![]() |
Quote:
|
Ez az U fórumról terjedt el? Fertőző lenne?
|
Quote:
|
Quote:
Dragi, Gyula: ha lehet, ne vigyetek bele minden topicba az ellenteteteket, barmibol is adodik. Ide pedig semmikeppen ne, szerintem. Ha nagyon muszaj, nyissatok egy Dragi vs Gyula topicot, max azt is mellozom majd... :) De ide semmikeppen nem kell, szerintem. :) |
Quote:
|
én befejeztem, elég volt ebből de az hogy Seggnyaló vagyok ... ehhhh, ez Gyula tőled nagyon erős volt
|
Quote:
nézz csak 1A eseményeket ott is megvadultak a népek:) |
Semmi különös szerintem.... Jön a Karácsony feeleing. Senki nem akar az utolsó lenni a boltban, mert akkor az ő csemetéjének nem jut mér abbol a menű robotharcos figurából, amiért egész évben nyúzta a füled... Így van ez itt is. Mindenki a másik letiprásával akar előre jutni, hogy az egész évben felgyülemlett idegbajt kiengedje magából, és egy békéseb új év elé nézzen. :D Hiszen van az a mondás, hogy Akit megsérthetsz ma, ne halaszd holnapra.... :D
|
Én ide inkább azt a mondást tudnám felhozni, hogy "minek veszekedni, ha verekedni is lehet?".;)
|
Quote:
Hisz Te vagy a legnagyobb függője :) |
Grta Kubbinak a két kockához:)
|
Quote:
Hisz párosan szép az élet. :D:D Most hogy szereztünk a férfi kockámnak, egy csinos zöld női kockát, máris látszik hogy milyen közel állnak egymáshoz. :D |
Quote:
|
Grat Kubbi:)
Nekem még 1 kellene és én is kettő kockás vagyok;):D |
Köszi :D
Most sajnos senkinek nem tudok még szép zöld női, vagy férfi kockát adni. Mindenki a maga ízlésének megfelelő nemű kockát válassza ám :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyszer csak összejön:D |
Quote:
Az "igen"-t jobban csípem |
Gratulálok Kubbi!:)
|
sajna én se tudok adni:(
Kubbi gratsza;) (én már hármas gruppenre hajtok:D:D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
most már menj aludni szerintem,mert hív a pizsid:D:D |
Quote:
|
Drakula neked Ati a két téglához:))) Már csak 42459db kell és épithetsz egy zöld házat:))
|
gratsz ati
|
Gratulálok Attila(::)
|
Köszi szépen mindenkinek:)
Még amikor kezdtem itt a mókát külsőn,volt nekem -25 elismertségem is:rolleyes::D Ati rendesen megszórt engem a kedves stílusom miatt :D Azóta nem sikerült tőle szerezni,de sok jó embertől kaptam ,szóval még egyszer köszi! |
Grat én is neked :P
Nekem meg megvan az 500 hsz, k... ....zás nélkül. :D Ez sem kis siker. :D |
501, mint a farmer... :D
|
Quote:
sokan hálásak lennének:) |
Quote:
|
Quote:
biztos egyszerübb mint többszáz oldal tömény nem is tudom mit végigolvasni:) |
Quote:
|
Eddig 3 embert zavar, hogy élek.
Le vagytok ejtve magasról. És akkor még finom voltam. Ott az "IGNORE" feliratú gomb. Nyomd meg. :p A fórumozók 98%-át nem zavarom, úgyanúgy, ahogy a fórum fenntartóit sem. Úgyhogy nyugodt szívvel fogok írni ma is. És holnap is. És egészen addig, amíg ez a fórum létezik. :p Szeretem, amikor olyan emberek fikáznak, akiknek konkrétan semmit nem ártottam, és nem is ismernek. :D Úgyhogy be lehet kapni az uzsonnát. ;) |
Quote:
nem akarok a magánéletedben turkálni de nem a Harcosok tesója vagy véletlenül?:) |
Srácok!
Ezt nem itt kéne talán:rolleyes: Menjetek a dühöngőbe vagy,ha már Harcosokról is szó esett a Harcosok topicba:) Szépen süt a nap kimehetnétek pl. virágot szedni!;) |
Quote:
Már zavar olvasni, hogy ennyire nyilvánvalóan veszekedni szeretnél. Írd meg neki privátba, és ereszd ki a gőzt. Te meg csak nem csofika vagy? :D Asszed ez értelmesebb, mint amikor néha Gee belendül?! :p |
All times are GMT +1. The time now is 11:09. |