![]() |
Quote:
|
ja. nem vészes, de ez nem a topic témájához kapcsolódik.
|
He?
Hát ha minden orijának ilyen nevet adott akkor nem végzett az országalapításall olyan gyorsan:eek:
Vagy éppen azért lett ilyen mert sietett?:confused: |
XXXX(#YYYYYYY)
2006-12-27 19:38:15 Helyezés: XXX Érték: XXXX Olyan orit keresek, aki 2 körön belül van, aktív, jól varázsol és 5/X ben van. Ez egy kicsit nem He?:confused: |
Quote:
(egyébként nem rég volt az M1-en) No mind1. A név egy szó, ami benne van mind a filmben, mind a könyvben... Teljesen így szól: szuperkálifrádzsilisztikexpiálidózus... :D |
Quote:
Wolf: ezeket inkább a dipis szösszenetekbe írd, van erre topic;) |
Quote:
De úgy véltem inkább ide rakom nem tom miért:( Elnézést:confused: |
Quote:
|
steve aki rendben tartja a topicokat:)
|
ŐŐ ha kérhetem nem össze keverni egyik adminnal sem, rontaná az imidzsem:p :D
|
jajj:p
amúgy meg múltkor dragot és engem is "kiosztottál" a topicod offolása miatt. |
Quote:
|
Ma kitiltottak, mert megkérdeztem a fórumon, hogy tudja-e valaki hogy működik a dakar.com. Mind1, nem is ez a lényeg, hanem ugye nem tudtam belépni a játékba. Majd egyik szövitársam ezt írta msn-en:
ANARCHISTA CSOPORTBA ÁTHELYEZÉS: Kabeland4 (Az 5. talán túléli) (#53653) Indoklás: Több ország szabálytalan irányítása Admin (#0) [4/L] , 2007-01-08 13:01:44 Mondom mi a franc? Erre egy másik exklántársam (Arra) is írt, hogy bazz, átraktak?! Ekkor már nagyon készen voltam... Aztán Remy-t megkérdeztem, és szerencsére őt nem avatták be, és megnyugtatott, hogy csak poén volt... Annyira nem volt jó érzés :) Régen éltem már át a törlés/áthelyezés érzését :D (mondjuk a lelkiismeretem tiszta volt :D) |
Quote:
es nem tunt fel, hogy nem a 4/L-ben vagy, hanem az 1/A-ban? latom a klantarsak meg atverni sem tudnak jol ;) |
Quote:
Szóval össze voltam zavarodva... :D Elsőre szerintem neked is leperegne az elmúlt x év munkája :D |
Ez a frenetikus gyorcsopi dipijéből:
(amúgy megkérdeztem a hirdetést feladót hogy ugye viccel, mert akkor jót nevettem, de modnta, hogy nem, halál komoly:D) xy (#0) 2007-01-11 15:52:17 Helyezés: 106 Érték: 16201 szevaztok hoditani vágyok !!! ha hóditani akarsz lépj be tökéletes szövetségembe!!! egy erős hadist keresnék aki már több orit lenullázot !!! követeléseim:legyen legalább 100 vip kör 2000 elit 1000 lovas de legalább közelisd meg ezeket a számokat 250 heki 13000 érték .a szövetség vezére xy (#0) Helyezés: 155 Érték: 13757 ( ő azt irja hogy hulla nem kell de amiről ő nem tud azon nem izgatja magát !!! és ha már egyszer bevet és megfelelsz a felül irt követelményeknek akkor ugyse tesz ki ) sok szerencsét a hóditáshoz ami ugyse fog menni egy tökéletes szövi nékül ez triplán poén:D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
80 kocsma -4992 toli 32 barakk -1996 elit 34 ház kell ezekhez sum: 210 heki még törpével sem lehet... és talán azért nem törpöt számolt senki sem, mert őrült ötlet :) |
Quote:
Láthatod mivel pont kerek értékeket írt valszeg nem kell pontosan számolni így az én kis számolásom beírom ( mellesleg a házon lehet spórolni mivel ha van kaja ugye ott a plusz ( na persze ez már nagyon őrült 0 körösnél de hát na ) 62 templom - 9672 vari 76 kocsma - 4743 toli 30 barakk - 1871 elit 32 ház - 2496 lakos (24 hiány) 200 heki |
teljesen agyament fejlesztes mind1ik. nincs szukseg 200 hekin ilyen kielezett orikra. ennel sokkal-sokkal "gyengebb", normalis orikkal is boven meg lehet elni ott mindenfele kulonosebb problema nelkul.
|
Quote:
Viszont lassúban 1 körös vagy 0 körös orival élsz csak meg |
Quote:
|
Quote:
amúgy meg egy kb 400 hekis oriból pl lehet ilyet 0 házzal csinálni:) De én eleve nem érzem a 200 hekin ennyire élezés értelmét, csak arra céloztam ha nagyon muszáj megoldható. Amúgy baromságnak tartom:) |
Quote:
|
Quote:
|
|
|
|
hát a skizofrénje:)
|
...nem elég hogy skizó, meg be is szól magának:-DDD
|
biztos veszekedtek ki a szebb:D
|
Quote:
Mikor elmondtuk neki, hogy az egész ugratás volt, elküldött minket zabot hegyezni:) A Te esetedben úgy tűnt a lelki békéd nyugalmát egyáltalán nem sikerült megzavarni, úgyhogy teljesen letörtek voltunk:D :D :D |
Quote:
|
Quote:
A varisunknak van nem tudom már mennyi varija.... :D Na amit azután kaptam. tyűűhűhű Azonnal megjegyeztem az ország nevét, nem kellett feljegyeznem :D Na akkor sokat tanultam a dolgokból. :) |
megfélemlítés nagyúr:D csak alaptalanul kiröhögnek:D:p
|
Én ezt nagyon viccesnek találtam, máig se érti senki az 5V-ben, meg más se, aki látja azt a fórumot :D
"keresés fölött,2 oldal ha győz valaki leírja miket szereztél nekem 2 oldal volt" |
Quote:
De nekem az volt, és bíztam benne, hogy ha tényleg átraktak, akkor az csak félreértés volt (mittomén más is pannonból játszik, és egy országot támadtunk, vagy mittomén) Szóval megijedtem, de kb 10%-ot adtam annak, ha tényleg anarchban vagyok, akkor ott is maradok :D |
Quote:
|
Quote:
|
Lol
2007-02-02 13:38:35 Jézus (#) kölcsönös megnemtámadási egyezményt ajánlott fel.
A nagyság átka:D :D :D |
All times are GMT +1. The time now is 14:53. |