![]() |
Quote:
Parancsolj. Kész. :D |
Bogarak fociznak.
Egy néző késve érkezik, és megkérdezi a pálya szélén álló bogarat: -Te miért ülsz itt? -Mert én vagyok a cserebogár. Majd egy másikat is megkérdez: -És te? -Was? -Ő a svábbogár! válaszolja egy másik. Időközben a bogarunk kimegy a vécére. Mire visszajön, látja, hogy a pálya felett fehér, füstszerű felhő kering, és furcsa szag van, és a bogarak félholtan fetrengenek a pályán és a pálya szélén. Meg is kérdi: -Mi történt itt? -Lefújták a meccset. -Gagarin elvtárs, mikor szándékozik ismét felszállni? -Soha többé! Az életben nem! Ki van zárva! -Olyan borzasztó volt az út? Vagy a leszállás? -Egyik sem. -Hát akkor miért nem száll fel? -Mondja, csókolta már magát szájon Hruscsov? |
Nem top-poénok,de szerintem aranyosak :)
Pistike egy nagy egyessel megy haza az iskolából. Az anyja kérd?re vonja: - Hogy lehet, hogy ilyen rossz jegyet kaptál? - Egy sajnálatos hiányzás miatt. - De hát nem is hiányoztál a suliból! - Én nem, de a padtársam igen. Két óvodás beszélget: - Én egy villanyvonatot kérek a szülinapomra. És te mit kérsz? - Tampont. - Az mi? - Nem tudom, de lehet vele síelni, teniszezni és úszni is. Sírva jön haza a suliból szeptember 10-én Bin Laden egyik kisfia. - Mi a baj, Abdullah? - kérdi az apja. - Karót kaptam földrajzból - bömböli az ifjabb Laden. - Miért, mit kérdezett a tanárnő? - Azt, hogy mi New York legmagasabb épülete. - És te mit mondtál? - Azt, hogy az Empire State Building - bőgi a gyerek. - Semmi baj, Abdullah! Majd a papa megoldja - De szép ez a szobor! Honnan van? - Én magam faragtam ki egy hatalmas kőtömbből. - És honnan tudtad, hogy benne van? - Mi lesz, ha Teréz sírjára építik a diákszállót? - Koleszterin - Azt hiszem, a barátnőmnek nem esett jól az a négy üveg sör, amit a múltkor rátukmáltam. - Hogyhogy? - A szememre hányta. - Képzeld, van két ikerlányom! - Ez nagyszerű! Hogyan különbözteted meg őket? - Az anyajegyük alapján. A barnának a jobb kezén, a szőkének a bal kezén van az anyajegy. - Mi a legjobb ajándék? - Az aorta - Miért? - Mert az szívből jön. |
Robin Hood a halálos ágyán fekszik. Odahívatja a családtagokat és közli, utolsó kívánsága, hogy lőhessen még egy utolsót az íjával, ahová a nyílvessző leesik, ott legyen a végső nyughelye.
Így történt, hogy Robin Hoodot a szekrény tetejére temették... |
- Halló, rendörség?
- Igen, tessék! - Ugye van önöknek kábítószer kereső kutyájuk? - Igen, van. - Akkor ideküldenék a lakásomra egy emberükkel? Ugyanis nemrég sodortam magamnak egy jointot, de sehol nem találom. Egy fazon már majd bepisil, egy ideig a WC előtt vár. Már nem bírja tovább, és bekopog. - Elnézést, mi tart ilyen sokáig? - Töredelmesen bevallom, maszturbálok... - Na jó, de ennyi ideig?! - Nem tehetek róla, de nem vagyok az esetem. |
fárasztó vicc
Egy sétálgató öregurat megszólítanak az utcán:
- Mondja, bátyám, nem látott erre egy énekelő tehenet? - Sajnos, nem. - És egy bicikliző macskát? - Azt sem, sajnos. - No, és egy lilára festett hajú réti boglárkát? - Bizisten, azt sem. - Na, akkor ma sem történt semmi csoda - mondta a kutya, és továbbrepült. |
nagyon fárasztó vicc
Van egy család és születik egy fiuk. Pistikét beíratják az oviba... A kiscsoportot kitűnőre végzi, ezért az anyukája és az apukája megkérdezik tőle, hogy mit szeretne.
