Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Senki 02-27-2006 08:04

Quote:

Originally Posted by Láma
valakinek Max pénze van és elad a piacon, akkor mi történik a pénzzel?

valószínű hogy az maxon marad és ami befut az elveszik.

Xeper 02-27-2006 12:49

Quote:

Originally Posted by Senki
valószínű hogy az maxon marad és ami befut az elveszik.

Nem csak valószínű, hanem biztos :)

Milán™ 03-07-2006 18:00

Lenne egy kérdésem.Ha A-ban van egy orink akkor 2b-ről anélkül fordulhatunk hogy az A-s nincs topban?
Vagy csak akkor lehet fordulni 2b-ről ha A-ban fordulásra kész orid van?:)

puma 03-07-2006 19:00

Csak úgy fordulhatsz B-ből,ha az A-s orid is teljesítette a szintlépés feltételeit.Ez nagyon jól látszik a feljutás oldalon B-ben :)

Arwen 03-08-2006 12:31

Quote:

Originally Posted by puma
Csak úgy fordulhatsz B-ből,ha az A-s orid is teljesítette a szintlépés feltételeit.Ez nagyon jól látszik a feljutás oldalon B-ben :)

Meg a súgóban! :P

Milán™ 03-08-2006 13:53

Én is úgy gondoltam hogy a-ban szintlépésre kész orinak kell lenni csak vitatkoztam valakivel aki azt mondta nem kell a-ban szintlépésre kész ori hanem elég ha csak fenn van egy
Nekem lett igazam velle szemben:)

Északföld 03-10-2006 11:33

Visszatértünk! Kell ennél több? :-D

Láma 03-10-2006 12:01

És mégis miért?

Arwyl 03-10-2006 13:49

Quote:

Originally Posted by Északföld
Visszatértünk! Kell ennél több? :-D

Akkor most már 3 klánnal játszatok? Vagy esetleg a még SZK-n lévők csinálnak még 1-et?
Költői kérdések a fejemben:
*X honnan tudta, hogy Y-ra kell menni éjjel... Tuti távollévőt nézett a nap 24 órájaban nála. Arra nem is gondolok, hogy esetleg valaki felhívta a figyelmét, hogy most lessen be oda...
De lehet tévedek? És elégtétel volt a skorpió mélyrepülése miatt... Ki tudja?
De lehet más lenne a support megítélése ha nem X szépséges klántársa kezelné azt... ;) *

Meg ne válaszolja valaki! ;)

Ati 03-10-2006 13:55

És mégegy ember örökre letiltva erről a fórumról.

Javaslom a fórumszabályok betartását, aki erre nem képes, az a fórumot nem használhatja.

Ezügyben zéró-tolerancia van részemről.

-Fegya- 03-10-2006 20:40

Mióta van 1A, azóta probléma, hogy klántámadni úgy lehet, hogy 2 körre kell mennie a támadó klánnak. Ez nagyon sok esetben csak úgy lehetséges, hogy a klánlétszám változik. A támadás érdekében ki kell zárni valakit vagy valakiket, illetve fel kell venni valakit vagy valakiket. Ezért egy jobb klán több, mint tíz tagból áll. Ha ennek a társaságnak minden tagja játszani akar, akkor elkerülhetetlen, hogy több klánban legyenek. Aztán a több klánban lévő tagok oda mennek, ahol éppen szükség van rájuk. Ilyen esetben lehetetlenség, hogy ne legyen JKSZ a társaság klánjai között, hiszen tulajdonképpen összetartoznak, csak taktikai okból szétváltak. De ilyen jellegű JKSZ-ért tudtommal még soha senki sem volt büntetve.

wand 03-10-2006 22:47

Quote:

Originally Posted by Arwyl
*X honnan tudta, hogy Y-ra kell menni éjjel... Tuti távollévőt nézett a nap 24 órájaban nála. Arra nem is gondolok, hogy esetleg valaki felhívta a figyelmét, hogy most lessen be oda...
De lehet tévedek? És elégtétel volt a skorpió mélyrepülése miatt... Ki tudja?
De lehet más lenne a support megítélése ha nem X szépséges klántársa kezelné azt... ;) *

