Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Cassandra 10-29-2006 10:42

De mit is akarunk, ez a fórum legaktívabb, legolvasottabb témája. :D
Harcosok, ha indítassz egy párbajt, ahol egyetlen országgal játszol, egyedül, akkor én ott leszek. ;)

Harcosok 10-29-2006 10:45

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 38740)
De mit is akarunk, ez a fórum legaktívabb, legolvasottabb témája. :D
Harcosok, ha indítassz egy párbajt, ahol egyetlen országgal játszol, egyedül, akkor én ott leszek. ;)

:DIndítson valaki nekem most nincs annyi vippem:D
Én szerdán felajánlottam,hogy csütörtök délután végig ráérek aki akar rendezzen és én harcolok:)
Meg 1párbajbol igazán nem jön ki semmi menjünk akkor 5-t...Csak az a baj én nem mindig érek rá hosszu távra;)Rövid párbajt meg nem akarok

Cassandra 10-29-2006 10:53

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38741)
:DIndítson valaki nekem most nincs annyi vippem:D
Én szerdán felajánlottam,hogy csütörtök délután végig ráérek aki akar rendezzen és én harcolok:)
Meg 1párbajbol igazán nem jön ki semmi menjünk akkor 5-t...Csak az a baj én nem mindig érek rá hosszu távra;)Rövid párbajt meg nem akarok

Valahogy sejtettem, hogy ez lesz a reakciód!:o

Rendezzen valaki, neked egy párbajt sőt ne is egyet, hanem kapásból ötöt?:confused: Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Kicsit magasan hordod az orrod.
Egy párbaj is párbaj, abból is kiderül mire vagy képes.
Ha nincs elég VIP-ed hogy akarsz öt párbajra nevezni?
Kicsit ellentmondásos, amiket itt írsz.

Láma 10-29-2006 10:59

Megnyeri az elsőt természetesen, és így tud nevezni a másodikra, és így tovább:P

Remedy 10-29-2006 11:21

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 38737)
Harcosok én nem ismerlek, olvastam már jópár beírásodat itt is, más témákban is, én csak egyet mondok:ÉBRESZTŐ
Nem tűnik fel, hogy folyamatosan magad járatod le?

Itt mar Neked kell feltunnie, sajnos. En is probalkoztam ugy 20-30 postig. De meg csak nem is reagalt, es ugyanolyan .... maradt, mint eddig. Egyszeruen nem jut el az agyaig. Ne is faraszd magad, es ne bosszankodj.... Remenytelen :)

Cassandra 10-29-2006 11:22

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 38743)
Megnyeri az elsőt természetesen, és így tud nevezni a másodikra, és így tovább:P

Hát, ha így van szervezek egyet, de csak, ha tényleg ott van, EGYETLEN országgal!És, ha megtelnek a helyek.:p

Ja, de nem is ér rá hosszú távra és rövidet meg nem akar (hogy más szervezzen neki), akkor mégis inkább hanyagolom a témát. :D

Mindenesetre nekem éhgyomorra kicsit sok(k) volt. :D

Cassandra 10-29-2006 11:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 38745)
Itt mar Neked kell feltunnie, sajnos. En is probalkoztam ugy 20-30 postig. De meg csak nem is reagalt, es ugyanolyan .... maradt, mint eddig. Egyszeruen nem jut el az agyaig. Ne is faraszd magad, es ne bosszankodj.... Remenytelen :)

Bosszankodik a fene, annyit nem ér, csak nem értem és én nem szeretek nem érteni valamit. :)

Szecsa 10-29-2006 11:26

Harcosok, ma delutan mit csinalsz?
Egy hosszabb parbaj?
2-3 orasi kezdessel.

Remedy 10-29-2006 11:34

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 38747)
Bosszankodik a fene, annyit nem ér, csak nem értem és én nem szeretek nem érteni valamit. :)

Ó. Ezzel en is igy voltam, amig meg nem probaltam megerteni a nok gondolatait, es tetteit. De ha neha kenytelen az ember ertes nelkul elfogadni dolgokat. Lehet noi szemmel ez meg epp forditva van, akkor Te is erted, mirol beszelek :)

Na de ennyire nem offolok, csak azt akartam alatamasztani, hogy nem lehet minden(ki)t megerteni :)

Ati 10-29-2006 11:41

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 38748)
Harcosok, ma delutan mit csinalsz?
Egy hosszabb parbaj?
2-3 orasi kezdessel.

