![]() |
Quote:
Jelenleg is így van csak 5 tábornoknál pld. Ha látom az elfet vagy mindegy melyik 5 tábis fajt hogy 5 sereggel jön tutira tudom hogy nem tud többet küldeni mi ezzel a baj? :) |
Szerintem az, hoy míg egy gyenge harcos faj is több tábival megy mint a hulla. Ez akkor ciki amikor mondjuk a távol lévő seregek miatt egy 5 tábis betámadja a hullát 3-4-el. Lefosztja és rombolja. Erre mi a válasz? Betámadja max 2 sereggel. Értheő h nem fog annyit elérni 2 sereggel mint más 4-5el. Ez egy harcos fajnál több mint kitolás.
|
Összefoglaló
Ezzel vagyok a legkevésbé megelégedve, mert szerintem kb semmit nem ér a módosítás, de beteszem, aztán meglátjuk... A földrengésre és az emberlopásra vonatkozó bónuszait MEGTARTJA a faj. (Szó volt ezek elvételéről, de nem lesz tőle elvéve most!) 20%-kal több férőhely, mely szintenként tovább növekszik: a 4. szinten ez már +30%, a 3. szinten +40%, a 2. szinten +50%, az 1. szinten pedig +60%. A hadereje nem változik, marad a mostani: "hadi ereje szintenként növekszik: a 4. szinten +10% támadó- és védőerővel rendelkezik, a 3. szinten +20%-kal, a 2. szinten +30%-kal, míg az első szinten +40%-kal." (Idézet a mostani fajok súgóból, ez marad életben egyelőre továbbra is!) |
Quote:
|
Quote:
mindegy így is erősöödik, de nem lesz valami combos:) |
Végül is oda került ahová a többség akarta.
|
Quote:
|
Quote:
mindenki mást akar... |
Quote:
|
Quote:
Akkor írtam hogy az nekem se tetszene, és meg mertem jegyezni, hogy ez ehhez képest halovány. Ne haragudj, meghúzom magam, ígérem. |
All times are GMT +1. The time now is 17:10. |