![]() |
HUJJ! De szeretem ha beírom, hogy nehezen megyek minimum fölé vissza, és még akkor bevernek, hogy beér a fedezésem de be se épültem, ráadásul ismerős csinálja!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
|
Nagy arcraesés. Megy a sereg két részletben fosztani, a célpont meg a már zsebben érzett pénzből vett pont annyi védelmet, hogy ne tudjam beütni.
|
Quote:
nekem a vizsgaidőszakból van már marhára elegem :( |
Quote:
|
Quote:
Egy fosztast meg kell tervezni, hogy sikeruljon... vagy szerencse kell... |
Quote:
és mondjuk azért ilyen ez a játék, hogy ellessünk másoktól dolgokat :) Nem csinált butaságot az sem, akire rámentél :) |
hát biztos nem, mert felment a kat.morál is és a pénz is megmarad, mert gondolom utánna kitette a piacra a cuccost.
|
Quote:
|
tegnap elnyomtam a varik árát egy nullával és vesztettem rajta rendesen:mad::mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
igaz, hogy most már gazdag emberektől ezt a veszteséget pótoltam, de még csináltam más bakikat is, amiket még pótolni kell:) az ütésekkel kapcsolatban csak annyi, hogy sosem lehetsz biztos, hiszen ha be is ütsz kiteheti a pénzét. nekem pl. volt, hogy 10 milkáért mentem, de elfelejtettem kipipálni a szövist és 6 körre mentem. mikor megláttam hogy beütök örültem, de aztán egy soraal lejjebb az összeg: 8390 arany:(:(:(:(:( |
hát meg szerintem lelki dolog is egy ütés. ha én beütök örülök, ha nem akkor viszonylag keseredett vagyok, mert kiszámoltam, elküldtem a sereget és ez mind hiába:(
|
Quote:
minden egyes rossz döntésünkből, vagy rossz ütésből tanulhatunk :) inkább nézd át mégegyszer mit csinálhattál rosszul :) és ne vedd így magadra az ütéseket :) |
hát tanulni nem tanulhatok sokat belőle, mert ebből az következik, hogy nem számoltam ki jól. ált mindig ugyanúgy csinálom;)
|
Quote:
|
ááááá. most már dühöngök eggyet. én is ki tudom számolni csak vannak tényezők amiket nem veszek bele, mert elvileg kicsi esély van rá, hogy ezek miatt pattanjak, de néha sikerül kiszemelni a kivételeseket.
|
Jó, hogy dühöngtél, így legalább nem megy chatbe az utlsó két oldal :)
Én már levontam a magam tanulságát, köszönöm a jótanácsokat. |
nincs mit.
ja én nem is adtam, de már mondtam hogy nincs mit:D |
Jövök kicsit dühöngeni.:D
Mé' vagyok én ilyen szerencsétlen? (Költői kérdés.) Éjjel alig tudtam elaludni, erre egykor öcsém úgydöntött átrendezi a szobáját, minimum olyan hangerővel pakolászott valamit (hülye vékony falak, buta nagy család...), mire sikerült elaludni valaki bejött a folyósóra, ami miatt a kutyáim fejezték ki nemtetszésüket (éljen a társasház és az ajtót nem záró bunkó szomszéd.), újabb próba, négykor robbantottak az ablakom alatt (petárda rulez.), no hátha most, megpróbáltam elaludni... na addigra rámtört az agyalhatnék (hajrá én... mondjuk asszem nem vagyok normális, hogy éjjel elmélkedek.), valamikor 5 után elaludtam, most fél 6óta megint ébren, mert öcsikémnek a szomszédban beszélgetni támadt kedve és 8kor mehetek dógozni (Most épp képeket kategorizálni, amitől alapjáraton begolyózok.). Mindezek fejébe akkorát rugtam a sötétben a számítógépasztalba, hogy csak na... azóta csillagokat látok úgy fáj szegény lábam.:D Izgalmas nap lesz, estére magamraölltöm a zombi jelmezt.:D Szóval, most *álmosan dühöng, dühöng, dühöng...* |
na, ezek után rájövök nekem milyen "jelentéktelen" problémémáim vannak:p
|
Quote:
Nyugi, nyugi, nyugi! A helybiztosítás megtörtént, tudod, hogy protekciós vagy! ;) |
"Szeretem" az olyan feladatot, amin az sem tud kiigazodni, aki kiadta... pláne, ha határidős, és sürgős... :( :mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Goldy: Köszi a tanácsot :) majd kiderül mit szól hozzá... :D
|
Quote:
|
na ez jó biztatás:p
|
Quote:
|
:mad:
50-55%-os eséllyel csak a 10. próbálkozásra ment fel a vari. :mad: :mad: az esély elméletileg 50%, gyakorlatilag 10%. :mad: természetesen a következő (most már) 40-45%-os vari is a 4. próbálkozásra megy fel. :mad: |
Quote:
|
nekem is volt hasonlóm. de volt olyan is h 30%-ost sikerült elsőre :)
|
Quote:
sebaj, abba az országba lassan úgyis visszatér a feudalizmus. :D |
Quote:
Quote:
|
nagyon szeretem lelkes fórumolvasó játékostársaimat akik azóta kőkeményen az én földemre hajtanak, mióta felvetettem, hogy nehéz bányák mellett megamaradni bárhogy is. Köszönöm minden kedves hiénának a közreműködését abban, hogy felhagyok a termeléssel, és elkezdem kőkeményen szétpofozni mindazok országát, akik ilyen jók hozzám.:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
|
ideje is;)
|
hogy mennyire jellemtelen mocsok alakok vannak azt el nem mondhatom ......:mad: :mad: :mad: :mad:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:28. |