Ma már a délután elég foglalt párbaj-ügyileg, ahogy nézem.

Szecsa 10-29-2006 11:47

Hopp, bocsi :)
Nem neztem még az oriba.
Akkor holnap :)
Harcosok, holnap egy hosszu parbaj? Delelotti kezdessel, 10-11 fele.

Synkel 10-29-2006 12:13

Felesleges naki párbajt rendezni. Rajta kívül tele lesz olyanokkal, akiket itt felidegesített, azok mind ütni meg varizni fogják ,utolsó lesz, de már kéznél is van a magyarázata, hogy miért...

És adtam neki én is egy negatív elismertségt, erre kiírja, hogy köszönjük, hogy blablabla, reméljük visszakapod:) Nem feltétlen kívánom vissza, bár már kaptam tőle:)

Xeper 10-29-2006 12:20

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 38770)
Felesleges naki párbajt rendezni. Rajta kívül tele lesz olyanokkal, akiket itt felidegesített, azok mind ütni meg varizni fogják ,utolsó lesz, de már kéznél is van a magyarázata, hogy miért...

De legalább mindenki, akiben felgyülemlett egy kis feszültség, levezetheti a megfelelő célszemélyen :p

Cassandra 10-29-2006 12:22

Quote:

És adtam neki én is egy negatív elismertségt, erre kiírja, hogy köszönjük, hogy blablabla, reméljük visszakapod:) Nem feltétlen kívánom vissza, bár már kaptam tőle:)

Anoním párbajnál nem lehet ez gond, egyszerüen nem lehet fórumot használni és ki sem derül ki ő, ellenben nem lehet kiszürni, hogy hány országa lenne ott.
De akkor se menne el sztem.

Hihi én nem is adhattam neki, nekem valami más blablát írt ki, de ettől nem fogok álmatlanul hánykolódni éjjel.:D

Remedy értem, de én még nem tettem le róla, hogy megértsem a hímneműeket. :p

Xeper 10-29-2006 12:25

OFF
Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 38776)
de én még nem tettem le róla, hogy megértsem a hímneműeket. :p

Pedig majdnem olyan reménytelen, mint megérteni a nőket :p
/OFF

Cassandra 10-29-2006 12:29

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 38777)
OFF

Pedig majdnem olyan reménytelen, mint megérteni a nőket :p
/OFF

Pfff... na persze. :p

Harcosok 10-29-2006 12:37

Holnap én kb 9körül megyek el itthonrol:)
max egy nagyon korán hajnalba kezdett párbajra tudnák menni de nem vaok benne biztos,hogy felkelek 4kor vagy 5kor;)és este jövök haza akkor meg megint nem elszek hosszabb távon;)
ja és már mint mondtam min5orás párbajokat szeretnék cassandra és 1k vippem nincs;)
való kedden is ugyanez lesz,hogy reggel megyek el ithtonrol...
na msot folytatom a kaját majd elolvasok midnent;)

Harcosok 10-29-2006 12:39

Quote:

jó,hogy 1vs1-et akartatok:Dde mind1:Djöhet csoportos párbaj is bár akkor anyomin pls bár ugyis msn-en elmondanák egymásnak a neveket de midn1:D

Cassandra 10-29-2006 12:49

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38791)
jó,hogy 1vs1-et akartatok:Dde mind1:Djöhet csoportos párbaj is bár akkor anyomin pls bár ugyis msn-en elmondanák egymásnak a neveket de midn1:D

Légyszi jelentkezzen aki innen nekem fenn van MSNen! ;)

Ati 10-29-2006 12:50

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 38793)
Légyszi jelentkezzen aki innen nekem fenn van MSNen! ;)

Jelen. :P:P:P

Cassandra 10-29-2006 12:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 38794)
Jelen. :P:P:P

Atíííí!
Te nem számítasz,Te úgyse párbajopznál és Veled úgyse ezt beszélném meg. :p
Szal másvalaki? :D

