak az ámokfutásnak, amit a Lámavadászok egyéniben alkottak...

Ha már máshogy nem tudnak hozzájutni. ;)

ezt inkább nem minősítem mert csúnyán kitiltanak.
ne magadból indulj ki.

Akár 09-04-2008 19:16

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 189489)

"Originally Posted by Akár

Ha már máshogy nem tudnak hozzájutni."

ezt inkább nem minősítem mert csúnyán kitiltanak.
ne magadból indulj ki.

Azt hiszem, félreértettél.

Nem arra céloztam, hogy direkt földleadtok, de amit műveltetek egész nap, annak várható volt ez a következménye...

Gárdiéknak gratula az ütéshez! :)

-Fegya- 09-04-2008 19:20

Quote:

Originally Posted by Akár (Post 189510)
amit műveltetek egész nap, annak várható volt ez a következménye...

Mit műveltek egész nap?

Cyby_ 09-04-2008 19:44

leszabiztak a vadászok,de nem is baj kis fejtisztulás után jobb lesz nekik!

Killer 09-04-2008 19:55

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 189514)
leszabiztak a vadászok,de nem is baj kis fejtisztulás után jobb lesz nekik!

hétvégén klánilag iszunk.ez nem a mostani események hatására történik június óta szerveződik:D
mondjuk lehet maradunk egy darabig szabin:rolleyes:

Killer 09-04-2008 19:57

Quote:

Originally Posted by Akár (Post 189510)
Azt hiszem, félreértettél.

Nem arra céloztam, hogy direkt földleadtok, de amit műveltetek egész nap, annak várható volt ez a következménye...

Gárdiéknak gratula az ütéshez! :)

nem abból következett.volt egy kis figyelmetlenség az éjjel:(

vityu 09-04-2008 20:40

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 189511)
Mit műveltek egész nap?

Folyamatosan vertek sorba mindenkit, de ez nem csak 1 nap volt. Az első bekapott klánütés óta folyamatosan. Majdnem minden órára jutott 1-1 ütés, és 90%-ban sikeres volt.

Pool 09-04-2008 22:22

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 189482)

Magyarul gyökér voltál, mint mostanában mindig...

Stoky(Gárdi) NEXUS 09-04-2008 22:26

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 189535)
Magyarul gyökér voltál, mint mostanában mindig...

mámegin minek szolsz bele ?? semmi közöd sincs ehez. látom nemszivleled h visszakelett tenni a törpötök szk ra de ne kötözködj

énse szolok hozzád ezt L várom fodritva is!!!

Pool 09-04-2008 22:32

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 189537)
mámegin minek szolsz bele ?? semmi közöd sincs ehez. látom nemszivleled h visszakelett tenni a törpötök szk ra de ne kötözködj

énse szolok hozzád ezt L várom fodritva is!!!

véleményem lehet szerintem, mint bárki másnak, ha nem tetszik, mit írok, akkor tiltsd le és nem látod
nem kell felkapni a vizet, ha egyszer az vagy, hát az vagy...

Pool 09-04-2008 22:35

Nekem csak az esik rosszul, hogy régi jó ismerősök voltunk, de el lett ba**va, mint ahogy sztem a Lámákban is volt ismerősöd. De mész előre, mint a hülyegyerek, nem foglalkozol senkivel, aztán majd egyszer szétnézel és nem lesz körülötted senki haver...
De ha Téged nem zavar, engem meg főleg nem fog...

Stoky(Gárdi) NEXUS 09-04-2008 22:40

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 189540)
Nekem csak az esik rosszul, hogy régi jó ismerősök voltunk, de el lett ba**va, mint ahogy sztem a Lámákban is volt ismerősöd. De mész előre, mint a hülyegyerek, nem foglalkozol senkivel, aztán majd egyszer szétnézel és nem lesz körülötted senki haver...
De ha Téged nem zavar, engem meg főleg nem fog...

off:

te kezdted az egész szitkozodást valotlan dolgok miatt mert amit halasz innen onnal azt kézpénznek veszed és nemtudom kik hangoltak ellenem de ha neked ennyit számít egy hosszu barátság és olyan ember véleményére adsz aki csak piszkol és engem meg se halgatsz akkor nem is voltál igazi barát....
a másik része a dolognak hogy ez akkor is csak egy játék és az is marad!

