![]() |
De mit is akarunk, ez a fórum legaktívabb, legolvasottabb témája. :D
Harcosok, ha indítassz egy párbajt, ahol egyetlen országgal játszol, egyedül, akkor én ott leszek. ;) |
Quote:
Én szerdán felajánlottam,hogy csütörtök délután végig ráérek aki akar rendezzen és én harcolok:) Meg 1párbajbol igazán nem jön ki semmi menjünk akkor 5-t...Csak az a baj én nem mindig érek rá hosszu távra;)Rövid párbajt meg nem akarok |
Quote:
Rendezzen valaki, neked egy párbajt sőt ne is egyet, hanem kapásból ötöt?:confused: Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Kicsit magasan hordod az orrod. Egy párbaj is párbaj, abból is kiderül mire vagy képes. Ha nincs elég VIP-ed hogy akarsz öt párbajra nevezni? Kicsit ellentmondásos, amiket itt írsz. |
Megnyeri az elsőt természetesen, és így tud nevezni a másodikra, és így tovább:P
|
Quote:
|
Quote:
Ja, de nem is ér rá hosszú távra és rövidet meg nem akar (hogy más szervezzen neki), akkor mégis inkább hanyagolom a témát. :D Mindenesetre nekem éhgyomorra kicsit sok(k) volt. :D |
Quote:
|
Harcosok, ma delutan mit csinalsz?
Egy hosszabb parbaj? 2-3 orasi kezdessel. |
Quote:
Na de ennyire nem offolok, csak azt akartam alatamasztani, hogy nem lehet minden(ki)t megerteni :) |
Quote:
|
Hopp, bocsi :)
Nem neztem még az oriba. Akkor holnap :) Harcosok, holnap egy hosszu parbaj? Delelotti kezdessel, 10-11 fele. |
Felesleges naki párbajt rendezni. Rajta kívül tele lesz olyanokkal, akiket itt felidegesített, azok mind ütni meg varizni fogják ,utolsó lesz, de már kéznél is van a magyarázata, hogy miért...
És adtam neki én is egy negatív elismertségt, erre kiírja, hogy köszönjük, hogy blablabla, reméljük visszakapod:) Nem feltétlen kívánom vissza, bár már kaptam tőle:) |
Quote:
|
Quote:
De akkor se menne el sztem. Hihi én nem is adhattam neki, nekem valami más blablát írt ki, de ettől nem fogok álmatlanul hánykolódni éjjel.:D Remedy értem, de én még nem tettem le róla, hogy megértsem a hímneműeket. :p |
OFF
Quote:
/OFF |
Quote:
|
Holnap én kb 9körül megyek el itthonrol:)
max egy nagyon korán hajnalba kezdett párbajra tudnák menni de nem vaok benne biztos,hogy felkelek 4kor vagy 5kor;)és este jövök haza akkor meg megint nem elszek hosszabb távon;) ja és már mint mondtam min5orás párbajokat szeretnék cassandra és 1k vippem nincs;) való kedden is ugyanez lesz,hogy reggel megyek el ithtonrol... na msot folytatom a kaját majd elolvasok midnent;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Te nem számítasz,Te úgyse párbajopznál és Veled úgyse ezt beszélném meg. :p Szal másvalaki? :D |
Quote:
|
Quote:
Csitt!!! :p :D (Nem is jönnél párbajra.:p ) |
Jójó cassandra de azért nem az msn-en az egyetlen közlési dolog de mondom vagy 1vs1 vagy jöhet akinek jól esik és akkor anynom
De mondom nekem van 1 tesom és azért 2-3oránként néha leül egy orácskára:) Ezért nekem jobbak a reggeli orák amikor még alszik;) |
Quote:
(Miből feltételezed, hogy mindenki csalna, hacsak nem abból indulsz ki, amit Te csinálnál?) |
Quote:
na ezt akkor ne is vitassuk;) te pl mikor érsz rá????? (amugy ez tetszik eddig még 1vs1 volt mostmeg fel vannak hábordova vagy magamtol nem találtam ki,hogy nem 1vs1-et akar cassandra.Jó már közbe megirtátok de amig ezt nem közölte nehéz lett volna rájönni) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
szerintem kevesen vannak itt olyanok akiknek EGYENTLEN alkalommal sem csaltak valamilyen picikét akár lehet nem került anarba de csalhatott. "A lónak is négy lába van mégis megbotlik:P" Javíts ki ha tévedek de párbajban amugy is szabályos az is ha 15orival megyek 1 ellen nemde?:) |
szegény lovak...
