![]() |
Quote:
- amikor megjelentek napokig irtottam őket - tuti, hogy Swiss2-vel is öltem meg banditát klánváros védése során. |
Valami zavart érzek az erőben:
Sajnos nem tudok képeket beilleszteni ide, így leírom: Alap adatok: - kilenc segéd - ezüst medál - kézi kocsi Leírás: nyugalmi helyzetben a kilenc segéd velem együtt 311 erővel bír, ha van rajtam medál akkor egy idő után frissít és 411-et jelez ki, bár amint viselem vissza ugrik 286-ra és utána frissül csak 411-re. Ha veszek egy kézi kocsit akkor 411-ről először 386-ra korigál majd utána frissít 511-re, de így sem bírok el 40 fát. Azért nem mert amikor veszek egyet egyből 386-ra ugrik az erő kijelzés. |
Quote:
|
Frissítés...
Ami változott:
Köszi. |
Quote:
|
Quote:
Elad kocsi - frissült levesz medál - frissült felvesz medál- frissült megvesz 40 - frissült Teljesen jól működik! |
Egy éjszaka alatt offline módban 48 zsák búzát szedtem össze 9 segítővel...Ami 48 tick, és kb 600 ticken keresztül voltam távol (10 óra)...Gondolom hosszabb távon jobban húz a 10% felé... :)
De minden esetre, ez jól működik :) |
És még annyi, hogy szerintem a segítők mindig segítsenek, tehát:
- disznóvágáskor - lisztőrléskor - kenyérsütéskor - stb. Tehát ne csak az alapanyag kitermelésén segítsenek :) |
Quote:
|
Quote:
Jó, de akkor is :) Pl. a disznó levágásánál tudnak segíteni, és a liszt készítésénél is...Sőt, lényegében mindenhol, csak kenyérkészítésnél nem, és akkor már mindenhova be lehetne rakni a segítséget... |
Quote:
Hát az én nagyapám vihette volna az egész pereputtyát, akkor sem őröltek neki gyorsabban búzát. Max ha eliteket vinnél, akkor esetleg a félelemkeltés gyorsíthatja :D Egyedül a disznóvágás az amit többen is csinálhatnának a felsoroltakból. :) |
A banditás csata félbeszakadás valami speciális eset lehet, mert nekem nem sikerült reprodukálni.
Kérdésem: Ha több bandita van egy helyen, és megtámadnak, akkor nem az összes támad meg? Mintha régen mindegyiket le kellett volna gyűrni. Most egyedül ráálltam egy 3 banditás mezőre, rögtön meg is támadtak, de az első legyőzése után odébb tudtam állni. |
Na megismételtem 9 banditával, és végül is úgy tűnik, hogy a bandita ÉP elfogyása és a halálának kiírása között lehet lelécelni. Viszont ilyenkor nincs TP és pénz sem.
|
Tovább vizsgálva a dolgot úgy tűnik, hogy a csoportosítás a ludas. A jegesmaciknál is egyesével teszi be a célpont ablakba őket, és a csata végén a maci halála után van annyi idő, hogy el lehessen surranni. A zsiványoknál egyszerre teszi be az összeset a célpont ablakba, így ott nem lehet meglógni.
|
Quote:
Quote:
Nem az összes támad rád azonnal, csak egy (lehet több is, de ritka), és a többiektől csak már harc közben kérnek segítséget. |
A jegesmedve ráadásul nem is bandázik, ott nem is kér segítséget, mint a bandita.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Újabb teszt.
9 db bandita 1 db Toto1 Nagy nehezen 2 db megtámadott a kilencből, 7 pedig továbbállt. Egyet legyőztem, a másodikkal pedig félbeszakadt, amikor még 12 ÉP-je volt. Elmentem leölni egy egeret, hogy bejöjjön a csataképernyő, és akkor hirtelen bevillant a bandita 12 ÉP-vel, aztán gyorsan el is tűnt. Ezután kivégeztem egy egeret. A kijelölt résznél halt meg az első bandita, és mint látható nincs semmi nyoma. Se TP se mani se semmi. A csatáért 3 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. Az egér élettelenül esik a földre. Megvágtad az egeret. 9 életerőt vesztett. Megvágtad az egeret. 9 életerőt vesztett. Kivéded az egér támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Egér Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 8 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 8 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Harcolsz. Most ne akarj mindenfele elmászkálni. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a banditát. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 8 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 9 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 9 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 8 életerőt vesztett. Bandita megtámadott. Megvágtad a banditát. 8 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 8 életerőt vesztett. Bandita megtámadott. |
Quote:
Egy újabb példa a félbehagyott banditatámadásra. Vártam most elég sokat (fél percet) de nem folytatta. Mentem megint az egérhez. A képen látszik, hogy támadásba lendülök az egér ellen, és még a bandita van betöltve. Fél pillanat múlva eltűnik. (Ez már nem látszik :p) http://kepfeltoltes.hu/090529/536512...toltes.hu_.jpg |
X+2.-ik teszt :D
5 bandita Megtámadott az első. A többi arrébb lépett. (vagy eltűnt) Támadás félbeszakadt. Még tovább vártam kb. 40-45 másodperc. Visszatért a négy bandita, és mind megtámadott. Lefolyt rendben a csata, de végülis csak 4 db-ért járó TP-t kaptam. :) |
Quote:
|
Quote:
1. Ott marad amíg el nem unod az életed, vagy ha visszatér a többi bandita, akkor azok megtámadnak és az első eltűnik, mintha nem is lett volna. 2. Olyan alacsony az ÉP-je (valószínűleg a helyes működés esetén ilyenkor halna meg) hogy eltűnik, de az utolsó csatakör után nem történik semmi. se halál, se tp. |
Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett.
Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Bandita megtámadott. Mint Totonál... Semmit nem csináltam nem álltam arrébb se, csak így ért véget a csata :) |
Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett.
Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a banditát. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Bandita megtámadott. Nya mégegy :) |
Szeretném javasolni, hogy az automata tevékenységeknél, a progi vegye figyelembe a maximális erődet.
Tegnap nem léptem ki, HL lett belőle és most egy tapodtat sem tudok mozdulni annyi fa van nálam - 150 feláldozás talán segít majd. u.i.: Ati, érdekességként elárulnád, hogy a Swiss-ek hányszor haltak éhen és szomjan eddig? |
Hümm: Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 43 életerőt vesztettél. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 12 életerőt vesztettél. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 59 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 88 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 51 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 87 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 37 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Most nem tudom hogy csak én értelmezem e félre vagy tényleg dupla |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A csatáért 541 tapasztalati pontot és 59 aranyat kapsz. A zsivány élettelenül esik a földre. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 83 életerőt vesztettél. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 71 életerőt vesztettél. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 30 életerőt vesztettél. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 5 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. A csatáért 541 tapasztalati pontot és 17 aranyat kapsz. A zsivány élettelenül esik a földre. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 20 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 43 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 74 életerőt vesztettél. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 43 életerőt vesztettél. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 12 életerőt vesztettél. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 59 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 88 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 51 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 87 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 37 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 48 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 38 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 64 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 41 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 41 életerőt vesztettél. Villámcsapást varázsolsz a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 44 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 33 életerőt vesztettél. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Íme remélem jól színeztem... ANnyi még hogy miután láttam a "duplát" akkor próbáltam kicsivel utána vágólapra tenni azért nem variztam... |
Quote:
Mert a varázslat szimplán átment minden kör elejére a végéről :) (legalábbis nagyon így tűnik) |
Quote:
|
Ezeket a félbeszakadt csatának hány óra várakozás után sikerült előhozni? :D:D:D
|
Quote:
De ettől még a felosztásom elméletileg jó ;) (amúgy ha nagyon pontosak szeretnénk lenni, az utolsó csatakörben hal a mob, ott nem varázsoltál...Az előtte lévő végén van a varázslat!) |
Quote:
Elméletileg hiba javítva. Tesztelhető. Azóta megtámadott egy maci, és szépen meg is halt. |
Ami még harcokkal kapcsolatban függőben van, az a dupla meghalások. Meghalsz, majd egy körre rá megint meghalsz. Ezt sikerül-e valakinek előhoznia most?
Köszi. |
Aprócska észrevétel:
Ráálltam egy négyzetre, és 3 egeret mutatott csoportban. Megtámadtam őket. Egyet megöltem. Aztán megöltem a másikat is. A harmadik eltűnt. Most fordított a szituáció, mint a múltkor. Most nem felül, a célpontoknál mutatott többet, hanem bal oldali középső fekete "kockában", ahol a négyzeten tartózkodókat jelöli. (más játékos nem volt a négyzeten, elméletileg senki nem ölhettte meg rajtam kívül) csatalog: A csatáért 2 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. Az egér élettelenül esik a földre. Megvágtad az egeret. 7 életerőt vesztett. Megvágtad az egeret. 3 életerőt vesztett. Kivéded az egér támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Egér A csatáért 2 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. Az egér élettelenül esik a földre. Megvágtad az egeret. 7 életerőt vesztett. Megvágtad az egeret. 4 életerőt vesztett. Kivéded az egér támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Egér (kérdés: a megoldás lehet ez: elmászott az egér másik négyzetre???) |
Quote:
|
Quote:
Megelőztél :( |
All times are GMT +1. The time now is 07:05. |