![]() |
Quote:
A topic szerintem a kétszeres fordulás lefixálásával beteljesítette küldetését. |
Quote:
Más kérdés, ( nem ismerem a stasztikai adatokat) hogy lehet annyian vennék igénybe mint akik lemonadanak a kék számról Inkább az érdekes az, hogy mekkora heki számon huzzuk meg a határt a kék számért való fordulásért. 7000-7500 heki lenne az ami nem kicsi nem is nagy és könyités is van a jelenlegihez képest |
Quote:
de mennyi lesz 5 hónap, 1 év, 2 év múlva? |
Quote:
|
Nekem személy szerint az a véleményem, hogy ha mindenáron könnyíteni akarjuk a normál fordulást, akkor fixáljuk le a mostani top30%-ot, így később nem lesz nehezebb, viszont aki tegnap fordult, az se fog szentségelni. Ha valamilyen oknál fogva később csökken a top30% határa, akkor még mindig felül lehet ezt vizsgálni, és ahhoz lehúzni.
Meggyőzhető vagyok más értékről is, de ez teljesen logikus és fair határnak tűnik, ami mellett a kétszeres fordulás értelme is megmarad. |
Quote:
korábban valaki bemásolt 1 statisztikát magáról mely szerint 4k hekit 2 év alatt hozott össze. Vagyis egyáltalán nem könnyű dolog ez. Legalább is nem mindenkinek:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:49. |