Meg ne válaszolja valaki! ;)

nem kell mindenkörben távollévőt nézni, elég ha látod a pontlistát, az eléggé elárulja ha egy klántámadás elindult... akkor bőven elég megnézni a sereget.

bár a problémát nem értem, pont ott volt melletted, te is láthattad, hogy Y kivan támadva.. miért nem mentél te? lehet neked elég a "felfedezés izgalami", de ha másnak nem akkor ne kezd már savazni mert te béna vagy..

scorpió mélyrepülése? vesztett 800 hekit? utoljátra ha jól rémlik Zou 1000et vert le rólad.. akkor az mi volt a részedről? magasan szárnyalás?:)

a support nem értem, hogy jön ide, de gondolom te sem.. csak járatni akartad a szád..

Xeper 03-11-2006 15:29

Quote:

Originally Posted by wand
a support nem értem, hogy jön ide, de gondolom te sem.. csak járatni akartad a szád..

Ha jól értettem Atit, akkor utolsó lehetősége volt ez...

Milán™ 03-11-2006 15:59

Quote:

Originally Posted by Xeper
Ha jól értettem Atit, akkor utolsó lehetősége volt ez...

Xeper te wand-nak az üzenetében mi sértőt találsz?
Közölte Arwyl-al hogy hülyeséget mondott és nem durva formában:)

Senki 03-11-2006 21:29

Quote:

Originally Posted by Milán™
Xeper te wand-nak az üzenetében mi sértőt találsz?
Közölte Arwyl-al hogy hülyeséget mondott és nem durva formában:)

Szerintem Xeper itt arra gondolt hogy Arwylt bannolták, és többet nem mondhat véleményt... semmi mást nem.

Fegyánál szerintem a pont Északékat illetőleg. Szerintem, teszem hozzá, mert rajtuk kívül úgy sem tudja senki mi az igazság.;)

Északföld 03-12-2006 12:37

Quote:

Szerintem Xeper itt arra gondolt hogy Arwylt bannolták, és többet nem mondhat véleményt... semmi mást nem.

Fegyánál szerintem a pont Északékat illetőleg. Szerintem, teszem hozzá, mert rajtuk kívül úgy sem tudja senki mi az igazság.;)

Én tudom az igazásot! Én fejelsztettem a hódot, csak eladtam Atinak az ötletem! :-DDDD

Ati 03-12-2006 12:38

Quote:

Én tudom az igazásot! Én fejelsztettem a hódot, csak eladtam Atinak az ötletem! :-DDDD

A "ki milyen butaságokat hisz el" az egy másik topic, nem? :p

Északföld 03-12-2006 12:39

Quote:

Originally Posted by Ati
A "ki milyen butaságokat hisz el" az egy másik topic, nem? :p

Ez így igaz, de népszerűsíteni kell azt is mert kevés a szavazatom! :-D

Senki 03-12-2006 13:12

Quote:

Ez így igaz, de népszerűsíteni kell azt is mert kevés a szavazatom! :-D

mi az hogy kevés! most kaptál tőlem egy nagyot! :D / a dühöngőben :)/

Quasi 03-13-2006 00:04

Quote:

Originally Posted by Ati
És mégegy ember örökre letiltva erről a fórumról.

Javaslom a fórumszabályok betartását, aki erre nem képes, az a fórumot nem használhatja.

Ezügyben zéró-tolerancia van részemről.

Megegy?:eek: Mar vannak orokre tiltottak rajta kivul is?:cool:

Arwen 03-13-2006 09:38

Volt itt egy-két jó hozzászólás, de látom azok is törlődtek.

Északföld 03-15-2006 23:11

Quote:

Originally Posted by Arwen
Volt itt egy-két jó hozzászólás, de látom azok is törlődtek.

Nem hiszem, mivel az enyém mind megvan..:-D

Arwen 03-16-2006 10:51

Quote:

Nem hiszem, mivel az enyém mind megvan..:-D

Akkor Suzy írását hol olvastam? :)

Északföld 03-16-2006 23:23

Quote:

Originally Posted by Arwen
Akkor Suzy írását hol olvastam? :)

Azt nem tudom, miért voltak jó írásai? :D

Xeper 03-17-2006 21:43

Quote:

Azt nem tudom, miért voltak jó írásai? :D

Igen... a gyúrósban :D

Láma 03-24-2006 08:49

Azt szeretném megkérdezni, hogy a körtávolságok függnek e az országok méretétől közvetlenül, vagy ha egy ori tőlem 2 körre 2000 hekin környékén 5k pont különbséggel, akkor igaz-e ez feljebb is, vagy ott nagyobb pont különbség is két körre van?