-Fegya- 09-05-2008 07:44

Emlékszem, még a reményhozókban egyszer egy apró, nem túl becsületes dolgot csinált együtt Pool és Gárdi. Klánvezérünk, Ven, nagyon leszúrta Poolt és közölte, hogy Gárdi többet nem lehet reményhozó...
Úgy emlékszem, Gárdi később reményhozó lett, de nem Ven, hanem Pool vezetésével...

Akár 09-05-2008 08:12

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 189559)
Emlékszem, még a reményhozókban egyszer egy apró, nem túl becsületes dolgot csinált együtt Pool és Gárdi. Klánvezérünk, Ven, nagyon leszúrta Poolt és közölte, hogy Gárdi többet nem lehet reményhozó...
Úgy emlékszem, Gárdi később reményhozó lett, de nem Ven, hanem Pool vezetésével...

Aztán szegény Reményhozók megbogarasodtak...

Stoky(Gárdi) NEXUS 09-05-2008 09:47

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 189559)

miért is szurtak le engem? már nememléxem..

-Fegya- 09-05-2008 10:01

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 189565)
miért is szurtak le engem? már nememléxem..

Poolt szúrták le, mint írtam.

Stoky(Gárdi) NEXUS 09-05-2008 10:12

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 189567)
Poolt szúrták le, mint írtam.

jaa mostmár rémlik mire gondolsz de az se ugytörtént ahogy sokan gondolják max a pletykákbol....

Remedy 09-05-2008 10:15

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 189568)
jaa mostmár rémlik mire gondolsz de az se ugytörtént ahogy sokan gondolják max a pletykákbol....

Ezt mindjart gondoltuk. 1/A esemenyekrol is lesz szo vmikor? :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 09-05-2008 10:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 189569)

amint lesz A s esemény irom is :D

különben meg aki ilyeneket akar irogatni írjon privit és válaszolok megigérem :)

laci 09-05-2008 10:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 189569)

Ugyan már, lassan hozzászokhatnál hogy 1-2 eseményre 5-6 oldal vita jön ;)

Remedy 09-05-2008 11:00

Ezt mar regota meg akartam irni, mielott elfelejtem hogy is tortent...

Hosunk szokasos esti setajara indult a varfalon. Vegyes erzelmekkel gondol vissza az elmult haborus idoszakra, nem egeszen erre szamitott.
A masik var sotet varazslojarol kiderult, hogy igazabol csak egy illuzionista, es harcolni nem tud, csak sotet trukkjei vannak, es nagy szaja. De hat amelyik kutya ugat, az nem harap, ez a kutya pedig nagyon sokat ugatott...

Visszaemlekezve, alig varta, hogy a szurkeseg elmuljon. Ekkor, felmerve a masik var felepiteset, azonnal latta: itt atfogo varak elleni tamadas nem lesz, egyik oldalrol sem. Maradnak az egyeni harcok. A masik varbol alul levo ket harcos lepett fel eloszor agresszivan. Messzirol tamadtak, egy fokozas nevu teleport varazslattal. De ezt a varazslatot mi is be tudtuk vetni, igy tamadasaik nem voltak tul hatekonyak. Igaz, sok manaba kerult, de vegulis mire gyujtogettuk eddig? Majd ezt megelegelve ket bator terv utan, a sotet varazslo is, es az ellen klan vezere is kapott egy-egy sulyos sebet, mig az o kardjaik artalmatlanul suhogtak el a levegoben.

Ellenben megelegelve ezt a alulrol fokozasos varazslatot, a csapat ugy dontott, hogy bevet hosunkon egy regota tartogatott varazslatot, amit ugy hivnak: "kedvezmenyes fedezes". Ezaltal a masik var felsobb emeletei mar kezzelfoghato kozelsegbe kerultek hosunk szamara, gondolta kiprobalja O is ezt a fokozasos varazslatot, mit reagal ra az ellen.
Amit furcsallott, hogy a kapott pofonok ellenere a sotet varazslonak ugyanolyan nagy szaja maradt, de mar ezzel nem torodott, keszult a harcra.

