![]() |
Toto ötlete nagyon érdekes és eredeti! Megérdemelte a jópontot! :)
|
Quote:
Mint védő, nézel egy távolt, és látod, hogy mennek feléd. De fogalmad sincs, hogy az a 100k lovas, ami megy, az most milyen támadóerővel bír. Képtelenség így védekezni, és az eddiginél is kockázatosabb visszatámadni, mert semmit nem tudsz számolni, nem tudod, hogy mennyi védelem maradjon otthon, vagy egyáltalán be fog-e ütni. |
Quote:
|
Quote:
Felejtős. |
Quote:
|
Megoldja azt, hogy ne érje meg utolsó pillanatban támadni, megoldja azt, hogy a védekező fél támadó serege gyengébb legyen mint a támadó fél serege, így van esély visszatámadni, ugyanabban a körben, de a támadónak is van esélye fogni a támadást, így jóval nagyobb sansza lenne a sikerre mint eddig. Ezen kivül nem mondtál semmi olyasmit amit ne lehetne kiküszöbölni valahogy. Szóval miért felejtős?
|
Valószínűleg azért, mert körönként több távolbanézésre volna szükség rendszeresen... különben fogalmad sem lehetne a támadó sereg erejéről...
|
Quote:
Az már sok lenne, ha a távolbanézés megadná a támadóértéket is? Ez eddigis csak egy számolás volt. És 1/A-ban nem hiszem, hogy sokan tévedtek azért, mert nem jól számolták ki a támadóértéket :) |
Quote:
|
Quote:
|
Azt hiszem ideje összeszedni, hogy milyen javaslatok születtek. Mindegyik előnyeiről és hátrányairól azt hiszem volt szó bőven, azokat most nem részletezem.
1. Maradjon minden, ahogy most van. 2. A klánpontlista rendezése előtt legyen egy kb 10 másodperces szünet. 3. Legyen 2 kör között (mondjuk félkor) mégegy klánpontlista rendezés. 4. Bárki bármikor kérhesse a teljes klánpontlista frissítését rengeteg aranyért cserébe, de X körönként csak egyszer. 5. Bárki bármikor kérhesse a SAJÁT klánjának a pontszám-aktualizálását rengeteg aranyért cserébe, de X körönként csak egyszer. Mit hagytam ki? :) |
No, akkor további jó Vip, és arany fizetést. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha meg kivárod az utolsó időpontot távolozásra, hogy még visszamehess, akkor már a lehető leggyengébb a te sereged, tehát gyakorlatilag esélytelen... |
Quote:
|
Ezen felesleges vitatkozni, ilyen nem lesz. Pont.
|
Mivel lassan jó volna a dolog végére jutni, ezért este elindítom a szavazást ebben a témában. Akinek tudomása van olyan, eddig el nem vetett javaslatról, amit nem írtam, az még most jelezze. Eddig ezek merültek fel:
1. Maradjon minden, ahogy most van. 2. A klánpontlista rendezése előtt legyen egy kb 10 másodperces szünet. 3. Legyen 2 kör között (mondjuk félkor) mégegy klánpontlista rendezés. 4. Bárki bármikor kérhesse a teljes klánpontlista frissítését rengeteg aranyért cserébe, de X körönként csak egyszer. 5. Bárki bármikor kérhesse a SAJÁT klánjának a pontszám-aktualizálását rengeteg aranyért cserébe, de X körönként csak egyszer. |
Quote:
Ebben az esetben nem kell rengeteg arany... sem VIP semmi... A "rengeteg arany" a "haveri frissítések"(JKSZ) elkerülése végett érdekes. Ha viszont csak a saját pontod frissíted akkor lehet ingyenes. Teljesen érdektelenné válik a játék szempontjából már az, hogy pénzbe kerül e vagy sem. |
Quote:
De azért bővítsük a listát ilyenre, hátha: 1. Maradjon minden, ahogy most van. 2. A klánpontlista rendezése előtt legyen egy kb 10 másodperces szünet. 3. Legyen 2 kör között (mondjuk félkor) mégegy klánpontlista rendezés. 4. Bárki bármikor kérhesse a teljes klánpontlista frissítését rengeteg aranyért cserébe, de X körönként csak egyszer. 5. Bárki bármikor kérhesse a SAJÁT klánjának a pontszám-aktualizálását rengeteg aranyért cserébe, de X körönként csak egyszer. 6. Bárki bármikor kérhesse a SAJÁT klánjának a pontszám-aktualizálását INGYEN, de X körönként csak egyszer. |
Senki többet? :)
|
Quote:
|
A szavazás elkezdődött.
