![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Erre reagáltam, hogy ez sem jó szerintem. Sem a kitiltás rendszere nem jó így SZERINTEM sem az, hogy az ütés elöl el lehet menülülni szk-ra. A kettő jelen esetben össze fonodik |
Vityu amikor a tiltásról beszéltek, azért gondoljatok bele a teljes klán és a másik játékos helyzetébe.
1,Ha egy játékost kitiltanak mert fütyin viselkedett, akkor had rakják ki szk-ra mert egy bolond miatt ne kerüljön veszélybe az egész klán 2,ha meg szk-n nem jár le a kitiltás, akkor tulajdonképpen,onnantól soha a büdös életbe nem tudná visszahozni az orit. azért az a +1belépés is büntetés A-ban... 3, viszont Ati-nak cimezve. Az mennyiben megoldható, hogy szk-ra tett ori ne 1fős klánnak számitson,hanem akkorának mint ahonnan kitették/kilépett? mert ez nem csak a tiltásnál számithat, hanem estelegesen 3körre vagy korán küldött seregeknél is. megúszható így egy támadás akár picit több mint1% földveszteséggel is. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Amugy, kitiltashoz visszaterve, igenis kettos a merce.
A szabis es az szk nagyon hasonlo dolog. A kitiltas megis telik szkn, es szabadsagon nem. En azt javasolnam, hogy kitiltott szks orszag belephessen az orszagaba, de a fagyashoz hasonloan csak az epites/bontas es a szovetsegbe jelentkezes menupontot erje el... Miutan felvettek, ujra kezdjen ketyegni a tiltasa... |
Quote:
Befejeztem a témát... |
All times are GMT +1. The time now is 12:44. |