![]() |
Quote:
A számítógép akkor és oda pakolja a fordulatot, amikor és ahova kell. Az F1 motorok pedig eléggé jól veszik a fordulatot :) |
Cece!
Schumi legenda lett. Már most. Ha nem is lesz meg a 8. VB címe, ilyen versenyző nem lesz mégegy. Ugyan nem vagyok Ferrari drukker, de én is azt kívánom, h ő nyerje az idei világbajnokságot.:) Nem volt f1 rajongó sztem, aki ne foglalkozott volna Schumival. Tényleg vagy szerette, vagy utálta, de nem lehetett nem foglalkozni vele, hisz ő egyenlő volt a f1-el. Vannak tehetségek, lesznek sikerek, de ezt elérni sztem nem fogja senki. |
A király visszavonul!
jujj srácok én sosem szerettem ezt a német embert, de amit ma művel az igazi korona a király fejére!:))
ezt muszáj lesz megszereznem videón, hogy a későbbi generációk is láthassák! Minden elismerésem Michael Schumacher úrnak!!! |
Nah ennyit erről az idényről! :)
Az egyik szeme sír a másik nevet. Kellett volna a 8. VB győzelem. Nah de sebaj; azért a végére rendesen oda tette magát Schumi :D Grat neki :) Jövőre meglátjuk mire képes Felipe és Kimi duó :) Forza http://www.acer.com.tw/products/moni...%20Ferrari.gif |
en felvettem....
ez tenyleg meg kell orizni az utokornak, meg azoknak aki nem hittek a nemet tudasaban! |
Mennyivel szebb volt ez, és jobb befejezés, mintha Alonso kiesik a 10. körben, Schumi meg végig az első helyen 30 mp előnnyel megnyeri a 8. világbajnoki címét?! Komolyan mondom, ha nekem szólnak oda rádión, hogy jön Schumi ezzel a tempóval, megállítom a kocsit, félreállok vele, kiszállok, és olyan messze futok, amilyen messze csak tudok!
|
Köszi Schumi mindent!
Jövőre Massa-Kimi párod leveri a mezőnyt :) MCLarenes ALonso majd most megmutathatja, mekkora pilóta... |
Schumit nagyon sajnáltam, hogy nem tudott felállni a dobogóra, mert megérdemelte volna:(
pedig én nagyon utáltam őt eddig, mert ugye minden évben csak jó kocsi volt a popsija alatt, és így nyert de most megmutatta, hogy mit is tud igazából, ha nagyon kell valamit csinálni grat Schumi:D |
Tény Schumi,nem rossz,de jokor volt jo helyen sztem .persze messze a legjobbak közöt van.Igaz nem valoszinü hogy lesz illen eredmény.de ne feledjétek hogy a ferrari forditott rá a legtöbb pénzt.(na persze a többi istállonak meg persze kellett fizetniük a ferrarinak,és ez nincs benne a hivatalosan ráforditott összegben):mad:
|
mikor is lesz a bajnokság első futama??
|
Quote:
Jah nem tudom :) |
Quote:
ha már írtál, akkor legyél oly kedves és keress rá neten, hogy mikor lesz az első futam:D tudod én lusta vagyok hozzá...:D |
Asszem 3 hét múlva lesz az Ausztrál nagydíj. De erre senki ne vegyen mérget :o
|
Quote:
Bahrainben:) ha olyan lesz a menetrend mint tavaly akkor ott lesz csak a dátum rejtély számomra még:S |
Csak a te kedvedért utánakerestem, március 18-án lesz az első futam, és tényleg Ausztráliában.