- Pistike, amiért ilyen ügyes voltál, mondd meg, hogy mit szeretnél kapni. - Én nem szeretnék mást, csak egy pingponglabdát. Pistike, megkapja a pingponglabdát... A középsőcsoportot is kitűnőre végzi el, ezét a szülei megint így szólnak: - Pistike, amiért ilyen ügyes voltál, mondd meg, hogy mit szeretnél kapni. - Én nem szeretnék mást, csak egy pingponglabdát. Pistike megkapja a pingponglabdát... A nagycsoportot is kitûnőre végzi, és nagyon ügyes, felveszik az iskolába, a szülei megint így szólnak: - Pistike, amiért ilyen ügyes voltál, mondd meg, hogy mit szeretnél kapni. - Én nem szeretnék mást, csak egy pingponglabdát. Pistike megkapja a pingponglabdát... Az iskolában az első osztályt is kitűnőre végzi, ügyesen olvas, számol, ezért a szülei megint így szólnak: - Pistike, amiért ilyen ügyes voltál, mondd meg, hogy mit szeretnél kapni. - Én nem szeretnék mást, csak egy pingponglabdát. Pistike megkapja a pingponglabdát... Az iskolában a második osztályt is sikeresen elvégzi, ezért a szülei megint így szólnak: - Pistike, amiért ilyen ügyes voltál, mondd meg, hogy mit szeretnél kapni. - Én nem szeretnék mást, csak egy pingponglabdát. Pistike megkapja a pingponglabdát... A harmadik osztály is remekül sikerül neki, és a szülei megint így szólnak: - Pistike, amiért ilyen ügyes voltál, mondd meg, hogy mit szeretnél kapni. - Én nem szeretnék mást, csak egy pingponglabdát. Pistike megkapja a pingponglabdát... A negyedik osztály is nagyon jól megy neki, ezért a szülei megint így szólnak: - Pistike, amiért ilyen ügyes voltál, mondd meg, hogy mit szeretnél kapni. - Én nem szeretnék mást, csak egy pingponglabdát. Pistike megkapja a pingponglabdát... Az ötödik osztályban is remekül teljesít, ezért a szülei megint így szólnak: - Pistike, amiért ilyen ügyes voltál, mondd meg, hogy mit szeretnél kapni. - Én nem szeretnék mást, csak egy pingponglabdát. Pistike megkapja a pingponglabdát... A hatodik osztályt is kitűnőre végzi, és a szülei megint így szólnak: - Pistike, amiért ilyen ügyes voltál, mondd meg, hogy mit szeretnél kapni. - Én nem szeretnék mást, csak egy pingponglabdát. Pistike megkapja a pingponglabdát... A hetedik osztály is nagyon jól sikerül, és a szülei megint így szólnak: - Pistike, amiért ilyen ügyes voltál, mondd meg, hogy mit szeretnél kapni. - Én nem szeretnék mást, csak egy pingponglabdát. Pistike megkapja a pingponglabdát... A nyolcadik osztályt is kitűnőre végzi el és felveszik a középiskolába, ezért a szülei megint így szólnak: - Pistike, amiért ilyen ügyes voltál, mondd meg, hogy mit szeretnél kapni. - Én nem szeretnék mást, csak egy pingponglabdát. Pistike megkapja a pingponglabdát... A középiskolában az első évfolyamban ő a legjobb, kitûnő tanuló, ezért a szülei megint így szólnak: - Pistike, amiért ilyen ügyes voltál, mondd meg, hogy mit szeretnél kapni. - Én nem szeretnék mást, csak egy pingponglabdát. Pistike megkapja a pingponglabdát... A második osztály is jól megy neki, ezért a szülei megint így szólnak: - Pistike, amiért ilyen ügyes voltál, mondd meg, hogy mit szeretnél kapni. - Én nem szeretnék mást, csak egy pingponglabdát. Pistike megkapja a pingponglabdát... A harmadik osztály is kitűnően sikerül neki, ezért a