Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hulla tuning (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3005)

monro 02-28-2010 21:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 242639)
Jó védelem az a biztonság, hogy nem tudja az ellen, hogy hány tábornokkal támadtam ki, max a seregek számát. Itt azért egy 2 sereges támadásnál az ellen biztosra tudja, hogy nincs visszatámadni esélye a hullának... Nem tetszik.

A hulla is tudja, hogy a másik tudja hány tábornoka van. El tudja dönteni kiküldi e mindkettőt vagy sem. Ha visszatámadásra készül akkor csak 1 sereget küld és kész.

Jelenleg is így van csak 5 tábornoknál pld. Ha látom az elfet vagy mindegy melyik 5 tábis fajt hogy 5 sereggel jön tutira tudom hogy nem tud többet küldeni mi ezzel a baj? :)

Hopeless 03-01-2010 07:59

Szerintem az, hoy míg egy gyenge harcos faj is több tábival megy mint a hulla. Ez akkor ciki amikor mondjuk a távol lévő seregek miatt egy 5 tábis betámadja a hullát 3-4-el. Lefosztja és rombolja. Erre mi a válasz? Betámadja max 2 sereggel. Értheő h nem fog annyit elérni 2 sereggel mint más 4-5el. Ez egy harcos fajnál több mint kitolás.

Ati 03-01-2010 17:39

Összefoglaló

Ezzel vagyok a legkevésbé megelégedve, mert szerintem kb semmit nem ér a módosítás, de beteszem, aztán meglátjuk...

A földrengésre és az emberlopásra vonatkozó bónuszait MEGTARTJA a faj. (Szó volt ezek elvételéről, de nem lesz tőle elvéve most!)

20%-kal több férőhely, mely szintenként tovább növekszik: a 4. szinten ez már +30%, a 3. szinten +40%, a 2. szinten +50%, az 1. szinten pedig +60%.

A hadereje nem változik, marad a mostani: "hadi ereje szintenként növekszik: a 4. szinten +10% támadó- és védőerővel rendelkezik, a 3. szinten +20%-kal, a 2. szinten +30%-kal, míg az első szinten +40%-kal." (Idézet a mostani fajok súgóból, ez marad életben egyelőre továbbra is!)

richardka 03-01-2010 20:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 243062)
Összefoglaló

Ezzel vagyok a legkevésbé megelégedve, mert szerintem kb semmit nem ér a módosítás, de beteszem, aztán meglátjuk...

A földrengésre és az emberlopásra vonatkozó bónuszait MEGTARTJA a faj. (Szó volt ezek elvételéről, de nem lesz tőle elvéve most!)

20%-kal több férőhely, mely szintenként tovább növekszik: a 4. szinten ez már +30%, a 3. szinten +40%, a 2. szinten +50%, az 1. szinten pedig +60%.

A hadereje nem változik, marad a mostani: "hadi ereje szintenként növekszik: a 4. szinten +10% támadó- és védőerővel rendelkezik, a 3. szinten +20%-kal, a 2. szinten +30%-kal, míg az első szinten +40%-kal." (Idézet a mostani fajok súgóból, ez marad életben egyelőre továbbra is!)

egy +20%-ot én rápakkoltam volna hogy késztetést érezzek arra hogy kiprobáljam. Na jo 10% is elég lett volna:D

Gabro 03-01-2010 21:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 243062)
Összefoglaló

a haderő erősítése is porondon volt, nem?
mindegy így is erősöödik, de nem lesz valami combos:)

BigPi2 03-02-2010 07:02

Végül is oda került ahová a többség akarta.

-Fegya- 03-02-2010 07:08

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 243151)
Végül is oda került ahová a többség akarta.

Nem hiszem, hogy ezt akarta a többség. Inkább sokan sokfélét akartak és a sokféle ötlet egyike sem nyerte el a többség támogatását.

Gabro 03-02-2010 07:52

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 243152)
Nem hiszem, hogy ezt akarta a többség. Inkább sokan sokfélét akartak és a sokféle ötlet egyike sem nyerte el a többség támogatását.

és ez így is van jól;)
mindenki mást akar...

Kutyuleee 03-02-2010 10:35

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 243115)
a haderő erősítése is porondon volt, nem?
mindegy így is erősöödik, de nem lesz valami combos:)

ne irjál íjen felelőtlenségeket azért:) közel akkorát üt A-ban mint egy gnóm, sőt az 1-el több tábi miatt egyéniben még vmivel többet is:) a betegség sem kutya nagy hekin, meg az sem egy hátrányos dolog,hogy nem eszik.

Gabro 03-02-2010 10:39

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 243177)
ne irjál íjen felelőtlenségeket azért:) közel akkorát üt A-ban mint egy gnóm, sőt az 1-el több tábi miatt egyéniben még vmivel többet is:) a betegség sem kutya nagy hekin, meg az sem egy hátrányos dolog,hogy nem eszik.

ilyen felelőtlenséget csak azért mertem leírni Mester, mert sokáig szó volt arról, hogy dupla bónuszokat kap haderőre szintenként.
Akkor írtam hogy az nekem se tetszene, és meg mertem jegyezni, hogy ez ehhez képest halovány.
Ne haragudj, meghúzom magam, ígérem.

All times are GMT +1. The time now is 17:10.