Itt találtam meg: http://forma1.vezess.hu/forma1.php |
Quote:
visszaszamlalas is van :D Melbourneben lesz, valoban. |
Quote:
|
köszike mind a kettőtöknek:)
kaptok zőődet is, hogy a lustaságom miatt voltatok rendesek és utána néztetek:) |
Nocsak... Kiminek nem nagyon megy eddig a Ferrariban... pedig nagy rajongói eddigi botladozásait mindig a versenygépre fogták... most Felipe veri rendesen... Persze, messze még a vége, de lehet, nem is olyan irdatlan tehetség?;) Mondjuk, nem titok, hogy sohasem kedveltem, talán kevesebbet kellene a pohár után nyúlkálnia:D
|
Quote:
Kimi viszont azért jó, mert nagyon hideg fejjel vezet. Azt nem hiszem, hogy nem lenne nagy tehetség, kevesen tudtak eddig az utolsó helyről indulva végül a dobogó tetejére felállni. :) *Nem is tudom egyáltalán volt-e már ilyen.* |
Quote:
|
Úgy van:-)
|
Quote:
Tény hogy jó pilóta.De azért azt beláthatja mindenki,hogy amilyen felhajtás volt már körülötte,azért az túlzás volt. És azt gondolom,hogy az élmezőnybe tartozó pilóták között már nincs olyan nagy különbség tudásban.Talán a rutin ami sokat jelenthet. És hajrá Renault:) |
Quote:
|
azért az nem mindig túl jó h kimi jégember:D
de örülök h eligazolt a mcLarentől, nem egyszer vesztett a kocsia miatt. De viszotn a mclaren meg elásta magát előttem h alonso megy hozzájuk:mad: |
Quote:
|
Akkor ismét elérkeztünk egy szezonkezdéshez.:)
Raikkönenre én is kíváncsi vagyok, hogy a Ferrarinál hogy fog szerepelni. A tesztekből még messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Valahogy azért furcsa lesz, h nem együtt emlegeti az ember Kimi nevét a McLarennel. |
Az én véleményem az, hogy Schumacher-hez hasonló kaliberű versenyzők nincsenek a forma-1-ben; Raikkönennek lesz egy-két kínos magyarázata, ha a Ferrari-val sem tud hasítani. Én csak azért nem szidom annyira, mert abban a gyönyörű piros gépben ül majd, ami annyira közel áll a szívemhez...:) De inkább nyerjen Massa:) Bizonyíthatnéka neki is van: nem csak másodpilóta, tud ő esélyeshez méltóan is vezetni. Várom még, hogy Hisztis Alonso a 4.-5. futam környékén idegösszeomlással kerül kórházba:D
|
aszem Massa fog összeroppani a felelösége sulya alatt :D :D :D
Go go go Mclaren go go Go |
Quote:
|
Nocsak????:eek::eek::eek::eek::eek:
Ferrari,kontra Mclaren vita?:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Alonso egy ripacs. Lehet, hogy kétszer világbajnok lett, de folyton idegesítően primadonnáskodik, inkább vezetnie kellene. Otthagyott egy olyan csapatot, amelyik világbajnokot csinált belőle, csak a pénzért. Felipe és Kimi elvernek idén mindekit.:)
|
Quote:
*Kis kiegészítés:* Akkor is Sato tudja a legjobban bedarálni a mezőnyt.:D |
Quote:
még 2005-ös idényben amikor a Hondánál volt: az egyenesben ment legalább 280-al és eközben egy kézzel fogta a kormányt csak:) és azért, mert a bukósisakjának a rostélya vagy mije leakart jönni:D azért ilyen sebességnél félkézzel fogni a kormányt elég hidegvérüségre mutat:) |
Autóversenyzőkről beszéltünk... Sato, nos, ő külön kategória:D
|
Schumi meg azért néha megmutatta ebben az évben is hogy tud
pontosabban kétszer érzésem szerint:) egyszer aszem az Imola futamon vagy nemtom még nyáron volt másodszor meg az utsó futamon ugye az első jó teljesítménye olyan volt, hogy a Massa 2mp-el lassabban tudott menni akkor még szar is volt a kocsijuk és Schumi mindenkinél 2mp-el gyorsabb volt igaz az utsó 15-20 körre csak és Alonso csak nézte a tükröt és menekült, hogyan meneküljön előle:):D:D ugye a Brazil futamon meg, az utsó helyről rajtolva feljött a 4-ik helyre.... - volt közben defektje is, plusz egy box:( - aztán Kimi meg mittomén nem nagyon engedte tovább menni de Schumi ezen a futamon nem volt szívbalyos az is tutko:D még emlékszek, hogy Kimit ugy előzte le, hogy a célegyenes utáni kanyarban betette külső ívre a kocsit Kimi odébb ment, azt gyorsan Schumi belső ívre és úgy kanyarodtak el, hogy Schumi a faltól 1-2 cm-re volt max:D szal minden elismerésem Schumi iránt És persze ő még akkor is megmutatta, hogy emberként is jó ember, mert amikor volt az Öccse Ralf balesete Usában amikor a falnak ment 330-al a célegyenesben akkor ugye 4-5 kör volt mire kiszedték a kocsiból szegényt és Schumi vezető pozicióból kiakart szállni a kocsijából az öccse miatt. csak megnyugtatták, hogy semmi baja, csak nem tudják biztonságosan kiszedni a kocsiból gyorsan |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:05. |