Ati 10-29-2006 12:53

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 38795)
Atíííí!
Te nem számítasz

mi az, hogy én nem számítok? :P mindjárt lerendezzük ezt egy párbajon :P:P:P :D

Cassandra 10-29-2006 12:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 38796)
mi az, hogy én nem számítok? :P mindjárt lerendezzük ezt egy párbajon :P:P:P :D

Atííí!
Csitt!!! :p :D

(Nem is jönnél párbajra.:p )

Harcosok 10-29-2006 12:55

Jójó cassandra de azért nem az msn-en az egyetlen közlési dolog de mondom vagy 1vs1 vagy jöhet akinek jól esik és akkor anynom
De mondom nekem van 1 tesom és azért 2-3oránként néha leül egy orácskára:)
Ezért nekem jobbak a reggeli orák amikor még alszik;)

Cassandra 10-29-2006 12:59

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38798)
Jójó cassandra de azért nem az msn-en az egyetlen közlési dolog de mondom vagy 1vs1 vagy jöhet akinek jól esik és akkor anynom
De mondom nekem van 1 tesom és azért 2-3oránként néha leül egy orácskára:)
Ezért nekem jobbak a reggeli orák amikor még alszik;)

Akkor pontosítok, ki az, aki innen a fórumon kívül találkozott velem?

(Miből feltételezed, hogy mindenki csalna, hacsak nem abból indulsz ki, amit Te csinálnál?)

Harcosok 10-29-2006 13:03

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 38799)

(Miből feltételezed, hogy mindenki csalna, hacsak nem abból indulsz ki, amit Te csinálnál?)

nem feltételezek én semmit;)
na ezt akkor ne is vitassuk;)
te pl mikor érsz rá?????
(amugy ez tetszik eddig még 1vs1 volt mostmeg fel vannak hábordova vagy magamtol nem találtam ki,hogy nem 1vs1-et akar cassandra.Jó már közbe megirtátok de amig ezt nem közölte nehéz lett volna rájönni)

Harcosok 10-29-2006 13:05

Quote:

Anoním párbajnál nem lehet ez gond, egyszerüen nem lehet fórumot használni és ki sem derül ki ő, ellenben nem lehet kiszürni, hogy hány országa lenne ott.
De akkor se menne el sztem.

Hihi én nem is adhattam neki, nekem valami más blablát írt ki, de ettől nem fogok álmatlanul hánykolódni éjjel.:D

Ilyet rolam ne is feltételezz,hogy több orival megyek lehet Te ezt tennéd de én nem:D

Ati 10-29-2006 13:05

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 38799)

Ööö, jelen. Ez most valami találós-kérdés délután lesz? :D:D:D:D

Ati 10-29-2006 13:06

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38801)
Ilyet rolam ne is feltételezz,hogy több orival megyek lehet Te ezt tennéd de én nem:D

Oké, nem feltételezünk ilyet, végülis hétvégin is csak 2-3 alkalommal csaltál. ;)

Harcosok 10-29-2006 13:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 38803)
Oké, nem feltételezünk ilyet, végülis hétvégin is csak 2-3 alkalommal csaltál. ;)

:DNa akkor feltételezhetjük még ezt másrol is;)
szerintem kevesen vannak itt olyanok akiknek EGYENTLEN alkalommal sem csaltak valamilyen picikét akár lehet nem került anarba de csalhatott. "A lónak is négy lába van mégis megbotlik:P"
Javíts ki ha tévedek de párbajban amugy is szabályos az is ha 15orival megyek 1 ellen nemde?:)

Láma 10-29-2006 13:11

szegény lovak...

Cassandra 10-29-2006 13:12

Harcosok láttál te már kétszemélyes párbajt?
Láttál te már párbajt?

Én nem csalok, sose csaltam, még az egykori szövimet is otthagytam, mert megpróbáltak mahinálni. Utálom, ha ezt csinálják, és azt se szeretem, ha ezt feltételezik rólam.
Sőt... angolban nemet mondtam valakinek, aki arra kért 23kör távolságból menjek ellene földért, csak, hogy ne legyen a topban.

Nem szoktam hétvégit játszani és párbajon is mindig egy országgal vagyok.

