![]() |
Quote:
|
Quote:
14hektár előnyben voltam, így képeztem 606 íjászt, ~620 varázslót, ~200 tolvajt. A végén az utolsó 5-10 körre felraktam a mágiskus pajzsot, a tisztánlátást, a védelmet és a faji varázslatot. Az alap előny miatt biztos voltam benne, hogy megpróbálnak majd lelopni emberrel, de nem voltam kényszerbe, hogy elfokozzam őket, így az a kevés tolvaj maradt, és meg is védett A-ellen. Asszem a fokozásom előtt és után ősszesen 6x bukott A. Ja, ha nem tudnád, akkor szeretném hozzátenni, hogy a faj ismételten elf volt, a személyiség pedig a TÖKÉLETES tolvaj :D Egy olyan párbajon, ahol 6 ország van, job se kell :D |
Quote:
|
Quote:
|
még jó,hogy nem játszottam:D
csak idegeskedtem volna az elf miatt soha az életemben ezen 2 párbajon kívül nem voltam elf-el,és ezután se szándékozom ezt választani sajna a sorozatba még tuti párszor belecsúszunk ebbe a ..... fajba:( |
Jöhetnek az időpontigények a jövőhétre. Hétköznap és hétvége egyaránt!
|
Quote:
Kedden 21 után Szerda 08-10-es kezdés és 21 után Csütörtök 21 után Péntek 21 után Szombat 20 után Vasárnapra nem írok, mert az már húsvét, ha megoldható, akkor ne legyen akkor... |
Péntek: 18-20 órás kezdéssel
Szombat: 16-20 órás kezdéssel Hét közben nem nagyon leszek otthon, mert elutazok. |
Jöhetnek még az időpontigények!
|
Ati hétfő vagy kedd jó nekem a héten este 9 után, a többi nap mind kiesik...
|
A héten jó pár dolog közbeszólt, remélem, h jövő héten már nem fog...
Időpontigények jövő hétre: Hétfő-Csütörtök 16-20-ig (kezdés) Péntek 11-20-ig (kezdés) Hétvége nem hiszem bármikor is jó lenne... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma-holnap,péntek,szombat
szombaton max a 21órás kezdés jó vasárnap meló:( |
Még valaki? Általában csütörtökön szokott lenni a hétköznapi, meg kéne próbálni egy olyan napot is, ami nem csütörtök. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Senki többet? A hétvégire még rálrünk, de a hétköznapit jó lenne kiírni, hátha sikerül a hét első felére.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha jó lenne, akkor úgy írom;) |
Megpróbálkozunk egy kedd estével!
A következő párbaj kedd este (HOLNAP!!!) 22 órakor kezdődik! A hétvégi párbajra még jöhetnek az időpontigények. Ne felejtsétek, hogy húsvét lesz! |
Quote:
|
MA 22 órakor párbaj!
|
Quote:
|
MA 22 órától párbaj!
|
1 óra a párbajig!
|
Quote:
egy előnye azért van,nem kell mennem anyósékhoz :D |
25 perc! Sok siketrt mindenkinek! Összesítés csak holnap lesz, és az se reggel.
|
basszus nem jelentkeztem a párbajra :( és csodálkozom miért nem tudok belépni :( ennyire nem lehetek feledékeny..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
gnom-kereskedő |
Quote:
|
Akkor marad a hétvége, mint következő lehetőség. Amire egyébként jöhetnek továbbra is az időpontigények! Figyelembe véve, hogy vasárnap húsvét lesz.
|
amúgy mikori helyezés számít?
csak azért kérdezem,mert engem 23:00:42kor rengettek le a 2. helyről |
Quote:
|
köszi
még így sem lettem második:( |
A :01 alatt a percet értettem. Most nézem, hogy nem biztos, hogy egyértelmű volt. A rengetés tehát még beleszámított, utána született a végeredmény.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:09. |