![]() |
Bízva a megfejtésem helyességében:
"- A 4. áldozat Jonathan Mathbet. - Igen, látom. És a fej? - A fejet elvitték. - Elvitték... Érdekes, nagyon érdekes." |
Quote:
nagy kedvenc volt, még átírtuk mágusra is anno.. :D |
Quote:
|
valami könnyűt:
"Johnny volt az egyetlen, aki nálam is gusztustalanabb tudott lenni. Sráckorunkban gusztustalansági versenyeket rendeztünk. Kiköhögtem egy rakás turhát az asztalra, mire ő: ´kezdőtől nem rossz´, és fogott egy szívószálat..." |
Quote:
Valaki már rakjon helyettem nyugodtan :) |
Quote:
|
- Azért azt se felejtse el, hogy én a kalapjára lőttem.
- Miért, én talán a fejedre céloztam? - De én tüzeltem először. |
Kis help ...
- Tízezer dollár. Rengeteg pénz. Az én három évi bérem. - Mondja, egy Seriffnek ugye bátornak kell lennie, becsületesnek ... védenie kell a rendet. - Igen, igen így van. ..... ..... - Válasszatok egy másik Seriffet ... |
Még egy pici help, mert úgy tűnik nem könnyű (lassan beidézem az egész filmet :D).
- Ki a csuda ez? - Ő hozott ki. Az egyik barátom. - Igen ... és megkérdezted tőle, hogy miért tette? - Tényleg, miért szabadítottál ki? - Tudjátok, akkora vérdíjat tűztek ki mindannyiótok fejére, hogy azt gondoltam veletek tartok a következő rablásnál. Utána busásabb lesz a díj. *lövés dürdül* - Amigo ... helyes ... szeretem a tréfás fickókat. A legjobbkor jöttél, már megvan a következő tervünk. Holnap kezdjük. Kiraboljuk az El Paso-i bankot. |
Pár dollárral többért
|
Quote:
Kezdtem félni, hogy nehéz lesz, de rácáfoltál. |
Quote:
jobb nem jut most eszembe és mivel épp most fejeztem be: "Scott itt van? Ő, az van... Kiugrott valahova." |
Quote:
(nagyon hirtelen tipp:D) |
Quote:
|
- Mr. XY ön szűk látókörű. Attól tartok rosszul méri fel az eljövendő események súlyát. Olyan utazásra indulunk mi ketten, amely meggyűri a természet szövetét. De magánál a logika álarca törékeny lelket takar. Ez aggaszó. Acélozódjon meg XY, legyen erős.
|
Quote:
|
Quote:
|
"-Igen, és megismétlem világosan még egyszer: le kell bombáznunk a Madison Square Gardent!
... - A jó hír, hogy eljutott hozzájuk az üzenet. A rossz hír viszont, hogy kevesebb, mint 6 percünk van, hogy elhagyjuk az épületet. - Akkor az estének vége, indulunk! (géppityuval kilövi az ablakot, majd kidob egy kötelet) Ezt az útvonalat javaslom." |
Godzilla ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na, aki ezt kitalálja, nem piros pontot kap, hanem egyből egy csillagos ötöst!
"- Biff! Biffy drágám! Fel kell kelni! Csak nem akarsz elkésni a világhatalomra-lépésed első napján?! - Ó, atyám! A fejem! - Jó reggelt Woods őrnagy! - Mit csináltok mindannyian a szobámban? - Jó reggelt őrnagy! - Mit keres ez az erdő a szobámban? - Hát őrnagy, sok idő nincs a magyarázkodásra, de azért röviden elmondom: amíg te aludtál, az oroszok elkapták Kevin teljes csapatát. De a mi boldog kis csapatunk készen áll, hogy megnyerjük a harcot a te vezetésed alatt. - Hülye vagy? Nem tudok én senkit vezetni sehová, tegnap este óta nem vagyok őrnagy. - Nekünk mindig őrnagy marad uram. - Hogy milyen őrnagy, azt még nem tudjuk. - Van legalább valamilyen haditervünk? - Hát, Biff, az én véleményem mindig az volt, hogy a siker kulcsa a teljes felkészületlenség. Na most: nekünk semmi gyakorlatunk nincs. Nem vagyunk katonák. És semmi, de semmi tervünk nincs. Hé haver! Verhetetlenek vagyunk!" |
Ketten a hadsereg ellen
talált? :) |
Quote:
|
Aszondta az asszony, hogy amig O szorakozik en meg vegezzem a kemeny munkat. (Azaz idezzek helyette, es koszoni a csillagos otost) :)
Azt teszed amit jónak látsz, ok? és bármit is mondok én, csak írd le amit érzel. Úgy értem, ítélj meg ahogy te érzed. - Nos... - Szóval, ne érts félre, Szeretnék kijutni innen, de ugyan azzal a szarral kell megküzdenem ha kijutok ha nem. ...és megtartom ezt az érzést ha bent maradok. |
Senki? Tessek olvasni a dvds topicot! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Következő: -Hol a kocsim? -Elvontatták. Néhány hajléktalan fajtalankodott benne. |
Quote:
pancser police, most néztem meg 1-2napja:D |
Quote:
Ja, természetesen jó a megoldás :) |
Quote:
|
Quote:
|
"-E'kapom a tökit, e'kapom a tökit, eeee'kapoooom, e'kapom a tökit.... Ja. El is kaptam."
|
Kegyetlen bánásmód
|
Quote:
|
Na majd én:)
"Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul." "Mikor az első golyó elsuhan a fejed felett, a politika egyenesen az ablakon repül ki." |
Black Hawk Down? (Valami idióta magyar címe van, lusta vagyok kiguglizni...)
|
| All times are GMT +1. The time now is 09:31. |