szülei megint így szólnak: - Pistike, amiért ilyen ügyes voltál, mondd meg, hogy mit szeretnél kapni. - Én nem szeretnék mást, csak egy pingponglabdát. Pistike megkapja a pingponglabdát... A negyedik osztályt is sikeresen elvégzi és kitűnőre érettségizik, ezért a szülei megint így szólnak: - Pistike, amiért ilyen ügyes voltál, mondd meg, hogy mit szeretnél kapni. - Én nem szeretnék mást, csak egy pingponglabdát. Pistike megkapja a pingponglabdát... Felveszik az egyetemre, és azt sikeresen elvégzi és kitûnőre diplomázik, ezért a szülei megint így szólnak: - Pistike, amiért ilyen ügyes voltál, mondd meg, hogy mit szeretnél kapni. - Én nem szeretnék mást, csak egy pingponglabdát. Pistike megkapja a pingponglabdát... Talál magának egy jól fizető munkahelyet, és a szülei megint így szólnak: - Pistike, amiért ilyen ügyes voltál, mondd meg, hogy mit szeretnél kapni. - Én nem szeretnék mást, csak egy pingponglabdát. Pistike megkapja a pingponglabdát... Pistike nagyon jól dolgozik, de egy nap az utcán haladva elüti az autó. Az anyukáját értesítik, és a kórházba siet, hogy mi van az ő kicsi fiával. Beszél az orvossal, és az orvos elmondja neki, hogy Pistike meg fog halni... Az anyuka zokogva bemegy Pistikéhez, és ha már meghal a fia, meg szeretné tudni tőle, hogy miért kért minden év végén egy pingponglabdát. - Pistike, drága fiacskám, mondd meg a mamának, hogy miért kértél minden évben pingponglabdát? - Azééért anyaaa meeeeeert... - és Pistike ezzel meghalt. |
Ön az MSZP székházat hívta. Ha miniszterelnök szeretne lenni, nyomja meg az 1-es gombot, ha pártelnök, a 2-est, ha volt már, akkor a 3-ast. Az MSZP-ből Csillaggal lehet kilépni. :D
|
Biológia vizsgán az egyk diáknak az volt a tétele, hogy a madarakat a lábuk alapján kellett felismernie. Persze megbukott. Már kint volt a teremből, viszi magával az indexét (amibe még nem volt beírva az egyes). Erre a tanár:
- Hogy is hívták magát? Erre a diák a folyosóról bedugta a lábát az ajtónál és ezt mondta: - Találja ki! |
A multik hatására a foglalkozások nevei eléggé megváltoztak napjainkra... Erre egy pár példa:
Tolvaj - Tulajdonáthelyező és biztonságtechnikai szakember Újságkihordó - Hírlapterjesztési szakember Használtruha kereskedő - Second hand shop director Áruló - Szabadfoglalkozású megélhetési szakember Gazember - Politikus Guberáló - Hulladékanyag-hasznosítási magánvállalkozó Titkárnő - Adminisztrációs irodavezető Portás - Entrance kontrolling manager Termék-kipakoló - Árufeltöltő Utcaseprő - Köztisztasági aszisztens Eladó - Értékesítési menedzser Kukás - Hulladékmanagelési szakreferens Traktoros - Talaj forgató Tanuló - Naplopó Autómosó - Gépjármű optikai karbantartó Fénymásolós - Oktatástechnikai koordinátor Ügynök - Befektetési tanácsadó Bérgyilkos - Humán ügyintéző Rakodó - Átviteltechnikus Kuliszatologató a színházban - Színigazgató Portás - Humán-erőforrás Input-Output manager Paraszt - Agrármunkás Személyzetis - Humán erőforrás manager Szódás - Szikvíz termék menedzser Titkárnő - Kommunikációs Almanager aszisztens Teherfuvarozás - Szállítmányozás Raktáros - Logisztikai manager WC-s néni - Anyagcsere manager Pincér - Leveskézbesítő |
All times are GMT +1. The time now is 03:09. |