|
Harcosok láttál te már kétszemélyes párbajt?
Láttál te már párbajt? Én nem csalok, sose csaltam, még az egykori szövimet is otthagytam, mert megpróbáltak mahinálni. Utálom, ha ezt csinálják, és azt se szeretem, ha ezt feltételezik rólam. Sőt... angolban nemet mondtam valakinek, aki arra kért 23kör távolságból menjek ellene földért, csak, hogy ne legyen a topban. Nem szoktam hétvégit játszani és párbajon is mindig egy országgal vagyok. Ati, mondtam már, hogy csitt? :D |
Quote:
Csalással a játék épp azt veszíti el, amiért játszuk.:( |
Quote:
Kérdés: ha neked 15 ország kell 1 ellen, akkor miért is osztod ennyire az észt, hogy hogyan kell játszani? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2személyes párbaj:voltam már olyanon is a tolvajlás kiesik;)(nagyon nagyon nehéz) Én sem vagyok az a nagyon nagyon csaló emberke;)De kb ugyanolyan alapon feltételezhetsz te rolam bármit is mint én rolad(na jó neked egy indurkával több jogod van mert tudod rolam ,hogy már kerültem anarba:P) ;)Nem ismerlek ezért addig én nem is feltételeztem rolad semmit amig ezt te sem tetted meg;) |
Na láttom a Harcosok Fun Club egyre jobb:)Hát engem még soha nem vitt rá a lélek hogy párbajozzak, és miattad nem is fog:) Az hogy 3 perces körök mellet itt csücsüljek a gépnél azt nem nekem találták ki, lehet elvernél egy párbajban mivel nem nagyon párbajoztam.
Biztos ártoznál meg lopnál ne fejlödjek:P Mint olvastam visszább:) Mindig azt szoktam mondani a bármi féle nézeteltérés van hódba rendezzük le ott, normális csopiba ha kell 4v4 szöviszinten ha kell 1v1 ott, mindenki addig nyútoszkodjon amig a takarója ér:) Poénból senkit se szoktam szétkapni, csak aki kiharcolja magának zöldben. A hozzászólásaidból itélve nem tartanál sokáig, de ez van, roppant tisztelem azt a játékost aki elismeri hogy jobb a másik, itt most nem magamra gondolok, vannak itt rajtad és rajtam kivül is tapsztaltabb játékosok, de a másik végletet nem kedvelem aki még képes a magáét fujni. Általában azt addig ütöm amíg mozog, nagyobb volt a hangja mint a játéktudása:), vagy szabizik vagy újrázik, vagy ami jól esik neki:) Nagyon szivesen mecselnék úgy veled egyet normális játékban, nem ilyen párbaj meg hasonló hétvégi örületek... |
Quote:
OFF Minket egyszerű megérteni. Kérdezz, válaszolunk, és ne keress mögötte másod-harmad-sokadlagos értelmet:) OFF Hogy kis ON is legyen benne, a párbaj még el sem kezdődött, már megy a mosakodás:) Mellesleg gyanítom, nem is fog elkezdődni... |
Quote:
2orival sem voltam még párbajon nemhogy 15-tel:P de akkor most vonjuk kérdőre szecsát akivel nem egyszer megesett ez;) |
All times are GMT +1. The time now is 13:09. |