![]() |
Sok szerencsét :)
|
Quote:
|
Quote:
Már teljesen készen volt, hogy miért kapta a lefelé kezet :D |
Quote:
Azért jelezhetted volna finomabban is, hogy nem kéred :p |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról a 2. szinten:
2010-06-01 13:03:36 Atilla, a hun (#124883) elfoglalt 220 hektárt FC Juventus (#181753) országától. Gratuláljunk Atillának :) poll ahogy nézem a pontok állását elég gyorsan beletörődtél :) ilyen gyors lemenetelű harc volt?? |
|
Quote:
Meg pont nem voltam gépnél... |
Quote:
Legközelebb ezt fogom én is mondani :) |
Quote:
Egyébként meg nem értem, mi olyan nagy szám egy bekapott ütésen? :) |
Quote:
TE aki gyerekeket nevelsz, nem kéne ütéseket bekapnod :) Milyen lesz így a jövő hódítós nemzedéke?? Ne vedd fél vállról! A hód jövője a te kezedben van. |
Quote:
Nem láttam, mi jött felém, de sztem ha vagyok se fogom, legfeljebb nem alulról kapom |
Fáj megint a fejem, eső lesz...
De már hova? :mad: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Erre pont ismerek egy nagyon jó latin idézetet: De gustibus non est disputandum. Az ízlésekről nem kell vitatkozni. |
Quote:
|
Quote:
De ha egy film szereplői, tartalmára és pontszámára vagyok kíváncsi megnézem a porton. Kicsit unom Tsobi semmitmondó posztjait. Tele van fölösleges dolgokkal, ami ha érdekel valakit meg tud nézni. Viszont személyes vélemény még nincs hozzá. Ha még nem láttam volna a filmet, ebből nem tudom meg, hogy érdemes-e megnézni. ha meg az volt a poszt célja, hogy Tsobi leírja mit nézett, akkor fölösleges ennyi infót berakni, meg amúgy se érdekel túlzottan, hogy mivel múlatja az időt :) |
Quote:
|
Quote:
|
Zsidó Világuralom (#624398) [5/W]
Szerintetek ez elfogadható országnév? A reakciókból ill. számos magánbeszélgetésemből azt szűrtem le, hogy ez az orinév nem csak felesleges indulatokat gerjeszt játékosok közt, de félelmet is kelt sokunkban, okkal. Tekintettel a közelmúlt és a jelen eseményeire (pl. Gáza) azt hiszem joggal várhatnánk el, hogy egy ilyen országnév ne legyen elfogadható! Érdekelne a véleményetek! |
Félelmet kelt, vicces :)
Bár azt nem tudom, miért választ magának valaki ilyen országnevet, de ha ez neki jó, akkor csinálja. Engem különösebben nem érdekel. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ennyi erővel én is röhöghetnék azokon a szerencsétleneken, akikben félelmet kelt mondjuk a gárda, pedig még csak nem is hallottak róluk... |
Quote:
Bevallom őszintén, hogy nekem ez csak egy plusz mindenképpen irtandó ország lenne, tehát különösebben nem hat meg a neve, DE mivel minden hasonló folyamatosan szankcionálva van, szeretném, ha ez is lenne. Pontosítok, félelmet nem kelt bennem, de ellenérzéseket vált ki. |
Lehet félreértettem, és nem arra gondoltam, amire te.
De elsőre olvasva vicces nekem, ha ennyire drámaira veszi valaki a dolgokat. Jobban meg nem gondoltam bele ebbe a részbe. Szóval esetleg arra gondoltál, hogy a za félelmetes, hogy ezt itt hagyják? Mert én nem erre :o |
Quote:
én kb minden hsz-emet 2x módosítom és igy sem tökéletes.. :( |
Sakkosoktól kérdezném elsősorban:
A holnapi kerti partyra sikerült szerezni egy olyan sakkot, amiben a figurák/bábuk kis poharak. Első kérdés, hogy büntetéses vagy jutalmazásos alapon isszuk meg a pohár tartalmát? tehát mikor leütik egy bábum, akkor a saját bábumat iszom meg, vagy leütöm az ellenfél bábuját és azt iszom meg? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Miért nem? :D |
Quote:
|