Szavazni a következő linken lehet, az ott leírtak szerint: http://forum.queosia.com/showthread.php?t=542 A szavazás 3 napig tart, csütörtök este zárom. |
Ha valakinek kétségei vannak felelől, hogy sikerült-e írnia, az szóljon. :) Egyelőre nem írt senki. :)
|
Quote:
Hát elvileg már be kellett volna érjen a szavazatom :) |
Quote:
|
A szavazás lezárult, köszönöm mindenkinek a szavazatokat. Mostantól ne írjon senki, az már nem számít. Eredményhirdetés amint odajutok. Kb hét eleje.
|
A szavazatokat publikussá tettem.
Összesen talán 4 klán tagjai ha szavaztak, úgyhogy egyelőre érdeklődés hiányában a további módosítások elnapolva. |
Quote:
Ez jó :) Párszor kifejtetted még a viták során, hogy ennek az egésznek a nagyklánok szempontjából van jelentősége. Gondolom ők is szavaztak ezügyben és most hiányolod azokat akiket a viták során tulajdonképpen "kirekesztettél-tünk". Gondolom nem ők szavaztak ;) Ettől függetlenül a döntést természetesen elfogadjuk. Remélem egyszer lesz belőle valami ha már nem is játszom akkor :D |
Quote:
Még a darabszám se mérvadó, hiszen látszik, hogy nem saját vélemények, hanem meggyőző hadjárat folyt, hogy ki tud minél több klántagot rávenni arra, hogy írjanak valamit. (Azért erre szavazok, mert a főnök mondta, és társai.) |
Én nem szavaztam, de nem érdeklődés hiánya miatt. :)
Igazán így egyik javaslat sem tetszett. Nyomógombos varit választottam volna, de a támadóerő növelése nélkül az sem jó... |
Quote:
|
Méghogy értkelhetetlen a szavazás! Úgy látom magasan a 6. verzió nyert, és nem csak a mi klánunkból jövő szavazatok miatt!!
Kíváncsi lettem volna, Heros3, Aesculus, Flangán, Hippo, Alek, és az többi gazdátlan töltelékori véleményére is... :D |
Hat igen.
Azt nem lehet mondani hogy nagy volt az erdeklodes.. :( sajnos |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
LOL az 500k-1millió pontos töltelék orik... kapj a fejedhez és ne várd, hogy válaszoljak rá. |
Quote:
Na elolvastam a véleményeket. Meggyőző hadjárat? Elkerülte a figyelmedet az az 52 oldal ami a szavazás elött született? Kiragadtál valamit egy jópofa társamtól és erre építve megvádolod a többieket, hogy nincs saját véleményük? A másik klán jobb? 15 ori 3 vélemény? Ráadásul ebből az egyik azt sem érti miről van szó!!! El lehet napolni egy döntést ezzel nincs semmi baj, sőtmint mondtam igazság szerint az 5let amit támogatnék önmagában nem visz előre ezért nem is bánom az elnapolást, de az ilyen nevetséges indoklás vérig sért! Bőven elég lett volna annyi, hogy : "Nem vagyok meggyőződve arról, hogy az eredmény ami született a H további fejlődését szolgálja ezért a döntést elnapolom." |
Quote:
Alekot és Hippot dobáljátok ki és oda-vissza a 2 klánotok között. A fel nem sorolt kisebb orik hónapokig SZK-n vannak ( ezen embereknek tuti nincs lejjebb orijuk amelyikkel fordulni szeretne B-ből :D ), ha a véleményét kifejtő emberek országának a növekedése ezt diktálja. Szóval ezen emberek véleményére lettem volna kíváncsi... Na mindegy, tudod te miről beszélek. Azért bízom benne, hogy a klántalin megismerhetem "koserhej" "a Köztársaság" "macilaci" stb. orik tulajdonosait is.... :p |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:10. |