Ati, mondtam már, hogy csitt? :D

Cassandra 10-29-2006 13:14

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38804)
Javíts ki ha tévedek de párbajban amugy is szabályos az is ha 15orival megyek 1 ellen nemde?:)

Lehet, de abban hol a kihívás?
Csalással a játék épp azt veszíti el, amiért játszuk.:(

Ati 10-29-2006 13:15

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38804)

Oh, már megint a lényegnél vagyunk úgylátom... :)

Kérdés: ha neked 15 ország kell 1 ellen, akkor miért is osztod ennyire az észt, hogy hogyan kell játszani? :D

Cassandra 10-29-2006 13:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 38808)

Kérdés: ha neked 15 ország kell 1 ellen, akkor miért is osztod ennyire az észt, hogy hogyan kell játszani? :D

Ott a pont. :)

Xeper 10-29-2006 13:17

Quote:

Más még ennyire sem megy neki :p

Harcosok 10-29-2006 13:17

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 38806)
Harcosok láttál te már kétszemélyes párbajt?
Láttál te már párbajt?

Én nem csalok, sose csaltam, még az egykori szövimet is otthagytam, mert megpróbáltak mahinálni. Utálom, ha ezt csinálják, és azt se szeretem, ha ezt feltételezik rólam.
Sőt... angolban nemet mondtam valakinek, aki arra kért 23kör távolságból menjek ellene földért, csak, hogy ne legyen a topban.

Nem szoktam hétvégit játszani és párbajon is mindig egy országgal vagyok.

Ati, mondtam már, hogy csitt? :D

Hát most jól megkérdezted:DSzerinted miért dumálok itt azon,hogy párbajra gyertek?:)talán mert még nem játszottam;)
2személyes párbaj:voltam már olyanon is a tolvajlás kiesik;)(nagyon nagyon nehéz)
Én sem vagyok az a nagyon nagyon csaló emberke;)De kb ugyanolyan alapon feltételezhetsz te rolam bármit is mint én rolad(na jó neked egy indurkával több jogod van mert tudod rolam ,hogy már kerültem anarba:P) ;)Nem ismerlek ezért addig én nem is feltételeztem rolad semmit amig ezt te sem tetted meg;)

Dragon 10-29-2006 13:18

Na láttom a Harcosok Fun Club egyre jobb:)Hát engem még soha nem vitt rá a lélek hogy párbajozzak, és miattad nem is fog:) Az hogy 3 perces körök mellet itt csücsüljek a gépnél azt nem nekem találták ki, lehet elvernél egy párbajban mivel nem nagyon párbajoztam.
Biztos ártoznál meg lopnál ne fejlödjek:P Mint olvastam visszább:)
Mindig azt szoktam mondani a bármi féle nézeteltérés van hódba rendezzük le ott, normális csopiba ha kell 4v4 szöviszinten ha kell 1v1 ott, mindenki addig nyútoszkodjon amig a takarója ér:) Poénból senkit se szoktam szétkapni, csak aki kiharcolja magának zöldben. A hozzászólásaidból itélve nem tartanál sokáig, de ez van, roppant tisztelem azt a játékost aki elismeri hogy jobb a másik, itt most nem magamra gondolok, vannak itt rajtad és rajtam kivül is tapsztaltabb játékosok, de a másik végletet nem kedvelem aki még képes a magáét fujni.
Általában azt addig ütöm amíg mozog, nagyobb volt a hangja mint a játéktudása:), vagy szabizik vagy újrázik, vagy ami jól esik neki:)
Nagyon szivesen mecselnék úgy veled egyet normális játékban, nem ilyen párbaj meg hasonló hétvégi örületek...

Synkel 10-29-2006 13:19

Quote:

OFF

Minket egyszerű megérteni. Kérdezz, válaszolunk, és ne keress mögötte másod-harmad-sokadlagos értelmet:)

OFF

Hogy kis ON is legyen benne, a párbaj még el sem kezdődött, már megy a mosakodás:) Mellesleg gyanítom, nem is fog elkezdődni...

Harcosok 10-29-2006 13:19

Quote:

Ez össz pl ember:D
2orival sem voltam még párbajon nemhogy 15-tel:P
de akkor most vonjuk kérdőre szecsát akivel nem egyszer megesett ez;)

All times are GMT +1. The time now is 13:09.