Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Ati 05-27-2010 14:35

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 254003)
Összességében a menekülésről, mint stratégiáról beszéltem. Nem a kitiltásról, de ha olvasgattad volna az első üzeneteimet, akkor érthetnéd is.

Én csak a kitiltás témához szóltam hozzá, stratégiai kérdésekre nem válaszolok.

vityu 05-27-2010 14:39

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 254004)
Ugye-ugye, csak Ironról + klánja van szó, pedig Te csak általánosságban írkálsz :)

no comment

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254006)
Én csak a kitiltás témához szóltam hozzá, stratégiai kérdésekre nem válaszolok.

Gratulálok, köszönjük szépen a segítséget, remélem, hogy az A lassan kiürül, és arról fog szólni, hogy ki fog tudni feljebb fedezni... Tényleg, szopassuk azokat, akik harcolni akarnak... Tessék, megteheted, akinek volt támadó akciója az utóbbi 1 hónapban, azt dobd át anarchba, mert milyen már az, hogy más országok földjére törnek...

Szesy 05-27-2010 14:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254002)
Ja hogy Neked volt már egy drasztikus témaváltásod, csak ezt elfelejtetted jelezni? Oké, én még mindig a kitiltásokról beszéltem, abba kapcsolódtam ugyanis be, és nem láttam, hogy bárki témát váltott volna.

Pedig pont te inditottad el azzal amikor azt mondtad, hogy ha nincs kitiltás csak szk-ra kerül akkor is ez a szitú.
Erre reagáltam, hogy ez sem jó szerintem.
Sem a kitiltás rendszere nem jó így SZERINTEM sem az, hogy az ütés elöl el lehet menülülni szk-ra.

A kettő jelen esetben össze fonodik

Kutyuleee 05-27-2010 14:40

Vityu amikor a tiltásról beszéltek, azért gondoljatok bele a teljes klán és a másik játékos helyzetébe.
1,Ha egy játékost kitiltanak mert fütyin viselkedett, akkor had rakják ki szk-ra mert egy bolond miatt ne kerüljön veszélybe az egész klán
2,ha meg szk-n nem jár le a kitiltás, akkor tulajdonképpen,onnantól soha a büdös életbe nem tudná visszahozni az orit. azért az a +1belépés is büntetés A-ban...

3, viszont Ati-nak cimezve. Az mennyiben megoldható, hogy szk-ra tett ori ne 1fős klánnak számitson,hanem akkorának mint ahonnan kitették/kilépett?
mert ez nem csak a tiltásnál számithat, hanem estelegesen 3körre vagy korán küldött seregeknél is. megúszható így egy támadás akár picit több mint1% földveszteséggel is.

Ati 05-27-2010 14:41

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 254007)
Gratulálok, köszönjük szépen a segítséget, remélem, hogy az A lassan kiürül, és arról fog szólni, hogy ki fog tudni feljebb fedezni... Tényleg, szopassuk azokat, akik harcolni akarnak... Tessék, megteheted, akinek volt támadó akciója az utóbbi 1 hónapban, azt dobd át anarchba, mert milyen már az, hogy más országok földjére törnek...

Én kérek elnézést, hogy fel mertem hívni a figyelmet arra, hogy az említett témának semmi köze nem volt ahhoz, amiről beszéltetek.

vityu 05-27-2010 14:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254010)
Én kérek elnézést, hogy fel mertem hívni a figyelmet arra, hogy az említett témának semmi köze nem volt ahhoz, amiről beszéltetek.

Én kérek elnézést, hogy arról beszéltem, amit eredetileg ÉN hoztam fel kb 2 órája, és azóta még egyszer. Ne haragudj, hogy azt mertem gondolni, hogy egy általános beszélgetésben a témámra visszautalva tudok másokkal kommunikálni. Sajnálom...

Ati 05-27-2010 14:46

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 254009)
3, viszont Ati-nak cimezve. Az mennyiben megoldható, hogy szk-ra tett ori ne 1fős klánnak számitson,hanem akkorának mint ahonnan kitették/kilépett?
mert ez nem csak a tiltásnál számithat, hanem estelegesen 3körre vagy korán küldött seregeknél is. megúszható így egy támadás akár picit több mint1% földveszteséggel is.

Ez külön megbeszélést igényel, semmiképp nem egy puskaporos hangulatú témában, ahol nagyban elbeszélünk egymás mellett.

vityu 05-27-2010 14:47

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 254009)
Vityu amikor a tiltásról beszéltek, azért gondoljatok bele a teljes klán és a másik játékos helyzetébe.
1,Ha egy játékost kitiltanak mert fütyin viselkedett, akkor had rakják ki szk-ra mert egy bolond miatt ne kerüljön veszélybe az egész klán
2,ha meg szk-n nem jár le a kitiltás, akkor tulajdonképpen,onnantól soha a büdös életbe nem tudná visszahozni az orit. azért az a +1belépés is büntetés A-ban...

Azt raknak ki, akit akarnak, akkor dobálják szét a tagokat a szélrózsa minden irányába, amikor kedvük van hozzá, de ez ne változtasson a hozott föld mennyiségén, amiért mondjuk egy klán (bocsi ati, hogy nem a témába vág:eek:) 10 országot épített át, 10 embert rendelt a gép elé, sok-sok órát tervezgetett, és ami miatt 10 ország van kiszolgáltatott helyzetbe a környezetének.

Remedy 05-27-2010 14:48

Amugy, kitiltashoz visszaterve, igenis kettos a merce.

A szabis es az szk nagyon hasonlo dolog. A kitiltas megis telik szkn, es szabadsagon nem.

En azt javasolnam, hogy kitiltott szks orszag belephessen az orszagaba, de a fagyashoz hasonloan csak az epites/bontas es a szovetsegbe jelentkezes menupontot erje el... Miutan felvettek, ujra kezdjen ketyegni a tiltasa...

vityu 05-27-2010 14:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254012)
Ez külön megbeszélést igényel, semmiképp nem egy puskaporos hangulatú témában, ahol nagyban elbeszélünk egymás mellett.

Én csak annyit látok, hogy Te beszélsz el mindenki mellett, nem foglalkozva a másik írásával.

Befejeztem a témát...

All times are GMT +1. The time now is 12:44.