Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

Tsobi 08-29-2010 16:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261973)
Lapozzunk akkor, és koncentráljunk a normál, egyszeres fordulás határára.

Biztos kell azon is változtatni? Ha túl alacsonyan húzzuk meg a határt, akkor senki nem fog kétszer körbemenni (azaz feleslegessé válik a funkciója), ha túl magasan, akkor pedig minimális erőfeszítéssel a mostani top30% sem lehet az illetőnek gond.

A topic szerintem a kétszeres fordulás lefixálásával beteljesítette küldetését.

Szesy 08-29-2010 16:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261973)
Szerintem elég idő volt adva arra, hogy mindenki kifejthesse, hogy miért NE legyen kétszeres körbefordulás. A legmeggyőzőbb próbálkozás az volt, hogy "én nem használmán, úgyhogy más se tegye". Ezennel akkor összegezve a dolgokat azt hiszem kijelenthető, hogy nincs (engem) meggyőző érv a könnyített, kétszeres fordulás ellen.

Lapozzunk akkor, és koncentráljunk a normál, egyszeres fordulás határára.

Azt kérném, hogy aki csak olyan érveket tud felhozni, hogy "nekem úgyse fog soha sikerülni az A-ból fordulás, úgyhogy másnak se sikerüljön, ezért legyen 100ezer hektár a határ", az tartsa meg magának a véleményét, és ne terhelje hülyeségekkel a fórumot.

Mehet ez a kétszeres fordulás, mint lehetőség szerintem senkit nem zavarna.
Más kérdés, ( nem ismerem a stasztikai adatokat) hogy lehet annyian vennék igénybe mint akik lemonadanak a kék számról

Inkább az érdekes az, hogy mekkora heki számon huzzuk meg a határt a kék számért való fordulásért.
7000-7500 heki lenne az ami nem kicsi nem is nagy és könyités is van a jelenlegihez képest

Szesy 08-29-2010 16:40

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 261987)
Ha már 6-7k hekire feltudja valaki ütni magát a mostani 9k-s top már nem egy nagy ugrás... Szerintem nincs gond a mostani rendszerrel kis ráfordítással nem nehéz elérni a toppot

igen most 9k!
de mennyi lesz 5 hónap, 1 év, 2 év múlva?

Dragi 08-29-2010 16:42

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 261993)
igen most 9k!
de mennyi lesz 5 hónap, 1 év, 2 év múlva?

Soha nem lesz elérhetetlen :) És aki feltudja magát ütni 6-7k hekire az ne mondja nekem azt hogy addigra nem szerez elég tapasztalatot ahhoz hogy elérje a top30%-ot. Hülyének azért ne nézzük egymást :)

Ati 08-29-2010 16:43

Nekem személy szerint az a véleményem, hogy ha mindenáron könnyíteni akarjuk a normál fordulást, akkor fixáljuk le a mostani top30%-ot, így később nem lesz nehezebb, viszont aki tegnap fordult, az se fog szentségelni. Ha valamilyen oknál fogva később csökken a top30% határa, akkor még mindig felül lehet ezt vizsgálni, és ahhoz lehúzni.

Meggyőzhető vagyok más értékről is, de ez teljesen logikus és fair határnak tűnik, ami mellett a kétszeres fordulás értelme is megmarad.

Szesy 08-29-2010 16:44

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 261987)
Ha már 6-7k hekire feltudja valaki ütni magát a mostani 9k-s top már nem egy nagy ugrás... Szerintem nincs gond a mostani rendszerrel kis ráfordítással nem nehéz elérni a toppot

nem beszélve arról, hogy nem mindenki tudja magát " fel ütni"
korábban valaki bemásolt 1 statisztikát magáról mely szerint 4k hekit 2 év alatt hozott össze.
Vagyis egyáltalán nem könnyű dolog ez.
Legalább is nem mindenkinek:rolleyes:

Sami 08-29-2010 16:44

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 261989)
Biztos kell azon is változtatni? Ha túl alacsonyan húzzuk meg a határt, akkor senki nem fog kétszer körbemenni (azaz feleslegessé válik a funkciója), ha túl magasan, akkor pedig minimális erőfeszítéssel a mostani top30% sem lehet az illetőnek gond.

A topic szerintem a kétszeres fordulás lefixálásával beteljesítette küldetését.

Ati, sztem mindenképp kellene ez a fixes lefordulós is az 1 szemért a 2x körbemenősön kívül. Csak a hektárban lehessen megállapodni, tulajdonképpen nekem mindegy, csak a mostaninál semmiképp ne legyen több. De azért max a 7k heki körüli lenne a legjobb...

Tsobi 08-29-2010 16:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261996)
Nekem személy szerint az a véleményem, hogy ha mindenáron könnyíteni akarjuk a normál fordulást, akkor fixáljuk le a mostani top30%-ot, így később nem lesz nehezebb, viszont aki tegnap fordult, az se fog szentségelni. Ha valamilyen oknál fogva később csökken a top30% határa, akkor még mindig felül lehet ezt vizsgálni, és ahhoz lehúzni.

Meggyőzhető vagyok más értékről is, de ez teljesen logikus és fair határnak tűnik, ami mellett a kétszeres fordulás értelme is megmarad.

Ha a top30% maximalizálva lesz a mostani helyén, akkor új nevet kell neki kitalálni :)

Dragi 08-29-2010 16:46

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 261997)
nem beszélve arról, hogy nem mindenki tudja magát " fel ütni"
korábban valaki bemásolt 1 statisztikát magáról mely szerint 4k hekit 2 év alatt hozott össze.
Vagyis egyáltalán nem könnyű dolog ez.
Legalább is nem mindenkinek:rolleyes:

őhmmm lehet hogy nem a játékban volt a hiba :) 2 év alatt akár katona termelésből összejön annyi pénz amiből vidáman felütöm magam egyedül egyszemélyes klánban klánütésekkel pl.

Sami 08-29-2010 16:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261996)

Így is jó, csak több ne legyen.

All times are GMT +1. The time now is 16:49.