Klanja segitette kulonbozo informaciok szerzesevel, amibol megprobalhattak kitalalni, mire is keszul az ellen. Az ellen is megprobalt trukkozni, es kikerulni a 100k pontos hataron kivul, de nem sikerult nekik. Hosunk megsebezte az elso ellent, majd varta, hogy mi fog tortenni, de igazabol nem igazan tortent semmi. Amikor ujra akart menni, a celpont klanon vmi fura "szk" varazslatot eszlelt, amitol nem tudta tamadni. Ezzel egyutt egy masik tagon is elvegeztek ezt a varazslatot. Sebaj, gondolta, maradtak meg, es ment a masikra. Itt is megprobaltak trukkozni, ez sem sikerult normalisan. Utolag hallotta, hogy a tamadas kozben egy regota visszavonult kulso varazslo hathatos segitseget is kertek, aki nem vallalta a dolgot, de kristalygombjen keresztul figyelte a dolgokat, es igy probalt segiteni esetleg tanacsaival. Nahat, ez a masik var mindent bevet - gondolta.

Szoval ujra tamadott, kardjat kivonva, szinte semmi vedelmet otthon nem hagyva. Amikor sikerult megint sebet ejtenie, kicsit megszeppenve nezett szet, 5 ellenseg gyurujeben maradt, kitamadva, szinte erezte a ra tapado szemeket. De nem ijedt meg, bizott magaban, es a strategiaban. Szive nagyott dobbant korvaltas korul, de csalodottsagara megint nem tortent semmi. Ha csak az nem, hogy ujabb ket tagon vegeztek el az szk nevu varazslatot. Hosunk kimerult a csatakban, igy aludt egyet.
Reggel felebredve az ellen var Hoherara tamadt. Ez meg simabb volt mint az elozo, itt abszolute semmi mozgas nem tortent az ellenfel reszerol, sot, mikor ujra ment volna, mar meg sem lepodott az ujabb szk varazslaton.

Ezek utan mar csak egy ember maradt felette az ellen klanbol, aki tortenetesen hosunk baratja volt, Ot pedig nem volt hajlando tamadni. De egy nap utan, ezen a tagon is elvegeztek az szk nevu varazslatot.

Sikerult a legnagyobb varnak lenni, de nem egeszen ugy gondolta, hogy ez igy fog megtortenni, plane hogy ennyi sardobalassal fuszerezve.
Hivatalosan a legmagasabb var cimet meg mindig nem kaphattak meg, mert az egy ideig kobe van vesve, es a masik varur nagyon ragaszkodik hozza, de szive melyen tudja, hogy megerdemelnek.

Hosunk kicsit csalodott, de tudja, hogy az szk nevu varazslat visszafordithato, igy most mar a masik var tudja valasztani az idopontot, hogy mikor is szeretne harcolni....

Kardjat megtorolgette, majd elrakta, de olyan helyre, hogy barmikor konnyen elohuzhato legyen, ha szukseg van ra...

Serg 09-05-2008 22:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 189576)
Ezt mar regota meg akartam irni, mielott elfelejtem hogy is tortent...

Úgy nézem már elkéstél a megírással :D

Quote:

Hivatalosan a legmagasabb var cimet meg mindig nem kaphattak meg, mert az egy ideig kobe van vesve, es a masik varur nagyon ragaszkodik hozza, de szive melyen tudja, hogy megerdemelnek.

Azért a cimért csak nyugodtan ücsörögjetek 3 évig a top tetején :D

Quote:

Hosunk kicsit csalodott, de tudja, hogy az szk nevu varazslat visszafordithato, igy most mar a masik var tudja valasztani az idopontot, hogy mikor is szeretne harcolni....

Előre megmondtam hogy most nem érünk rá :D

Quote:

Kardjat megtorolgette, majd elrakta, de olyan helyre, hogy barmikor konnyen elohuzhato legyen, ha szukseg van ra...

Tutira szükséged lesz rá előbb vagy utóbb...:D

Redback 09-05-2008 22:15

Hosszú, szellemes vélemény, rövid, lényegretörő válasz: D

All times are GMT +1. The time now is 06:34.