Senki 03-24-2006 15:29

Quote:

Originally Posted by Láma
Azt szeretném megkérdezni, hogy a körtávolságok függnek e az országok méretétől közvetlenül, vagy ha egy ori tőlem 2 körre 2000 hekin környékén 5k pont különbséggel, akkor igaz-e ez feljebb is, vagy ott nagyobb pont különbség is két körre van?

az értékkülönbség elég fontos. volt olyan hogy nem volt 2 körre ori vándorral. olyankor gyújtás vagy felfedezés a célpontig.

Milán™ 03-30-2006 16:41

Azt szteretném kérdezni hogy [SZK] alatt lehet katonát képezni meg építkezni?Vagy ha nem akkor mit lélehet csinálni?:)

Xeper 03-30-2006 17:53

Quote:

Azt szteretném kérdezni hogy [SZK] alatt lehet katonát képezni meg építkezni?Vagy ha nem akkor mit lélehet csinálni?:)

Minden békés dolgot meg lehet indítani(gömb, építés , képzés, felfedezés, piacolás), csak az idő nem telik...azaz a képzés után nem jön vissza a lakosságod, és a képzés sem halad, építés sem halad továb, fedezés sem, varik készültsége nem regenerálódik, a piacok nem újulnak meg éjfélkor..stb

Milán™ 03-30-2006 18:27

Kösssssssz:) /azé írom ilyen hosszanm hogy meglegyen a 10 karakter/:)

Csokibácsi 03-30-2006 20:06

Quote:

Lehet pl. fórumozni :)

Half 04-06-2006 02:18

Ez a téma lassan közeledika 10e viewinghoz azsem rossz:D

Északföld 04-17-2006 01:04

Naná, hogy közeledik, hiszen én csináltam! :D :D :D

Senki 04-17-2006 09:17

Quote:

Naná, hogy közeledik, hiszen én csináltam! :D :D :D

Na... ego megvan :D

director 04-17-2006 23:53

Quote:

Na... ego megvan :D

na ja.. ego és pénz megvan: mehetünk az A-ba :D

Északföld 04-18-2006 00:57

Quote:

Originally Posted by director
na ja.. ego és pénz megvan: mehetünk az A-ba :D

Hát ha csak ez kellene hozzá jó lenne. :-D
Sajna azonban, mikor rá kell ébredni, hogy 4 millió lovas is kevés egy csatához, és az ellenfél nevetséges haderővel is vissza tud támadni, akkor el lehet picit gondolkodni, hogy a pénz, a tudás, a ráfordított idő, nagyon kevés.

Half 04-18-2006 06:05

Mégnemtudok hekelni,de eccer megtanulok:D harci egységet az Aban átváltoztatok virággá:D és akkro jajj lesz:D, emert csak szeretből tudtok majd tovább haladni:D

Senki 04-18-2006 07:23

Half a "hekelő" hippi :D:D:D:D

Remedy 04-21-2006 13:05

Quote:

Hát ha csak ez kellene hozzá jó lenne. :-D
Sajna azonban, mikor rá kell ébredni, hogy 4 millió lovas is kevés egy csatához, és az ellenfél nevetséges haderővel is vissza tud támadni, akkor el lehet picit gondolkodni, hogy a pénz, a tudás, a ráfordított idő, nagyon kevés.

Mi mas kellene meg, o mindentudok mindentudoja, titkok fellebbentoje, elmenk megvilagositoja, o Zoltanok Zoltanja?

Xeper 04-21-2006 15:06

Quote:

Originally Posted by Remedy
Mi mas kellene meg, o mindentudok mindentudoja, titkok fellebbentoje, elmenk megvilagositoja, o Zoltanok Zoltanja?

Az általad idézett részben a kérdés utáni eseten gondolkozz el ;)

All times are GMT +1. The time now is 14:56.